Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

to je správně, je to před tunelem, nebo něčím takovým, lepší tahle cedule než hořící kamion s moukou či jiými produkty v tunelu atd.

Spíše to chce vidět foto z nehody v tunelu pod Mt.Blancem v roce 99. Museli jsem to tehdy objíždět a při pohledu na úplně černý portál z francouzské strany mě přešly všechny narážky a sranda. No a že v Rakousku se němci chovají poněkud nezřízeně stejně jako u nás v Cz je běžný fakt.

**

Aha, tak už tomu rozumiem, dík. Myslel som, že to je propaganda rakúskych nacionalistov, ktorým sa zdá, že Rakúsko je moc natesno s Nemeckom.

P.S. vlákno humor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no základ byl, tu kazetu netočit na tý čepičce, ale na druhým konci.... pěkně ji navléct... jinak 8" disketu mám taky doma jako raritku, viděl jsem v životě jen 2x (tu doma a pak jednu v tom menším technickým interaktivním muzeu v OVě Vítkovicích...)

jinak si pamatuju, že nějak šly 5a1/4ky a i 3a1/2 naformátovat na o něco málo větší kapacitu, ale pak byly diskety náchylnější na error při čtení, takže jsem to moc nepoužívali... to byla parádička, instalovat nějakou hru zabalenou v ARJ z 8mi kousků 3a1/2 disket a při sedmé chytit reading error...to byly vždycky infarktovky :)

Odkaz ke komentáři

Tohle začíná být pěkně výživný retro vlákno :) U nás frčeli skobičáky - praky na skobičky (typicky kousek měděnýho ohnutýho drátu), na prak stačila jen klobouková gumička mezi prsty.

Rozžvýkanej piják byl bomba, protože uměl držet na stěně i na stropě :lol2:

Na děrný stítky se jinak psalo i u nás v dědině skro v každý rodině, protože místní textilka je používala dlouho, ale osobně jsem je nikdy nezažil v souvislosti s PC.

Odkaz ke komentáři

jinak si pamatuju, že nějak šly 5a1/4ky a i 3a1/2 naformátovat na o něco málo větší kapacitu, ale pak byly diskety náchylnější na error při čtení, takže jsem to moc nepoužívali... to byla parádička, instalovat nějakou hru zabalenou v ARJ z 8mi kousků 3a1/2 disket a při sedmé chytit reading error...to byly vždycky infarktovky :)

Pamatuju dodnes... Mortal kombat II bylo na 22 disket... Zabalených... Jo to byla paráda... Povedlo se mi to přetáhnout asi az na čtvrtý pokus... Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

My jsme jeste vzali vicko treba od spreje, urizli ten vrch, na to pracne nalepili nafukovaci balonek, nabili jerabinami a strileli po sobe jako prakem :)

Lybar ráže 12mm :D také se dala použít role od toaletního papíru, ale balónek jsem nelepil. jen přidržoval rukou. Další level praku byla "letecká guma" ideálně o hraně 4mm, ta dokázala už projektil (skobu) vypálit rychlostí, co by aktuálně byla zakázána Bruselem :lol2:

Odkaz ke komentáři

My jsme jeste vzali vicko treba od spreje, urizli ten vrch, na to pracne nalepili nafukovaci balonek, nabili jerabinami a strileli po sobe jako prakem :)

U nás zase bílé plastové víčko od lahve vína, nemuselo se lepit, jen se převléklo...skobičáky jasně a tradiční třídní nákup balení křídy, když jsme ji po sobě vyházeli...injekční stříkačka s vodou, dokud si ji nevylepšil jeden jehlou, která skončila v bělmu spolužačky, pak už jsme se báli.

Jinak u nás byla dočasně posádka z východu, neexistoval horní dolní konec města. Veškeré "události" - koulovačky, různé třenice, lední hokej se odehrávaly za účasti dětí důstojníků - málem mezinárodní konflikty... :lol2:

Upraveno uživatelem horal
Odkaz ke komentáři

Nejlepší byly stejně verzatilky. Z těch tlustejch šlupek kubánskejch pomerančů se s nima vykrajovaly úžasné projektily, vždy oběma stranama, jeden pak sloužil jako píst. Bylo to sofistikovanější, střelec byl sice slyšet- krásně to mlaskalo- ale ne vidět, protože neměl zbraň u úst. A bitvy se stříkačkama :lol2: ... a taková ta flaška od octa z tlustého PVC, jak lítala po třídě o každé přestávce... co jsme se naváleli smíchy, když ji nám rošťákům ta nejnemožnější nejneoblíbenější brejlatá šprtka sebrala a uvědoměle ve snaze nás umravnit ji vyhodila dveřmi  ven ze třídy zrovna ve chvíli kdy přicházela naše třídní souškaučitelka :lol2: :lol2: :lol2: a trefila ji přímo doprostřed čela a dostala trojku z chování. Jak nám to bylo strašně líto, že ta flaška nebyla aspoň plná :lol2: :lol2: :lol2: úplně si pamatuju jak jsem smíchy propotil tričko se Sandokanem !

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...