jungle Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 To chlap chlapovi snad prat nemuze ?Já nemám kvůli tobě žádný kredit,? stěžuje si pak Nagyová. Nečas odpovídá, že samozřejmě má, a ona na to reaguje slovy, že si ho musela vydřít sama prací pro Nečase, jehož opakovaně oslovuje ?vole?, zatímco on ji ?Jaňulko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 To chlap chlapovi snad prat nemuze ?Já nemám kvůli tobě žádný kredit,? stěžuje si pak Nagyová. Nečas odpovídá, že samozřejmě má, a ona na to reaguje slovy, že si ho musela vydřít sama prací pro Nečase, jehož opakovaně oslovuje ?vole?, zatímco on ji ?Jaňulko?Kdo to tak má, pánové, ten si to takhle zaslouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 "TASS: Rusko popírá účast svých hráčů na MS v ledním hokeji. V Praze byli jednotliví sportovci pouze na dovolené..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 "TASS: Rusko popírá účast svých hráčů na MS v ledním hokeji. V Praze byli jednotliví sportovci pouze na dovolené..."Včera 22:30h "Ovšem podle aktuálních oficiálních prohlášení Moskvy v tuto chvíli Rusové žádné hokejisty na území ČR nemají"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flay Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Kdo to tak má, pánové, ten si to takhle zaslouží...Taky jsem nečekal, že dostane doživotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Jednoho dne je v lese shromáždění. Lev jako král zvířat říká: ?Tak zvířátka, musíme si tu udělat pořádek!? A nařídí, že se bude chodit s..t ven z lesa, což všechna zvířátka poctivě dodržují. Až jednou ? medvěd už to má na krajíčku, běží z lesa ven, ale nestihne to a udělá svou potřebu. Najednou se kolem něj ochomejtá zajíček, a tak h...o zakryje tlapama. ?Ty medvěde, co to tak schováváš?? ptá se zvědavě zajíček. ?Nic. Motýla?? odpoví medvěd. ?Ukaž, já ho chi vidět!!? Nakonec medvěd odkryje tlapy a povídá: ?Óóóóóóó, už uletěl? A ještě se tu svině vysral!!!? U soudu: "Babičko, tak nám povězte, jak se to všechno seběhlo?" Babička: "No, jdu takhle parkem, sluníčko krásně svítilo a hřálo, tak jsem se posadila na lavičku. Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný a sedl si vedle mně. Po minutě se přisunul blíž a vzal mě kolem ramen." Žalobce: "Bylo vám to nějak nepříjemné?" Babička: "Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem byla ještě mladá." Soudce: "A co následovalo dál?" Babička: "Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout pod sukni ke kalhotkám. Když už se mně tam málem dotknul, pustil mne a zakřičel: Aprííl!' Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho! Upraveno 19. května 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapidex Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Ze života:Má přítelkyně mě nutí sundavat si hodinky před spaním. Prý jí moc svítí do obličeje jinam to snad ani nejde vložit...u nás stejný "problém" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Takoví, co fasují obden v krabici od vína šestimístné úplatky, si mohou dovolit koupit celou soudcovsko-advokátskou rodinu. Exhejman MUDr. Dráth nám předvedl 58. pokračování jak vyje.bat se slabou českou justicí......má dalších 14 dní na to aby zakopal miliony a připravil scénář na příště. Třeba akutní průjem ( u obžalovaného, advokátů, soudce a nebo u státního zastupce) znemožní příští jednání. Geniální návod pro všechny lumpy, jak protahovat proces a jak si užívat svobody roky. Věřím, že se brzy kola spravedlnosti zadřou. Tolik švandy za státní peníze si snad ani nezasloužíme Upraveno 19. května 2015 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Na Slovenský hokej se zatím moc dívat nedá, ale komentátoři jsou skvělí: Hlášky slovenských komentátorů: - ?Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej.? - ?..to je neuveriteľný kolotoč Američanov okolo americkej bránky?.... - ?Bondra bojuje o puk v rohu klziska. Vyzerá to, ako keby okopával zemiaky.? - ?Stümpel prechádza opäť lotyšskou obranou ako cez turnikety v metre.? - ?Idú dvaja Rusi. Naši sú traja. Óóóó, tak to by sme si mali dať pozor na prečíslenie.? - ?Taká je rovnica: Dvaja Ukrajinci rovná sa jeden Chára.? - ?Robíme si s Rusmi, čo chceme... A dostávame druhý gól.? - ?Môžeme ísť dopredu, no nemáme puk.? - ?Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.? - ?Pokúsil sa preniesť puk do útočného pásma, ale stratil ho. No a bez puku sa hrá ťažko.? - ?Naši majú snahu, ale nemajú puk. Áááá, už ho majú... Náš brankár ho vyťahuje zo siete.? - ?To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.? - ?Tej energie sa dovalí toľko, že by stačili nahradiť všetky atómové elektrárne celého sveta.? - ?Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty.? - ?Bielorusi nedali gól, hoci ho takmer dali.? - ?Tesne vedľa, ale netrafil.? - ?Dosť bolo srandy, treba dať gól.? - ?Skončila sa naša presilovka, teda oslabenie a už hráme ďalšie.? - ?Fíni hrajú presilovku, ale naši chlapci ju hrajú dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.? - ?...čas ide pomalšie ako zúfalec plávajúci v mede.? - ?No zápas už asi neotočíme a tak si môžu chlapci zahrať z chuti hokej a nacvičiť si nejaké presilovky.? - ?...to vyzerá tak, že tento zápas skončí skôr neskôr ako skôr.? Bodka z rozhlasu od Jozefa Jarkovského alebo niekedy je lepšie hokej počúvať ako pozerať: ?Koniec druhej tretiny. Vážení poslucháči, buďte radi, že toto len počúvate, lebo dívať sa na to ozaj nedá.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Skvělý - ?Naši majú snahu, ale nemajú puk. Áááá, už ho majú... Náš brankár ho vyťahuje zo siete.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 pobavilo....velmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 : )))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 11257987_1216226461724408_8528239962835068036_n.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 ?Fíni hrajú presilovku, ale naši chlapci ju hrajú dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.? tak ten je nejdál................ :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Muž, který dostal výpověď z práce, si dlouho hledal novou, ale žádnou nenašel. Jednou ho napadlo, že si založí svoji ordinaci. Před dveře této ordinace dal ceduli, na které stálo: Vyléčím každou nemoc za 500?, v opačném případě vám dám 1000?.Jde kolem doktor a říká si, že to je dobrá příležitost, jak si vydělat 1000?, a tak tam jde a říká, že úplně ztratil chuť. Nový doktor se zamyslí a říká: "Sestři, přineste vzorek č.14 a kápněte pánovi kapku na jazyk." Sestra udělá, jak jí doktor řekl a kápne pánovi kapku na jazyk. Ten začne všude kolem sebe plivat a říká: "Fuj, vždyť to je benzín." Doktor říká: "Gratuluji, právě se vám vrátila chuť, bude to stát 500?." Rozzlobený pán dá doktorovi 500? a odejde. Za 3 dny se vrátí a říká, že se mu vymazala paměť. Doktor se zamyslí a potom říká sestře: "Sestři, přineste vzorek č.14." Pán řekne: "Ale vždyť to je bezín." Doktor mu odpoví: "Gratuluji, právě se vám vrátila paměť, bude to stát 500?." Hodně rozzlobený pán zaplatí a odejde. Z další 3 dny se vrátí říká: "Pane doktore, já jsem oslepl." Doktor říká: ?No tak na tuto nemoc nemám žádný lék, vezměte si 1000?,? ale podává mu jen 500?. Najednou pán řekne: ?Ale vždyť to je jen 500??. ?Gratuluji, právě se vám vrátil zrak, bude to stát 500?.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Romantika 21. století.. :lol2: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Tak počkáme na nějakou peprnou sepsuvnou odpověď od té vyvolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky