Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 6. 2019 v 20:52, Radek124 napsal:

Sorry, ale pokud se aktivistická kreativita založená na chytání kobliháře za slovo nebere "politicky", je to ještě trapnější než sloník...  :thumbsdown_anim:

Ale no jo.. máš samozřejmě pravdu.. a ono to vlastně ani není vtipné no.. Ale úsměvné snad ano, že to někoho napadlo a že to vlastně působí jako homogenní celek... Kysele úsměvné...

Nechcete někdo sloníka? To je vám bezvadný zvíře...

Odesláno

Je to tak, mimochodem kde se dá sehnat ta nálepka, měl bych pár dalších míst jako nápad ? :D 

Odesláno
  V 14. 6. 2019 v 11:55, Micey napsal:

Přesně tak wizarde, ty humoristo, v mekáči maximálně pár desítek procent, taky máme KFC, BK, Subway a tak. A Lidl.

Pro tebe to, co jsem psal, platí taky. Ale schválně, kolik procent absolventů téhle fakulty je podle tebe nezaměstnaných? A tím nemyslím, že dělaj v mekáči?

Odesláno (upraveno)

Málo, protože jsou i jiný fastfoody, kasy, doplňování zboží.. Možností mají i tito absolventi spoustu, byť tedy stejně kvalifikovaní zaměstnanci se ZŠ mají na trhu práce dost náskok, no.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
  V 14. 6. 2019 v 12:06, Micey napsal:

Málo, protože jsou i jiný fastfoody, kasy, doplňování zboží.. Možností mají i tito absolventi spoustu, byť tedy stejně kvalifikovaní zaměstnanci se ZŠ mají na trhu práce dost náskok, no.

Aha, to říkal kdo, Lojza v hospodě? Nebo Zeman u Soukupa? Víš o tom prd, sestimsmiř.

Odesláno
  V 14. 6. 2019 v 12:01, decebal napsal:

Pro tebe to, co jsem psal, platí taky. Ale schválně, kolik procent absolventů téhle fakulty je podle tebe nezaměstnaných? A tím nemyslím, že dělaj v mekáči?

Zaměstnaní budou všichni, protože se jim vytvářejí umělá místa. Spíš, kolik jich je užitečných a tvoří skutečné hodnoty?

S VUMLem byli taky všichni šéfové.

Odesláno (upraveno)

Decebali, já jsem s tim úplně v pohodě! Jsem rád, že na tyhle nekvalifikovaný (plus nepříliš fyzicky náročný) práce se najde spousta absolventů z kvalitních humanitních oborů. 

Jinak nějak nechápu tu lehkou podrážděnost z tvé strany, opakuju, zaplaťpánbůh, že je to někdo ochoten dělat a fandim jim! Vzhledem k tomu, že jsi v pracovní době na fóru o hodinkách, máš určitě vystudovanou nějakou opravdovou školu a netřeba tedy být uražen pravdou.

Upraveno uživatelem Micey
Návštěvník Zmizík
Odesláno

100% techle absolventu pracuje v neziskovkach, tudiz jako by nepracovali vubec, takze sou vedeni jako nezamestna(tel)ny. Rikal to Jakl.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...