Roubass Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jeremy: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/315707/lounova-otevrela-seminar-pro-hvezdy-a-internet-z-ni-ma-srandu.htmlDíky, zrovna jsem to sem chtěl hodit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bcLt9F2i_lU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Edit: špatná fotka Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Roubass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Něco vtipného pro místní petrolheady (zvuk je nutný!!!):https://www.youtube.com/watch?v=Mk_M8Q1JzZY&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) To Roubassovo mi připomnělo tohle, je to teda už starý... i ta reklama Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 To Roubassovo mi připomnělo tohle, je to teda už starý... i ta reklama Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) edit...což mi mimochodem připomnělo song jedné kapely "tam od nás" Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 "Přestože Jaroslav V. žil jako bezdomovec a vyrůstal v dětském domově, tak jeho matka požaduje šest milionů, jeho bratr-dvojče tři miliony a další dva sourozenci po 1,5 milionu korun. Přihlásila se i sestra, která dlouho nevěděla, že nějakého bratra má. Ta žádá 175 tisíc korun." To je fakt joke...Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/soud-s-radkou-horakovou-0sy-/krimi.aspx?c=A150427_141752_krimi_cen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jsem si ten článek teď přečet, tak to bych moh taky chtít nějaký odškodný, ne? Ať netrhám partu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 ...opraski! Ja tomu nejak vubec nerozumim a neni to vubec poprve....Co na tom ma byt vtipneho, ten "jazyk" kterym je to psany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 A moje oblibena recenze, ktera je nejen humorna, ale i velice trefna, coz ostatne plati i ostatnich recenzich obzvlast na Star Wars I - III ci Avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Domácí finance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Ja tomu nejak vubec nerozumim a neni to vubec poprve....Co na tom ma byt vtipneho, ten "jazyk" kterym je to psany? Viděl jsi SAW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Domácí finance ty platis Gasovi vypalny? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Ja tomu nejak vubec nerozumim a neni to vubec poprve....Co na tom ma byt vtipneho, ten "jazyk" kterym je to psany?Já tenhle díl Oprasků taky nechápuedit.Tak už jsem koukal co je to SAW na Wiki, chvála bohu že mě to minulo. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem Qvido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Viděl jsi SAW ? Nevidel, ale tak nejak tusim o cem to je. Ne ze bych ten vtip ted uplne chapal, ale aspon uz vim v cem spociva ten humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Já tenhle díl Oprasků taky nechápu Na konci má ruku přidělanou řetězem a vedle sebe pilku. Jako v tom filu Saw ( u nás Hra o přežití ) kde si chlápek tu ruku upižlal aby mohl utéct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky