prischera Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Co to je za produkt prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenelliTree Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ImageUploadedByTapatalk1430503935.334404.jpgJe to OT, ale ty pečený čaje jsou docela chutnají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tipoval bych, že produkt obsahuje jiný alkohol, než je ethanol a ta nula je kvůli řidičům apod. každopádně napsané je to dost blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Je tu potravinář? Vysvětlí mi někdo tohle?Nejsem z oboru, ale že by něco jako kafe bez kofeinu? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jak vzrušit manželku po dlouholetém manželství? Přidej černé ponožky do bílého prádla, čímž vznikne 50 odstínů šedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 To jsem rád, že se ty vtipy, co jsem postnul, líbí i někomu dalšímu Tady jeden trochu méně intelektuální: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Ad tohle fitko - jak jsem teď doma a 3-4 dny v týdnu dělám na chatě, tak musím, říct, že to má svou pravdu. :-) Akorád teda, polkud to srovnám s činkama, tak většina cviků je primárně na předloktí a spodní záda. To mám už celkem na kaši .-)Třeba ten krumpáč nebo motyka. A ideálně plný kolečko písku. Na bicák je fakt asi jen ruční pilka nebo nošení vody ze sudy konví. FB_IMG_1429956364485.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Ad alkohol bez alkoholu - teoreticky to tak je, pokud při výrobě přidávají alkohol (to se docela často dělá u těchtopečených čajů, dává se tam místo chemie aby to neplesnivělo, zejména při domácí výrobě), ze kterého se při zahřátíetanol vypaří, nejsem chemik ale pokud se nepletu tak se nevypaří absolutně všechen?U průmyslové výroby nealko piva vína se používá destilace ve vakuu nebo reverzní osmóza, nemyslím si že by výrobcipečených čajů měli takovou technologii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 No mě to přijde jako nesmysl, buď tam zbytkový alkohol je, pak nepíšu 0% a nebo tam není nic. Mě teď večer při uklidňování dětí napadl takový povzdech; "Opakovaní je matka marnosti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Když už tady proběhlo "češtinské" okénko plné záludností, tak pozor na ty podélné nosníky na střeše auta !!!!! I když se na ně připevňuje kontejner plný lyží a nebo i lyže samotné, nosníky se nazývají ližiny. A proto deset z desíti profesorů českého jazyka doporučuje svým bývalým žákům vyvarovat se písemného projevu jak jen to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 I když se na ně připevňuje kontejner plný lyží a nebo i lyže samotné, nosníky se nazývají ližiny.jako by nešlo dát boby do kufru a vykašlat se na záludnosti sportu i jazyka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 How a man combines his dad duty with his gaming duties? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Chlápek usedá v letadle a zjistí, že na vedlejším sedadle je v popruhách velký papoušek. Protože proti ptákům nic nemá, jen zakroutí hlavou. Po startu obchází letuška cestující. Chlápek ji požádá o kafe a papoušek za ní volá: "A mně přines panáka, krávo!" Letuška je sice mírně rozhozená, ale papouškovi přinese panáka whisky. Zapomněla ale na kafe. Tak ji chlápek prosí znovu. Papoušek mezi tím obrátil svoji sklenici do sebe a zařval: "Eště jednoho, ty slepice!" Letuška už je docela vytočená, ale zase přinese papouškovi panáka. Jenže zase zapomněla na to kafe. Chlápek si říká, že tedy zkusí papouškův přístup: "Už dvakrát jsem ti říkal o kafe. Tak se seber a koukej ho přinést, nebo schytáš pár facek!" Za chvilku se objevili dva vysocí stevardi, popadli chlápka i papouška, odvlekli je k nouzovému východu, otevřeli propadlo a vyhodili je ven. Jak vypadli z letadla, papoušek říká chlapovi: "Teda, na někoho, kdo neumí lítat, ti to dost kecá!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 http://pravopisne.cz/2010/10/liziny-%C3%97-lyziny/ Jako by to nebylo málo, já mám problém i se sky x ski :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Mobile phone evolution... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 ano ano true truea mimochodom krasne ten otecko s detmi ..... dobra ispiracia ako to zvladat ako vynikajuci ocino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 (upraveno) MET Gala a Elmo street Upraveno 5. května 2015 uživatelem Roubass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 John pozval svoji matku na večeři. Během večeře si matka nemohla nevšimnout, že jeho spolubydlící Julie je velmi pěkná. Už dlouho měla podezření, že John s ní má vztah a teď byla ještě zvědavější. Při jídle proto sledovala jejich reakce, byla zvědavá, zda je mezi Johnem a jeho spolubydlící něco víc než jen pohledy. Jakoby četl její myšlenky, John povídá: ?Já vím, co si musíš myslet, ale mohu tě ujistit, že Julie a já jsme jen spolubydlící.? Asi o týden později přišla Julie za Johnem a povídá: ?Od té doby, co tu byla tvoje matka na večeři, nemohu najít tu krásnou stříbrnou naběračku na omáčku. Nemyslíš, že ji sebrala?? John povídá: ?Sice o tom pochybuji, ale pro jistotu jí napíšu.? Tak si sedl a napsal: ?Milá mami, já neříkám, že jsi sebrala naběračku na omáčku z mého domu a neříkám ani, že jsi ji nesebrala. Faktem však zůstává, že chybí od té doby, co jsi tu byla na večeři. S láskou John.? O pár dní později dostal John dopis od své matky a v něm stálo: ?Drahý synu, já neříkám, že ?spíš? s Julií a neříkám ani, že ?nespíš? s Julií. Faktem však zůstává, že kdyby spala ve svojí vlastní posteli, tak by už dávno našla naběračku na omáčku. S láskou máma.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky