Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Decebali, já jsem s tim úplně v pohodě! Jsem rád, že na tyhle nekvalifikovaný (plus nepříliš fyzicky náročný) práce se najde spousta absolventů z kvalitních humanitních oborů. 

Jinak nějak nechápu tu lehkou podrážděnost z tvé strany, opakuju, zaplaťpánbůh, že je to někdo ochoten dělat a fandim jim! Vzhledem k tomu, že jsi v pracovní době na fóru o hodinkách, máš určitě vystudovanou nějakou opravdovou školu a netřeba tedy být uražen pravdou.

Hele, já jsem freelancer, já nemám pracovní dobu. Třeba zrovna dneska, nedělám nic, je horko:-).

Odesláno

V Praze taky - ale mame mistni FHS UK a zkratka teto uslechtile Fakulty humanitnich studii se casto vyklada jako Fakulta ho*en a sra*ek. :-)

Delani si prdel z fakulty smazenych syru (MU FSS) je v Brne oblibena kratochvile :)

Odesláno

Myslel jsem, že gender studies na FSS už ukončili, ale zjevně tomu tak není a přihláška se založit dá...

Jinak komentáře řady přispívajících na posledních stránkách jsou ve vlákně Humor oprávněně, je to takový Ovčáček style :) 

Odesláno

Jinak komentáře řady přispívajících na posledních stránkách jsou ve vlákně Humor oprávněně, je to takový Ovčáček style :)

+1

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Odesláno

Už delší dobu přemýšlím, jak docebal vypadá a on je to Ovčáček...

Tak ty si dobře mimo...

Reakce Docebala mi přišla dost přehnaná, původní vtip mě dost pobavil, ale otočit to tady zas do extrému a začít se navážet do lidí, co tam studujou nebo studovali, do vděčného cílu fanoušků japonských migrantů - neziskovek, to je ovčáčkovina jak vyšitá...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak ty si dobře mimo...

Reakce Docebala mi přišla dost přehnaná, původní vtip mě dost pobavil, ale otočit to tady zas do extrému a začít se navážet do lidí, co tam studujou nebo studovali, do vděčného cílu fanoušků japonských migrantů - neziskovek, to je ovčáčkovina jak vyšitá...

Nazývej věci pravými jmény - neziskovky sou vděčnej cíl fašistů. :D :D :D

Odesláno

Tak ty si dobře mimo...

Nerozumím řeči tvojeho kmene, ale podepusuju v plném rozsahu.
Odesláno

Decebali, ... 

Jinak nějak nechápu tu lehkou podrážděnost z tvé strany, ..., máš určitě vystudovanou nějakou opravdovou školu a netřeba tedy být uražen pravdou.

...

Se nedivte, když tady nestoudně urážíte jeho alma mater, pak má pocit, že je nějaký postižený. A navíc jej živí OSA, i to je diagnóza...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...