Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Spravně, soudruzi, humor ano, ale ocaď pocaď. A co je ještě humor, to vám řekneme my. Co tohle ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Vtipný dárek od kolegyně ze služební cesty do Bukurešti
Filip.J Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Ještě že jsem sem ten fór, kvůli kterému tohle vzniklo, nehodil já - včera s kamarády jsme se mu hezky zasmáli, než jsme si začali navzájem nabízet, kdo ke komu se může evakuovat, sám mám doteď sbaleno - nejdřív byla dobrovolná evakuace vyhlášena u nás, teď to zase vypadá, že by kamarád z Karlína mohl k nám... dávat ten vtip kamkoliv jinam než do vlákna s humorem bych si nedovolil, ale že za něj lze dostat pojeb i v něm... Všem dotčeným samozřejmě držím pěsti, beze srandy...
Trojan Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 (upraveno) Copak v Karlíně, ale v Holešovicích, na bariérách... Upraveno 3. června 2013 uživatelem Trojan
kejklik Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Podle informací z netu, radia, televize je v Praze těsně před koncem světa a může za to TOP09, ODS a všechny další partaje. Kromě toho na ostatním území ČR občas zaprší.
Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 A tihle, ti si nejen dělají z povodní legraci, ale dokonce i sport. Ti by podle některých místních možná zasloužili rovnou kulku před nastoupenou jednotkou :-)
Frantik Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Tak jo, trochu jsem ulitl, no! Uz to chapu, sem do vlakna to nepatri. Mam trochu nervy na pochodu
funf5 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 vynikající Vtipný dárek od kolegyně ze služební cesty do Bukurešti 688.jpg
Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Tak jo, trochu jsem ulitl, no! Uz to chapu, sem do vlakna to nepatri. Mam trochu nervy na pochodu V cajku, jako vrchní prudič na to máš nárok
Frantik Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 V cajku, jako vrchní prudič na to máš nárok To je vlastne fakt!!! Beru zpet - jste hajzlove!!!!
Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Tohle mě pobavilo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 To je vlastne fakt!!! Beru zpet - jste hajzlove!!!! No tak teda tumáš jeden povodňovej ! Krysy opouštějí loď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rob2805 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Vtipný dárek od kolegyně ze služební cesty do Bukurešti Kde to maj? Za dva týdny tam letím, tak že bych si taky pár přivezl :-)
Tomas_2002 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 A ještě jeden nechutnej, když je to pondělí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Tohle mě dneska rozesmálo: Plazí se tři slimáci a jeden z nich náhle silně exploduje.."Ty vole!" ptá se zbylý toho druhého "Co mu jako bylo...?"a druhý odpoví: "Ále... byl to muslimák"
911 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Kde to maj? Za dva týdny tam letím, tak že bych si taky pár přivezl :-) uplne vsude. je to jejich "narodni" tycinka. neco jako u nas kofila, deli. me to celkem chutnalo
zhrado Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 ????? http://failblog.sk/farar-prisiel-do-nemocnice-so-zemiakom-v-zadku/
Karki Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Všem namočeným posíláme záchranáře
Frantik Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 uplne vsude. je to jejich "narodni" tycinka. neco jako u nas kofila, deli. me to celkem chutnaloAsi znate jednu z nejlepsich reklamnich kampani poslednich let, prave na tuto tycinku Hra na narodni strunu se vyplatila a Rumuni se zmobilizovali jak za valky.............(proti Rusku samozrejme) :-))
El Nano Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 zajebisty jesteś....tohle nemuselo dopadnout pěkně http://www.youtube.com/watch?v=_OSgeT_rQhI
Doporučené příspěvky