Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

ted jsem stravil naprosto surrealistickou pulhodinu na blogu Mgr. Radovana Kaluzy. nejak jsem se nemohl odtrhnout, porad jsem cekal, ze tam bude nejaky figl, ze se nekde doctu, ze to cele je nejaky trapny vtip. to je fakt neuveritelny typek. co do skromnosti je to druhe vteleni henryka laholy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden k aktuálním cenám Rolexu :)

A guy walks into a Rolex AD. He looks around, spots a beautiful new ceramic sub and walks over to inspect it. As he bends over to look more closely, he unexpectedly farts. Embarrassed, he looks around nervously to see if anyone noticed.

Sure enough, his sees a saleswomen standing right behind him. Good looking as well, cool as a cucumber, she displays all of the qualities one would expect of a Rolex saleslady. She politely greets the guy with, "Good day, Sir. How may we help you today?"

Blushing and uncomfortable, but still hoping that she somehow

missed his little incident, he asks, "I was wondering, what is the price

of new sub?" She answers, "Sir, if you farted just looking at it, you're going to

shit when I tell you the price."

Odkaz ke komentáři

Tohle jsem dnes přečetl v Trnkách, dám to raději do spoileru, Slováky mám rád, nechci se jich nějak dotknout.

Slováci vyrobí svoji první atomovku a Dzurinda hned, že ji musí vyzkusit. Ale kam s ní? Dzurinda říká-zkusíme USA, ti mají nejrychlejší sledování, hned budeme vědět jak to dodoadlo. Vypálí nad USA ...a...nic. Generál říká-Zkusíme NY, tam je hodně lidí, to bude rachot. Vypálí druhou střelu. A...nic. Hm, to chce rovnou Bílej dům, tvrdí Dzurinda. Vypálí třetí. A...zase nic. To už Dzurinda nevydrží a volá rovnou Jiřímu Křoví. Kruci, chlape, vypálili jsme vám tam tři atomovky! Co je? Křoví je chvíli zticha a pak zařve: Jen počkej, ty svinskej hajzlíku až vás najdeme na mapě!!!

Čech, amík a Rus se vsadí kdo vypije na ex flašu Whísky (nikoliv domácí), o*uká Krejčí a podá si ruku s mědvědem. Rus je zvyklej na vodku, whiska ho složí. Amíko chlast nic nedělá ale před mednědem uteče. Čech vyzunkne lahev, vrhne se do jeskyně a ... děsnej rachot, nářek. Vyleze, povytáhne kalhoty a zeptá se. Kurňa, chlapi, kde máte tu Krejčí, co jí mám podat tu ruku??

Slovák přijede do LA, jde do baru a tam probíhá soutěž kdo vypije do deseti minut litrovku whisky (opět nikoliv domácí). Kouká. Pak zmizí. Za chvíli se vrátí a že to tedy zkusí. Vezme lahev a za osm minut je to v něm. Barman kouká... Tomu bych nikdy nevěřil, že to dokážeš! Slovák odvětí-Já taky ne, tak jsem si to byl naproti v baru zkusit...

Mám to ňáký rozbitý-spoiler mi nějak nespoileruje :(

Už jo, stačí říct

Jay

Odkaz ke komentáři

výběr z vlastností:)

?Odvod prachu prostřednictvím 6ti otvorů v základně

?Hodí se na všechny typy povrchů

To je MAZEC :oneeyed02:

Ten odvod prachu mě znepokojuje. Sice v tomhle směru nejsem zrovna znalec, ale že by se při tom prášilo? Mohla by případně zde přítomná nějaká dáma vysvětlit průvodní jevy při činnosti nástroje? Přítomné pány by jistě zajímalo jestli náhodou něco nedělají špatně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...