Návštěvník YPO Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Edit: nictak .... přesně ....nic
SCIFI Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 ) .... a dělat už kurwa něco užitečnýho .... třeba vomrdej tu tlustou sekretářku .... nebo tak něco nebo ji zbij
orol Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Tak snad nějaký vtip by tu mohl být ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Vcera som pocul novy vtip, teda bol prezentovany ako novy... o nejakom slonikovi muhehehehehehe som sa pobavil :-)
Rudykopalsson Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Že by ses taky podělil s námi, tě nenapadlo?
Horhe Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Nějakej ftip o slonikovi? Povidej, to jsem ještě neslyšel.
wizard-ov Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Počkej, sednu si do křesla...poslouchám.
orol Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Tak teda o sloníkovi: Slon si takhle najde mravenečka a povídá mu:"Hele prolezeš mi chobotem a celejma vnitřnostma, jinak Tě zašlápnu!"Mraveneček celej vykulenej, že teda jo, jen aby ho nechal žít.Tak mraveneček leze a slon si pochvaluje: "To je labůžo, labůžo"Mraveneček proleze slonem, slon s hoi znova najde a povídá:"Znova mi prolez chobotem a celejma vnitřnostma..."Chudák mravenec leze a slon jenom "Labůžo, labůžo ..."Když je mravenec venku, tak si na něj slon došlápne potřetí:"Prolez, jinak Tě zašlápnu ..."Mravenečkovi se nechce, ale než by se nechal zašlápnout, tak radši leze.Slon si v tu chvíli strčí chobot do zadku a libuje si: "Labůžo, labůžo, NEKONEČNÉ LABŮŽO" Upraveno 10. června 2017 uživatelem orol
Rudykopalsson Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Nic moc. Kdyby tak existoval vtip o slonovi, kamarádech a penězích. Myslím, že by byl mnohem vtipnější.
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Dneska mě rozsekal pan přede mnou u kasy... ja vím, každý máme nějaký vkus ale tohle na me bylo zu viel...Jo a hodinky ...to radši nekomentuju. .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Nebo Berousek tesne pred vystoupenim.
SCIFI Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Km já potkal podobnyho cukříka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. června 2017 uživatelem SCIFI
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Scifi: Tvl to je taky dobrý. .. :-))))Je nejdřív myslel ze je to nějaká prdel nebo ze si odskočil z nejaké akce, nevím teda jaké, ale on to byl fakt civil. .. Upraveno 10. června 2017 uživatelem km.kmk
BeeK86 Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Tak ja nevim, tenhleten evidentne nemel zadnej styl... Dneska mě rozsekal pan přede mnou u kasy... ja vím, každý máme nějaký vkus ale tohle na me bylo zu viel...Jo a hodinky ...to radši nekomentuju. ..
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Az to uvidi Hasna, tak ho hned mrdne.
guzmic Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Km já potkal podobnyho cukříka.Wolove vždyť to má dobrý, opasek mu pěkně ladí k botám. :-D
morepower Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Vrchní a dvě vlevo, je MělníkCelkem je jich na ty krizovatce tusim 106...
Doporučené příspěvky