Návštěvník km.kmk Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Copak mi to připomíná? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Z fb Upraveno 10. června 2017 uživatelem Liqid
Horhe Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Az to uvidi Hasna, tak ho hned mrdne.To neni Hasna?
leebauer Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 To asi není cedule z hospody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník qoyi Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Wolove vždyť to má dobrý, opasek mu pěkně ladí k botám. :-D Já v tom taky nějak problém nevidím ... je fakt že čekam kdy se tady objeví moje fotka.
Tomi06 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
martar Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Tvl, právě jsem si pustil k obědu televizi, skočil tam zvířátkovskej program se Srstkou a Kubišovou, a ňáká brejlatá paní se slípkama u nohou zrovna říká: ... projekt Slepice v nouzi, zachraňujeme slepice z velkochovů... tak jsem to zas vypnul a tlemím se ještě teď (zvířátka mám rád, ale lidi už fakt blbnou)
leebauer Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Prvni cena - díra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Z fb Hele, to neni k Timpsonovi uplne fer. Sice maji na reklamach porad ty Seika, ale ten text s vymenou baterek uz tam asi rok nebo dva nemaji. Vidim to dnes a denne - jsou prakticky v kazdem Tescu, aspon tady v hrabstvi teda.
Gustaf Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Prvni cena - díra.otvor do riti !!! Otvor do riti??? :D
Návštěvník Strocek Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Dneska mě rozsekal pan přede mnou u kasy... ja vím, každý máme nějaký vkus ale tohle na me bylo zu viel...Jo a hodinky ...to radši nekomentuju. ..Nejsem v tom moc zběhlej páč kvádra jdou mimo mě, ale neměl by mít ten spodní knofl rozeplej?
honza71 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Nejsem v tom moc zběhlej páč kvádra jdou mimo mě, ale neměl by mít ten spodní knofl rozeplej?Bingo. Ja furt ne a ne prijit na to, co mi na ty fotce nehraje
Petr.S Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Sice to není z mojí hlavy, ale pobavilo. Lehneš si na mne a po zádech Ti přeběhne mráz... Potom se oddáme slasti a společně nás zaplaví vlna tepla. Miluji tě... Tvoje vana. **************************************** Když budeš do mne vnikat prstama, dělej to pomalu a jemně Předtím si je ale pořádně nasliň, abys celou silou pocítil obrovský příval mojí energie. Tvoje elektrická zásuvka. **************************************** Stáhni si kalhoty, sedni si na mne a vychutnej si to, jak to jen jde. Tvoje WC. **************************************** Koupeme se spolu ve vaně, jsme spoutáni nekonečnou vášní, těla máme krásně mokroučká a děláme spolu věci chutňoučké... Tvoje mycí houba. **************************************** Nemám tě ráda, protože mne stále mlátíš, osaháváš mě a já jsem potom celá špinavá a osahaná!!! Tvoje klávesnice. **************************************** Jsem roztažená a vlhká. Tvoje ponožka. **************************************** Ahoj. Právě jdu k tobě a až tě navštívím, určitě skončíme v posteli. Ručím ti za to, že se zpotíš z toho, co s tebou budu dělat. Tvoje chřipka. **************************************** Když do mne vniká hlouběji a hlouběji, chce se mi křičet. Když to do mě už stříká, myslím, že omdlím. Když je venku, je to slast! Jó, injekce už jsou takové... **************************************** Bylo to poprvé. Slíbil, že bude něžný, ale bolelo to. Když jsem uviděla krev, vykřikla jsem. Vytáhl ho a ukázal mi ho. Byl veliký Můj první vytržený zub!
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Mami můžu tu mísu vylízat? Ne Pepíčku jen pěkně spláchni.
Tomas_2002 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 Buď jsou dnes nějaký erupce na slunci nebo jsem si přes víkend vychlastal z hlavy smysl pro humor....
Doporučené příspěvky