Lamiczka Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2017 Pro místní publikum bych to viděl spíš takto
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Dvě ségry, siamská dvojčata si (kupodivu) spolu vyšly na disko, že jako sbalí dva borce a vrznou si. A taky že jo, našly tam dva synky, co jim koupili drinky a kecali s nimi. Jak už byli všichni líznutí, tak si je dvojčata odvedla domů a že jako na to vlítnou.Ještě, než se překlopily na záda, tak řekly těm klukům - " Hele, my ale máme takovou úchylku - při sexu hrajeme vždycky na pozouny" Synci nadržení jak cyp řekli - "jasné, to nám nevadí" Tak se holky překlopily, synci dělají ty kopulační pohyby a ty dvě hlavy jim k tomu hrajou na dva pozouny - prostě divočina.Ráno borci vystřízlivěli, pusinka na líčko a pryč.Asi za rok jdou ty holky zase do baru a tam vidí zase ty dva kluky.Tak ta jedna otočí hlavu na tu druhou a říká - " co myslíš, zajdeme za nimi a pokecáme, jak bylo?".A ta druhá řekne " nevím, myslíš, že si nás budou pamatovat ?"
Sifon Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Dvě ségry, siamská dvojčata si (kupodivu) spolu vyšly na disko, že jako sbalí dva borce a vrznou si. A taky že jo, našly tam dva synky, co jim koupili drinky a kecali s nimi. Jak už byli všichni líznutí, tak si je dvojčata odvedla domů a že jako na to vlítnou.Ještě, než se překlopily na záda, tak řekly těm klukům - " Hele, my ale máme takovou úchylku - při sexu hrajeme vždycky na pozouny" Synci nadržení jak cyp řekli - "jasné, to nám nevadí" Tak se holky překlopily, synci dělají ty kopulační pohyby a ty dvě hlavy jim k tomu hrajou na dva pozouny - prostě divočina.Ráno borci vystřízlivěli, pusinka na líčko a pryč.Asi za rok jdou ty holky zase do baru a tam vidí zase ty dva kluky.Tak ta jedna otočí hlavu na tu druhou a říká - " co myslíš, zajdeme za nimi a pokecáme, jak bylo?".A ta druhá řekne " nevím, myslíš, že si nás budou pamatovat ?" Dá se nějak zablokovat tohle vlákno? Od rána už potřetí pucuju poprskanej monitor. Takhle to fakt nejde! A radu "tak sem nelez" neberu...to taky nejde!
spineshank Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Dvě ségry, siamská dvojčata si (kupodivu) spolu vyšly na disko, že jako sbalí dva borce a vrznou si. A taky že jo, našly tam dva synky, co jim koupili drinky a kecali s nimi. Jak už byli všichni líznutí, tak si je dvojčata odvedla domů a že jako na to vlítnou.Ještě, než se překlopily na záda, tak řekly těm klukům - " Hele, my ale máme takovou úchylku - při sexu hrajeme vždycky na pozouny" Synci nadržení jak cyp řekli - "jasné, to nám nevadí" Tak se holky překlopily, synci dělají ty kopulační pohyby a ty dvě hlavy jim k tomu hrajou na dva pozouny - prostě divočina.Ráno borci vystřízlivěli, pusinka na líčko a pryč.Asi za rok jdou ty holky zase do baru a tam vidí zase ty dva kluky.Tak ta jedna otočí hlavu na tu druhou a říká - " co myslíš, zajdeme za nimi a pokecáme, jak bylo?".A ta druhá řekne " nevím, myslíš, že si nás budou pamatovat ?"
mondeo2 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) Dohadují se tři filozofové o tom, co je na světě nejrychlejší:První říká: "Nejrychlejší je přeci světlo.""Kdepak, milý pane kolego, myšlenka - ta je přeci nejrychlejší...." povídá druhý filozof."Tedy nerad bych vypadal jako negativista, pánové," - vstoupí do debaty třetí filozof"jsem si však jist, že naprosto nejrychlejší je průjem............ No považte - tuhle jsem v noci dostal průjem a než jsem stihl rozsvítit nebo něco vymyslet, tak jsem se posral!!!" Chlapík drhne mýdlem rifle:"Nikomu se nedá věřit, nikomu, dokonce ani sobě..."Dál drhne rifle:"A to jsem si chtěl jen prdnout!" Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem mondeo2
orol Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Muž stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá.Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka.Přesto jde k ní, a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: ?Promiňte, my se známe??Ona na to: ?Myslela jsem si, že vy budete otec jednoho z mých dětí.?Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný:?To není možný, to jste vy? Ta striptérka? Na té oslavě, co jsem šoustal na kulečníkovém stole,zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatého celeru a vy jste kouřila oslavence???Ne,? procedí žena, ?já jsem třídní vašeho syna.....
Zlý Jabko Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 To utrousim za šest sedm let na třídních schůzkách
clockyclock Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Tvl, at je tohle prosim jen fotomontaz.. :-D
clockyclock Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Dodatek.. http://ona.idnes.cz/vaclav-klaus-party-outfit-moda-modni-policie-f3u-/spolecnost.aspx?c=A170802_113018_spolecnost_zar
Doporučené příspěvky