Honza.manta Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Tak to bych asi vstal z mrtvých........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Tak to bych asi vstal z mrtvých........... Twlé! To je mazec - a to jsem si doteď myslel, že mám katastrofální hudební hluch. Upraveno 25. března 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Hehe, dobrí sú . Prekonali aj farára, ktorý keď spieval na pohrebe žalmy, začal v susednom dome zavýjať pes. Fakt zlá situácia to bola, ľudia sú na kolegovom pohrebe a naťahuje ich na smiech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Tak to bych asi vstal z mrtvých........... No pane jo. Hrajou taky na svatbách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 no ja placem este teraz z toho pohrebu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 V Anglii nemají letní čas.Maju. GMT sa pouziva v zime, v lete sa pouziva iny cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Potvrzuji. Rano jsem steloval vsechny hodiny v baraku. Fakt tady letni cas mame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Chcete ušetřit 20 tisíc? Tady mám pro vás tip, není zač.. ... jako že to splachuje a mezitím asi nějak investuje na burze nebo tak něco.. https://www.siko.cz/koupelny/wc-a-bidety/ovladaci-tlacitka/dvojcinne-ovladaci-tlacitko-geberit-sigma-zinek-zlata/zbozi/115.893.45.1 Upraveno 26. března 2018 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Mel bych tip, jak usetrit 40 000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Přesně, za 5 tisíc řeknu jak ušetřit 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Nechci vám kazit radost,ale ta cena je reálná,opravdu to není chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Přesně, za 5 tisíc řeknu jak ušetřit 40 Dejte si pozor! Na internetu se množej lidi, kteří z vás budou chtít tahat peníze podvodem! Za dvě stovky vám poradím, jak se jich zbavit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Když jsem před mnoha lety pracoval pro jednoho nejmenovaného výrobce prémiových maziv, tak jsme v sortimentu měli mazací tuk s cenou kolem 15.000 Kč/kg + DPH (v roce 1997 bylo 15 tisíc o dost víc peněz než dnes). Super věc, spoustě firem to vyřešilo problémy s mazáním obtížně přístupných míst vystavených vysokým teplotám. žádný podvod... ale k pointě:Oběd u rodičů, telefonát se zákazníkem, zazněla cena za kilo, fajn, děkuji, mějte se...Mamka se chvilku ošívala a pak se nesměla optala "synu, já ti do toho nechci kecat, ale je to určitě legální?..." Upraveno 26. března 2018 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Když jsem před mnoha lety pracoval pro jednoho nejmenovaného výrobce prémiových maziv, tak jsme v sortimentu měli mazací tuk s cenou kolem 15.000 Kč/kg + DPH (v roce 1997 bylo 15 tisíc o dost víc peněz než dnes). Super věc, spoustě firem to vyřešilo problémy s mazáním obtížně přístupných míst vystavených vysokým teplotám. žádný podvod... ale k pointě:Oběd u rodičů, telefonát se zákazníkem, zazněla cena za kilo, fajn, děkuji, mějte se...Mamka se chvilku ošívala a pak se nesměla optala "synu, já ti do toho nechci kecat, ale je to určitě legální?..."Zapomněl jsi napsat, že šlo o parfemované barvené sádlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Kondomy stoprocentně bezpečné nejsou. Můj kamarád měl jeden nasazený a srazil ho autobus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak to bych asi vstal z mrtvých...........bohužel tady se takoví mrchotrubci taky vyskytují. Moje matka po každém pohřbu prohlašuje že až umře, v žádném případě nechce na svém pohřbu hudbu. Ale to do humoru nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak to bych asi vstal z mrtvých........... To není možný, řekněte někdo, že to byla recese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Zapomněl jsi napsat, že šlo o parfemované barvené sádlo.Kdepak, sádlo nemá tyto parametry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky