Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Chcete ušetřit 20 tisíc? Tady mám pro vás tip, není zač..

... jako že to splachuje a mezitím asi nějak investuje na burze nebo tak něco..

https://www.siko.cz/koupelny/wc-a-bidety/ovladaci-tlacitka/dvojcinne-ovladaci-tlacitko-geberit-sigma-zinek-zlata/zbozi/115.893.45.1

post-21772-0-74852500-1522063925_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem clockyclock
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem před mnoha lety pracoval pro jednoho nejmenovaného výrobce prémiových maziv, tak jsme v sortimentu měli mazací tuk s cenou kolem 15.000 Kč/kg + DPH (v roce 1997 bylo 15 tisíc o dost víc peněz než dnes). Super věc, spoustě firem to vyřešilo problémy s mazáním obtížně přístupných míst vystavených vysokým teplotám. žádný podvod... ale k pointě:

Oběd u rodičů, telefonát se zákazníkem, zazněla cena za kilo, fajn, děkuji, mějte se...

Mamka se chvilku ošívala a pak se nesměla optala "synu, já ti do toho nechci kecat, ale je to určitě legální?..."

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Když jsem před mnoha lety pracoval pro jednoho nejmenovaného výrobce prémiových maziv, tak jsme v sortimentu měli mazací tuk s cenou kolem 15.000 Kč/kg + DPH (v roce 1997 bylo 15 tisíc o dost víc peněz než dnes). Super věc, spoustě firem to vyřešilo problémy s mazáním obtížně přístupných míst vystavených vysokým teplotám. žádný podvod... ale k pointě:

Oběd u rodičů, telefonát se zákazníkem, zazněla cena za kilo, fajn, děkuji, mějte se...

Mamka se chvilku ošívala a pak se nesměla optala "synu, já ti do toho nechci kecat, ale je to určitě legální?..."

Zapomněl jsi napsat, že šlo o parfemované barvené sádlo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...