Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Letí orel,pohoda,klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů...Letí,letí a 15cm nad zemí to vybere...

Vidí to vrabčák a říká:Orle,orle to bylo super,jak to děláš,nauč mě to!!!

Orel říká:Prostě letíš,pak stáhneš křídla,valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš...Ale hlavně:musíš to mít tak trochu v piči!

Tak letí spolu,najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou...

Vidí to medvěd a říká:Týýý jo,to je hustý!Jak to děláte?To chci taky umět.

A vrabčák mu říká:Prostě letíš,pak stáhneš křdla,valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš...Ale hlavně:musíš to mít tak trochu v piči!

Tak medvěd vyleze na útes,rozeběhne se,skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.

A jak tak letí,říká vrabčák medvědovi:Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?

Medvěd odpoví:Ne nemám.

A vrabčák:Ty vole,ty to máš dobře v píči!

Odesláno

We said send the cash not the bloody ash!

To the British and Dutch Governments: There is no C in the Icelandic alphabet, so when you ask for Cash, all you get is Ash?

Odesláno
Letí orel,pohoda,klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů...Letí,letí a 15cm nad zemí to vybere...

Vidí to vrabčák a říká:Orle,orle to bylo super,jak to děláš,nauč mě to!!!

Orel říká:Prostě letíš,pak stáhneš křídla,valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš...Ale hlavně:musíš to mít tak trochu v piči!

Tak letí spolu,najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou...

Vidí to medvěd a říká:Týýý jo,to je hustý!Jak to děláte?To chci taky umět.

A vrabčák mu říká:Prostě letíš,pak stáhneš křdla,valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš...Ale hlavně:musíš to mít tak trochu v piči!

Tak medvěd vyleze na útes,rozeběhne se,skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.

A jak tak letí,říká vrabčák medvědovi:Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?

Medvěd odpoví:Ne nemám.

A vrabčák:Ty vole,ty to máš dobře v píči!

ty krávo.....yo !!!!!! :lol2:

Odesláno

Můj oblíbený o zvířátkách:

Zvířátka si postaví v lese na paloučku opravdu luxusní kadibudku. Samozřejmě jsou na ní všechna náležitě pyšná.

Druhý den letí kolem sova a vidí, že kadibudka má vyražené okno. Tak naštvaná svolá všechna zvířátka a ptá se: "U kadibudky je vyražené okno. Jak se to mohlo stát? Víte o tom někdo něco?"

Přihlásí se zajíc a říká: "Já bych o tom něco věděl.. Včera jsem šel na záchod. V tom tam vtrhl medvěd. Vykadil se, utřel si se mnou zadek a prohodil mě oknem."

Sova přemýšlí a pak řekne: "No, medvěd, to je silné zvíře. S tím asi nic neuděláme."

Další den opět sova letí kolem kadibudky a vidí, že jsou vyražené dveře. Už opravdu hodně naštvaná opět svolá zvířátka a ptá se kdo o tom něco ví.

Přihlásí se liška a říká: "Já bych o tom něco věděla. Včera jsem byla v poklidu na záchodě, přišel medvěd, vykadil se, utřel si se mnou zadek a prohodil mě dveřma!"

Sova je vytočená, ale uzná, že na medvěda opravdu nemůžou.

Třetí den letí přes palouk a kadibudka je rozmetaná na třísky.

Sova málem dostane infarkt, svolá všechna zvířátka a křičí: "To už je vandalství!!! Kdo o tom něco ví??"

A přihlásí se ježek:

"Já bych o tom něco věděl.....

Odesláno

V OSE se sejdou 3 hudebníci pro tantiémy.

První skládá hudbu k muzikálům, druhý pop music a třetí je jazzový skladatel.

První si prohlíží svůj výpis a říká:"No, tak si koupim tu jachtu..."

Druhý následuje:"hmm, na ojetý ferarri to stačí"

Jazzman jako poslední praví:"No, konečně si koupím třiko s Milesem Davisem!"

muzikálovej skladatel se zarazí:"A co ten zbytek?"

"Zbytek mi půčí máma" dodá jazzman

jakej je rozdíl mezi rockovým a jazzovým kytaristou?

....

...

...

Rockovej kytarista hraje tři riffy pro 1 000 lidí a jazzovej 1 000 riffů pro 3 lidi.

:)

Odesláno

jakej je rozdíl mezi rockovým a jazzovým kytaristou?

....

...

...

Rockovej kytarista hraje tři riffy pro 1 000 lidí a jazzovej 1 000 riffů pro 3 lidi.

:)

A bluesový kyrarista, narozdíl od jazzového, je placen za noty, které nezahraje...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...