noviisek Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Cestující křičí ve vlaku na průvodčího ?Člověče, proč bych vám ukazoval jízdenku? Vždyť podle jízdního řádu jsem hodinu doma!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 kdo je to? http://exotopedia.org/wiki/Radovan_Kalu%C5%BEa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 VS: Tahle postava fakt jako existuje nebo je to cely nejaka mystifikace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 VS: Tahle postava fakt jako existuje nebo je to cely nejaka mystifikace? Kdybych ho na vlastní oči na té Stodolní neviděl, tak jsem si myslel taky, že to je vtip. Ale on existuje Má i svoje stránky http://radovan.bloger.cz/ a to je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Kdybych ho na vlastní oči na té Stodolní neviděl, tak jsem si myslel taky, že to je vtip. Ale on existuje Má i svoje stránky http://radovan.bloger.cz/ a to je síla. Ty vole, to je kus vola. Neskutocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 ted jsem stravil naprosto surrealistickou pulhodinu na blogu Mgr. Radovana Kaluzy. nejak jsem se nemohl odtrhnout, porad jsem cekal, ze tam bude nejaky figl, ze se nekde doctu, ze to cele je nejaky trapny vtip. to je fakt neuveritelny typek. co do skromnosti je to druhe vteleni henryka laholy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Jeden k aktuálním cenám Rolexu A guy walks into a Rolex AD. He looks around, spots a beautiful new ceramic sub and walks over to inspect it. As he bends over to look more closely, he unexpectedly farts. Embarrassed, he looks around nervously to see if anyone noticed. Sure enough, his sees a saleswomen standing right behind him. Good looking as well, cool as a cucumber, she displays all of the qualities one would expect of a Rolex saleslady. She politely greets the guy with, "Good day, Sir. How may we help you today?" Blushing and uncomfortable, but still hoping that she somehow missed his little incident, he asks, "I was wondering, what is the price of new sub?" She answers, "Sir, if you farted just looking at it, you're going to shit when I tell you the price." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Tohle jsem dnes přečetl v Trnkách, dám to raději do spoileru, Slováky mám rád, nechci se jich nějak dotknout. Slováci vyrobí svoji první atomovku a Dzurinda hned, že ji musí vyzkusit. Ale kam s ní? Dzurinda říká-zkusíme USA, ti mají nejrychlejší sledování, hned budeme vědět jak to dodoadlo. Vypálí nad USA ...a...nic. Generál říká-Zkusíme NY, tam je hodně lidí, to bude rachot. Vypálí druhou střelu. A...nic. Hm, to chce rovnou Bílej dům, tvrdí Dzurinda. Vypálí třetí. A...zase nic. To už Dzurinda nevydrží a volá rovnou Jiřímu Křoví. Kruci, chlape, vypálili jsme vám tam tři atomovky! Co je? Křoví je chvíli zticha a pak zařve: Jen počkej, ty svinskej hajzlíku až vás najdeme na mapě!!! *** Čech, amík a Rus se vsadí kdo vypije na ex flašu Whísky (nikoliv domácí), o*uká Krejčí a podá si ruku s mědvědem. Rus je zvyklej na vodku, whiska ho složí. Amíko chlast nic nedělá ale před mednědem uteče. Čech vyzunkne lahev, vrhne se do jeskyně a ... děsnej rachot, nářek. Vyleze, povytáhne kalhoty a zeptá se. Kurňa, chlapi, kde máte tu Krejčí, co jí mám podat tu ruku?? *** Slovák přijede do LA, jde do baru a tam probíhá soutěž kdo vypije do deseti minut litrovku whisky (opět nikoliv domácí). Kouká. Pak zmizí. Za chvíli se vrátí a že to tedy zkusí. Vezme lahev a za osm minut je to v něm. Barman kouká... Tomu bych nikdy nevěřil, že to dokážeš! Slovák odvětí-Já taky ne, tak jsem si to byl naproti v baru zkusit... Mám to ňáký rozbitý-spoiler mi nějak nespoileruje Už jo, stačí říct Jay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Nevim, jestli tady už kluci nebyli, ale pobaví spolehlivě.http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Nevim, jestli tady už kluci nebyli, ale pobaví spolehlivě. ty sadisto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Tihle kluci jsou taky fajn...polské přání k narozeninám http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 hodinková motorka hezká práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 (upraveno) Kupte své ženě, přítelkyni, milence nějaké dobré nářadí!!! Co třeba brusku? Upraveno 23. dubna 2011 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Kupte své ženě, přítelkyni, milence nějaké dobré nářadí!!! Co třeba brusku? to by mě zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Kupte své ženě, přítelkyni, milence nějaké dobré nářadí!!! Co třeba brusku? výběr z vlastností ?Odvod prachu prostřednictvím 6ti otvorů v základně ?Hodí se na všechny typy povrchů To je MAZEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Což o to, ale ten výkon!Příkon 200 WPočet kmitů 28.000 min-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 zdálo se mi, že jsem si koupil origo Ulysse Nardin s indiglo podsvícením a led displeyem inu chronobundus v předposledním stádiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Kupte své ženě, přítelkyni, milence nějaké dobré nářadí!!! Co třeba brusku? Jj, výkon je vcelku na úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 výběr z vlastností ?Odvod prachu prostřednictvím 6ti otvorů v základně ?Hodí se na všechny typy povrchů To je MAZEC Ten odvod prachu mě znepokojuje. Sice v tomhle směru nejsem zrovna znalec, ale že by se při tom prášilo? Mohla by případně zde přítomná nějaká dáma vysvětlit průvodní jevy při činnosti nástroje? Přítomné pány by jistě zajímalo jestli náhodou něco nedělají špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky