decebal Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Decebali, já jsem s tim úplně v pohodě! Jsem rád, že na tyhle nekvalifikovaný (plus nepříliš fyzicky náročný) práce se najde spousta absolventů z kvalitních humanitních oborů. Jinak nějak nechápu tu lehkou podrážděnost z tvé strany, opakuju, zaplaťpánbůh, že je to někdo ochoten dělat a fandim jim! Vzhledem k tomu, že jsi v pracovní době na fóru o hodinkách, máš určitě vystudovanou nějakou opravdovou školu a netřeba tedy být uražen pravdou.Hele, já jsem freelancer, já nemám pracovní dobu. Třeba zrovna dneska, nedělám nic, je horko:-).
decebal Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Ale já si nemyslím nic, odpověděl jsem na otázku co se tam studuje.To je pravda, ale to není jediný obor, že ne.-)?
Radek124 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 "Freelancer" znamená něco jako věčně studující flákač na mamahotelu?
azeppelin Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 To je pravda, ale to není jediný obor, že ne.-)?Otázka nezněla, co vše se tam studuje, že ne?
decebal Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 "Freelancer" znamená něco jako věčně studující flákač na mamahotelu?Co myslíš, trefil ses?
decebal Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Otázka nezněla, co vše se tam studuje, že ne?Ne, nezněla, příště budu přesnější.
Baldic Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Teda na vas to horko leze A abych se pridal:https://en.wikipedia.org/wiki/Sokal_affair
odjinud Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 V Praze taky - ale mame mistni FHS UK a zkratka teto uslechtile Fakulty humanitnich studii se casto vyklada jako Fakulta ho*en a sra*ek. :-) Delani si prdel z fakulty smazenych syru (MU FSS) je v Brne oblibena kratochvile
instant Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 (upraveno) Co myslíš, trefil ses? On mysli - a to je jeho evolucna vyhoda Upraveno 14. června 2019 uživatelem instant
Bobisek Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Myslel jsem, že gender studies na FSS už ukončili, ale zjevně tomu tak není a přihláška se založit dá... Jinak komentáře řady přispívajících na posledních stránkách jsou ve vlákně Humor oprávněně, je to takový Ovčáček style
Stelvio Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Jinak komentáře řady přispívajících na posledních stránkách jsou ve vlákně Humor oprávněně, je to takový Ovčáček style +1 Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk
Bert Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Jsem jen na mobilu. Z toho se strašně blbě dává ban. Takže Decebal má spammera, dokud si to nerozmyslím.
guzmic Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Už delší dobu přemýšlím, jak docebal vypadá a on je to Ovčáček...
Stelvio Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Už delší dobu přemýšlím, jak docebal vypadá a on je to Ovčáček...Tak ty si dobře mimo... Reakce Docebala mi přišla dost přehnaná, původní vtip mě dost pobavil, ale otočit to tady zas do extrému a začít se navážet do lidí, co tam studujou nebo studovali, do vděčného cílu fanoušků japonských migrantů - neziskovek, to je ovčáčkovina jak vyšitá... Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Tak ty si dobře mimo... Reakce Docebala mi přišla dost přehnaná, původní vtip mě dost pobavil, ale otočit to tady zas do extrému a začít se navážet do lidí, co tam studujou nebo studovali, do vděčného cílu fanoušků japonských migrantů - neziskovek, to je ovčáčkovina jak vyšitá... Odesláno z mého SM-G960F pomocí TapatalkNazývej věci pravými jmény - neziskovky sou vděčnej cíl fašistů. :D
guzmic Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Tak ty si dobře mimo... Reakce Docebala mi přišla dost přehnaná, původní vtip mě dost pobavil, ale otočit to tady zas do extrému a začít se navážet do lidí, co tam studujou nebo studovali, do vděčného cílu fanoušků japonských migrantů - neziskovek, to je ovčáčkovina jak vyšitá... Odesláno z mého SM-G960F pomocí TapatalkNerozumím řeči tvojeho kmene, ale podepusuju v plném rozsahu.
Lou Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Nejlepsi na tom je, ze nejvetsi ceska neziskovka je Fotbalovy svaz CR <3
Franta Dobrota Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Decebali, ... Jinak nějak nechápu tu lehkou podrážděnost z tvé strany, ..., máš určitě vystudovanou nějakou opravdovou školu a netřeba tedy být uražen pravdou. ... Reakce Docebala mi přišla dost přehnaná, původní vtip mě dost pobavil, ale otočit to tady zas do extrému a začít se navážet do lidí, co tam studujou nebo studovali, do vděčného cílu fanoušků japonských migrantů - neziskovek, to je ovčáčkovina jak vyšitá... Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Se nedivte, když tady nestoudně urážíte jeho alma mater, pak má pocit, že je nějaký postižený. A navíc jej živí OSA, i to je diagnóza...
Doporučené příspěvky