Kairos Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 tlustší kurňa ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 to je správně, je to před tunelem, nebo něčím takovým, lepší tahle cedule než hořící kamion s moukou či jiými produkty v tunelu atd.Spíše to chce vidět foto z nehody v tunelu pod Mt.Blancem v roce 99. Museli jsem to tehdy objíždět a při pohledu na úplně černý portál z francouzské strany mě přešly všechny narážky a sranda. No a že v Rakousku se němci chovají poněkud nezřízeně stejně jako u nás v Cz je běžný fakt.** Aha, tak už tomu rozumiem, dík. Myslel som, že to je propaganda rakúskych nacionalistov, ktorým sa zdá, že Rakúsko je moc natesno s Nemeckom. P.S. vlákno humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 no základ byl, tu kazetu netočit na tý čepičce, ale na druhým konci.... pěkně ji navléct... jinak 8" disketu mám taky doma jako raritku, viděl jsem v životě jen 2x (tu doma a pak jednu v tom menším technickým interaktivním muzeu v OVě Vítkovicích...) jinak si pamatuju, že nějak šly 5a1/4ky a i 3a1/2 naformátovat na o něco málo větší kapacitu, ale pak byly diskety náchylnější na error při čtení, takže jsem to moc nepoužívali... to byla parádička, instalovat nějakou hru zabalenou v ARJ z 8mi kousků 3a1/2 disket a při sedmé chytit reading error...to byly vždycky infarktovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 já versatilku, těma hranama to pěkně zapadlo mezi zubyversatilka byla předchůdce mikrotužek, akorát tuha byla výrazně tlusští - to pro ty mladší Hlavně s microtužkou si neflusneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Jo jo já ještě pamatuju děrné štítky. Největší prasárna byla kolegovi přetrhnout gumičku, kterou měl ty štítky spojené ve správném pořadí, když se realizoval kabelový přenos mezi 2 počítači (= šoupnout balík do kabely a hurá na tramvaj) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Hlavně s microtužkou si neflusneš...presne, diky ze jsi mi to pripomnel, to byly bitvy, rejze, formelina, rozzvejkanej pijak :-)))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 presne, diky ze jsi mi to pripomnel, to byly bitvy, rejze, formelina, rozzvejkanej pijak :-))))))))piják byl nejlepší protože ho bylo dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 piják byl nejlepší protože ho bylo dostV zimě i pomerančová kůra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 ty bláho, růžovej piják, dá se to nahradit papírovou utěrkou na tablet a nebo už dnešní děti "o Fšechno přišli"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Plastická guma, to byl hit u nás A když došla tak chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tohle začíná být pěkně výživný retro vlákno U nás frčeli skobičáky - praky na skobičky (typicky kousek měděnýho ohnutýho drátu), na prak stačila jen klobouková gumička mezi prsty.Rozžvýkanej piják byl bomba, protože uměl držet na stěně i na stropě Na děrný stítky se jinak psalo i u nás v dědině skro v každý rodině, protože místní textilka je používala dlouho, ale osobně jsem je nikdy nezažil v souvislosti s PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) jinak si pamatuju, že nějak šly 5a1/4ky a i 3a1/2 naformátovat na o něco málo větší kapacitu, ale pak byly diskety náchylnější na error při čtení, takže jsem to moc nepoužívali... to byla parádička, instalovat nějakou hru zabalenou v ARJ z 8mi kousků 3a1/2 disket a při sedmé chytit reading error...to byly vždycky infarktovky Pamatuju dodnes... Mortal kombat II bylo na 22 disket... Zabalených... Jo to byla paráda... Povedlo se mi to přetáhnout asi az na čtvrtý pokus... Upraveno 29. května 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 My jsme jeste vzali vicko treba od spreje, urizli ten vrch, na to pracne nalepili nafukovaci balonek, nabili jerabinami a strileli po sobe jako prakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 My jsme jeste vzali vicko treba od spreje, urizli ten vrch, na to pracne nalepili nafukovaci balonek, nabili jerabinami a strileli po sobe jako prakem Lybar ráže 12mm také se dala použít role od toaletního papíru, ale balónek jsem nelepil. jen přidržoval rukou. Další level praku byla "letecká guma" ideálně o hraně 4mm, ta dokázala už projektil (skobu) vypálit rychlostí, co by aktuálně byla zakázána Bruselem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 (upraveno) My jsme jeste vzali vicko treba od spreje, urizli ten vrch, na to pracne nalepili nafukovaci balonek, nabili jerabinami a strileli po sobe jako prakem U nás zase bílé plastové víčko od lahve vína, nemuselo se lepit, jen se převléklo...skobičáky jasně a tradiční třídní nákup balení křídy, když jsme ji po sobě vyházeli...injekční stříkačka s vodou, dokud si ji nevylepšil jeden jehlou, která skončila v bělmu spolužačky, pak už jsme se báli.Jinak u nás byla dočasně posádka z východu, neexistoval horní dolní konec města. Veškeré "události" - koulovačky, různé třenice, lední hokej se odehrávaly za účasti dětí důstojníků - málem mezinárodní konflikty... Upraveno 29. května 2015 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Připouštím že si to všechno pamatuju. Od pijáku až po roličku od toaleťáku s balónkem.Přidám ještě nedostatkové zboží ze Sigmy - novodurová trubka asi 1.5cm tlustá a co nejdelší jako flusačka + černé jeřabiny . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 My jsme si zahakovali kruzitka na voperadlo zidlicky. Kdyz se obet voprela, zapichla si vysunutou jehlu do zad a komicky vyjekla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 A co tatranka pravítkem, když už jsme u záležitostí pro fajnšmekry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Kdyby jen tatranka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Nejlepší byly stejně verzatilky. Z těch tlustejch šlupek kubánskejch pomerančů se s nima vykrajovaly úžasné projektily, vždy oběma stranama, jeden pak sloužil jako píst. Bylo to sofistikovanější, střelec byl sice slyšet- krásně to mlaskalo- ale ne vidět, protože neměl zbraň u úst. A bitvy se stříkačkama ... a taková ta flaška od octa z tlustého PVC, jak lítala po třídě o každé přestávce... co jsme se naváleli smíchy, když ji nám rošťákům ta nejnemožnější nejneoblíbenější brejlatá šprtka sebrala a uvědoměle ve snaze nás umravnit ji vyhodila dveřmi ven ze třídy zrovna ve chvíli kdy přicházela naše třídní souškaučitelka :lol2: a trefila ji přímo doprostřed čela a dostala trojku z chování. Jak nám to bylo strašně líto, že ta flaška nebyla aspoň plná :lol2: úplně si pamatuju jak jsem smíchy propotil tričko se Sandokanem ! Upraveno 29. května 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky