Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dvě ségry, siamská dvojčata si (kupodivu) spolu vyšly na disko, že jako sbalí dva borce a vrznou si. A taky že jo, našly tam dva synky, co jim koupili drinky a kecali s nimi. 

Jak už byli všichni líznutí, tak si je dvojčata odvedla domů a že jako na to vlítnou.

Ještě, než se překlopily na záda, tak řekly těm klukům - " Hele, my ale máme takovou úchylku - při sexu hrajeme vždycky na pozouny" 

Synci nadržení jak cyp řekli - "jasné, to nám nevadí" Tak se holky překlopily, synci dělají ty kopulační pohyby a ty dvě hlavy jim k tomu hrajou na dva pozouny - prostě divočina.

Ráno borci vystřízlivěli, pusinka na líčko a pryč.

Asi za rok jdou ty holky zase do baru a tam vidí zase ty dva kluky.

Tak ta jedna otočí hlavu na tu druhou a říká  - " co myslíš, zajdeme za nimi a pokecáme, jak bylo?".

A ta druhá řekne " nevím, myslíš, že si nás budou pamatovat ?"

Odesláno

Dvě ségry, siamská dvojčata si (kupodivu) spolu vyšly na disko, že jako sbalí dva borce a vrznou si. A taky že jo, našly tam dva synky, co jim koupili drinky a kecali s nimi. 

Jak už byli všichni líznutí, tak si je dvojčata odvedla domů a že jako na to vlítnou.

Ještě, než se překlopily na záda, tak řekly těm klukům - " Hele, my ale máme takovou úchylku - při sexu hrajeme vždycky na pozouny" 

Synci nadržení jak cyp řekli - "jasné, to nám nevadí" Tak se holky překlopily, synci dělají ty kopulační pohyby a ty dvě hlavy jim k tomu hrajou na dva pozouny - prostě divočina.

Tak ta jedna otočí hlavu na tu druhou a říká  - " co myslíš, zajdeme za nimi a pokecáme, jak bylo?".

Dá se nějak zablokovat tohle vlákno? Od rána už potřetí pucuju poprskanej monitor. Takhle to fakt nejde!  :lol2:  :lol2:  :lol2:  A radu "tak sem nelez" neberu...to taky nejde!  :lol2:

Odesláno

:gora:

Odesláno (upraveno)

Dohadují se tři filozofové o tom, co je na světě nejrychlejší:
První říká: "Nejrychlejší je přeci světlo."
"Kdepak, milý pane kolego, myšlenka - ta je přeci nejrychlejší...." povídá druhý filozof.
"Tedy nerad bych vypadal jako negativista, pánové," - vstoupí do debaty třetí filozof
"jsem si však jist, že naprosto nejrychlejší je průjem............    No považte - tuhle jsem v noci dostal průjem a než jsem stihl rozsvítit nebo něco vymyslet, tak jsem se posral!!!"

Chlapík drhne mýdlem rifle:
"Nikomu se nedá věřit, nikomu, dokonce ani sobě..."
Dál drhne rifle:
"A to jsem si chtěl jen prdnout!"

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Muž stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá.
Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka.
Přesto jde k ní, a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: ?Promiňte,  my se známe??
Ona na to: ?Myslela jsem si, že vy budete otec jednoho z mých dětí.?
Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný:
?To není možný, to jste vy? Ta striptérka? Na té oslavě, co jsem šoustal na kulečníkovém stole,
zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatého celeru a vy jste kouřila oslavence??
?Ne,? procedí žena, ?já jsem třídní vašeho syna.....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...