Gustaf Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Peknej tweet od Michaeli Polakove: Cekam, že se někde objeví video s Kazmou jak vzal náhodného italského turistu a přesvědčil Kretinskyho, aby vyhodil půl miliardy do hajzlu. :D
financ Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 "Co se všechno člověk naučí od dětí1. Brzdová kapalina smíchaná se Savem vytváří kouř - spousty kouře...2. Šestileté dítě dokáže křemenem založit oheň i přesto, že dospělý tvrdí, že je to možné pouze ve filmu.3. Lupou lze rozdělat oheň dokonce i za zamračeného dne.4. Dříve než zapneš troubu, podívej se dovnitř.5. Umělohmotné hračky nemají rády trouby.6. Hasiči nikdy nepřijedou dříve než za 5 minut.7. Lego je schopno projít zažívacím traktem čtyřletého dítěte.8. Duplo toho schopno není.9. Slova jako plastelína a mikrovlnná trouba by nikdy neměla být vyslovena ve stejné větě.10. Videopřehrávač nevyhazuje sendviče s nugetou.11. Z pytlů do koše nelze vyrobit kvalitní padáky.12. Kuličky v nádrži auta způsobují za jízdy spoustu hluku...13. Odstřeďovací režim automatické pračky nezpůsobí žížalám točení hlavy.14. Avšak kočkám ano.15. Ticho vždy neznamená - není třeba si dělat starosti.16. Vodní dvojlůžko obsahuje tolik kapaliny, že stačí na vytopení 60 m2 bytu do hloubky 10 cm.17. Když postříkáte chuchvalce prachu lakem na vlasy a přejíždíte přes ně na kolečkových bruslích, můžou se vznítit.18. Hlas tříletého chlapečka je pronikavější než hlasy dvou stovek dospělých v narvané restauraci.19. Když uslyšíte spláchnutí záchodu a slovo ""jejda"", už je pozdě.Také zjistíte, že20. 80% žen tyto informace rozešle většině svých známých, ať už mají děti nebo ne.21. 80% mužů po přečtení půjde zkusit smíchat brzdovou kapalinu se Savem.
Wanderer Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 To mě přesně napadlo, jestli nezbylo trocha té brzdovky...
Xenomorfus Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Tak to je moooc hezky seznam Evokovalo mi to s tema detma velmi starou zalezitost (asi uz to tady bude, ale v posledni dobe sem to nezaregistroval)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Myslím, že mám v zahradním domku zbytky žluté brzdové kapaliny...
orol Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) "Co se všechno člověk naučí od dětí1. Brzdová kapalina smíchaná se Savem vytváří kouř - spousty kouře......21. 80% mužů po přečtení půjde zkusit smíchat brzdovou kapalinu se Savem.Tady to je, abyste to nemuseli zkoužet doma: Upraveno 5. srpna 2017 uživatelem orol
Wanderer Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Nevzniká. Právě jsem to vyzkoušel. Po smíchání se nic neděje. :-)
wizard-ov Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) Za to může určitě EU, parchanti... ;o) Upraveno 5. srpna 2017 uživatelem wizard-ov
leebauer Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Dneska má všechno vylepšené a tím pádem i dražší složení. Zvláštní je že vždycky k horšímu. Divím se že ještě savo savuje, sirky škrtaj a ředidla ředí. Jako malý smradi jsme si kupovali tuhej kysličník a odbarvovač v prášku. Na to když se duplo tak nám to někdy i propálilo podrážku. A krásně to smrdělo. Školník mi za to jednou takovou vlepil že sem si do toho ještě sednul.
tommas4 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Divím se že ještě savo savuje, sirky škrtaj a ředidla ředí. To je doufám vtip a nadsázka, protože mi chybí už jen nářek jak bylo "za komára" fajn žití nebo že "dříve" bylo všechno lepší.
leebauer Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 A humor už taky není jako dřív. Né, tohle je sekce humor. V tomhle vlákně si nestěžuju. Sem píšu vtipy. A komáry rád nemám. Ale mám naštěstí nějakou pivní krev tak na mě ty potvory nejdou.
Návštěvník qoyi Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Musí to jít, neví někdo jak moc nebezpečný je ten kouř co z toho jde? Mam oboje, jenom bych pro to musel dojet na barák a do garáže.
Duke650 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 To nevymyslíš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 .. ani jsem nevěděl, ze to existuje... Dnesni fotka :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník km.kmk Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Kamaradka se vdavala ce vesnicce Peklo. :-)
tomas512 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Tak nám začíná další série oblíbeného seriálu. Na oslavu vynikající český trailer. Hra Otrůny? Kdo je to ta Otrůna?
KFL Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2017 Musí to jít, neví někdo jak moc nebezpečný je ten kouř co z toho jde? Mam oboje, jenom bych pro to musel dojet na barák a do garáže. Vygoogli si chlorine gas a uvidis .
gorlo Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2017 .. ani jsem nevěděl, ze to existuje... Dnesni fotka :-))IMG_20170805_143545.jpgU Držkova jsme byli tento týden na houbách v rámci týdenní dovolené v Krkonoších ve vesničce Horní Tříč.
Návštěvník qoyi Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2017 Vygoogli si chlorine gas a uvidis . Následky .... (můj překlad z angličtiny) ... "zvracení, bolesti hlavy, dýchací potíže, slzení, kašel, nevolnost, dráždění sliznice, podráždění kůže nebo chemické popáleniy, podráždění očí nebo zánět spojivek. Chronické vystavení relativně malé hladině kouře může způsobovat dýchací potíže jako sípání, chronický kašel (s hlenem), a může vést až k astmatu. Takže mi hrozí už jen ten zánět spojivek, ten ještě nemam.
Doporučené příspěvky