McStinger Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Ja som svojho času mal vo vrecku v novom kabáte potrebné množstvo Dúhy a peroxidu v tabletách. Čo čert nechcel, spadol som do kaluže, tuba s peroxidom sa rozbila a rozrezala Dúhu, vrecko nasiaklo vodou a zvyšok si asi pamätníci viete predstaviť. Vyzeral som ako živá dymovnica.Druhá fáza nastala doma. Nový kabát do vane, osprchovať od špiny. Odfarbené vrecko natrieť správnym odtieňom temperových farieb. Vydržalo to tak až do chvíle, keď mama kabát odniesla do čistiarne, kde ho zničili použitím nesprávneho čistiaceho prostriedku a mame uhradili vzniknutú škodu Tuším už sa tu spomínalo skoro všetko, snáď okrem pripináčiku na stoličke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro2 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 modrá skalice v pití spolužákově, prej mu bylo děsně blbě, ale neberte to, když je labina otevřená a úča flirtovala na chodbě s novým školníkem - ředitelská, připínaček na židli - ta učitelka byla tak tlustá, tak to neviděla, ale cejtila - krásná dvoječka s chování, přesná třefa do hlavy angličtináře mokrou houbou, když jí žádal - tehdy už sem to měl vážně nahnutý, ale ustál sem to a neska mě máte tady, ste hrdý, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Já měl ve třetí třídě něco jako podmínečný vyloučení, akorát se nemohly učitelky shodnout na tom, jestli to bud za to, jak jsem školu vytopil, nebo za to, jak jsem se ji pokusil podpálit...obojí se samozřejmě stalo nedorozuměním ... školu jsem nakonec změnil... Taky jsem hrdým majitelem ředitelské důtky na škole, na které dnes učím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Vy jste to neměli? U nás bylo i vaření ( nešlo to ani pozřít :-))), pletení, zašívání a podobně+ dílny.Tak dílny mě taky minuly, odešel jsem z 5té třídy na gympl, ale na základce je měli. Jinak já jsem šťastná generace, narodil jsem se už do svobodné země a všechny výše zmíněné věci jsem si užil taky, díky oddílu a třítýdenních táborů na ostrově snad ještě víc a sníenou známku z chování jsem dokázal získat i ve svobodné zemi Jo a ještě mi nezničil život wow a podobné nesmysly.. i když některým spolužákům na gymplu u jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Spoluzak pri pestitelkach,na ktery jsme meli takovou starou protivnou ucitelku,zapichnul do kupy hnoje dve holinky,aby to vypadalo,ze je tam nekdo zahazenej.Na prvni pohled to vypadalo celkem duveryhodne,sikula to samozrejme naraficil jeste pred zacatkem hodiny,takze kdyz jsme sli vsichni na zahradu,v cele s ucou,ktera to zmercila jako prvni,byla to docela prdel.Teda baba se moc nesmala,malem to s ni seklo.Pruser slusnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Tak to my zase pouštěli asi v 15 letech po nějakém tuzemáku popelnice z kopečka a trefili zaparkované policejní auto. Smůlu byla v tom, že posádka byla uvnitř a nejhůře dopadl spolužák, který při útěku vpálil do stěny, takže ho chytili. Načež jednoho z nich pozvracel, nejvtipnější na tom bylo to, e ho odvezli na pumpování žaludku do nemocnice, kde jeho maminka ( doktorka) měla noční Pak k nim domů ještě půl roku chodila sociálka, ale ve škole se to nedozvěděli........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 To je fakt, taky jsme museli sedět s rukama za zádama - dneska bych řekl, že to byla tyranie, tenkrát nám to nepřišlo.Ta babeta v suterénu mi připomněla jak jsme na maturitním večírku třídnímu zbohatlíkovi, kterej si vozil prhel v autě vodnesli jeho trabanta z parkoviště do parku mezi stromy. Nejlepčí fór byl, že strčit to tam ručně šlo, ale vyjet s tím ven ne. Pak z toho byla masakrální ostuda s vyšetřováním kvůlivá poškozené zeleni a hrozba žalobou za poškozené vozidlo - upadl mu nárázník a nemohl se dopočítat zrcátek či co. Scénka jak z Vrať se do hrobu, akorát o rok dřív.Tohle jsme udelali profovi na chmelu,auto skoda 120 mezi dva stromy. Do auta se pak muselo soukat okynkem a tezce vyjet. Vzal to jako grant,na chmelu to byl spis ten mensi prusvih.Jinak,kdyz to ctu,ja byl hodne dite,proti nekterym. Ty dvojky jsem mel nepravem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 To jsou krásné vzpomínky na ZDŠ rsp na ZŠ...my dříve narození chodili do školy ještě v dobách, kdy nebyl žádný dyslektik ani dysgrafik (prostě dostals čtyřku z diktátu a doma na prdel), v dobách, kdy nebyla žádná linka pro ohrožené děti, kterým se nechce učit. Kdy se, se správným pedagogem, dala domluvit facka místo poznámky. V dobách, kdy dobře mířená rána bukovým ukazovátkem byla výborný výchovný prostředek....jauvejs jauvejs, to pěkně štípalo na dlaních.Přežili jsme a vyrostli z nás téměř řádní občané, kteří maj nějaké ty své jemné úchylky. Dokážeme si užívat života a přitom našim rodičům a dědům dělat na důchod.....šmarjá, my asi budeme chudí důchodci...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 To jsou krásné vzpomínky na ZDŠ rsp na ZŠ...my dříve narození chodili do školy ještě v dobách, kdy nebyl žádný dyslektik ani dysgrafik (prostě dostals čtyřku z diktátu a doma na p...l), v dobách, kdy nebyla žádná linka pro ohrožené děti, kterým se nechce učit. Kdy se, se správným pedagogem, dala domluvit facka místo poznámky. V dobách, kdy dobře mířená rána bukovým ukazovátkem byla výborný výchovný prostředek....jauvejs jauvejs, to pěkně štípalo na dlaních.Přežili jsme a vyrostli z nás téměř řádní občané, kteří maj nějaké ty své jemné úchylky. Dokážeme si užívat života a přitom našim rodičům a dědům dělat na důchod.....šmarjá, my asi budeme chudí důchodci......Já teda nevím- tohle všechno jsem právě zažil a nechalo to na mně strašlivé následky. Jsem totálně frustrovaný, nezralý deprivant a jediný, co mi pomáhá, jsou hodinky. Ale hodně hodinek, hodně moc hodinek, záplava hodinek, vana hodinek, bazán hodinek. prostě hodinkové nekonečno !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 jo nedávno jsme zrovna vzpomínali na srazu spolužáků jak jsme na internátě nacpali rukojeť lopatky na smetí oloupanýma vánočníma prskavkama. Ohňostroj parádní, lopatka rudě žhnula a lehce pojížděla po dlážkách. Taky nám jednou byla zima a tak jsme na lopatce zapálili petrolej. Stručně řečeno, vypadalo to tam jak v tom vyhořelým tunelu. Pod stropem deka kouře kterou pochmurně prosvítalo světlo zářivky. A taky jsem v dílně vysoustružil kanón ráže 4,5mm, nabíjeli jsme to sirkama a stříleli do terče přišpendlenýho na matraci. Ještě ho mám schovanej. Už zmíněné čouďáky z odbarvovače a peroxidu jsme samozřejmě dělali taky. Jednomu to spustilo v kapse u kalhot. A príma věc bylo natření podlahy Jarem. V mezipatře na schodišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Já teda nevím- tohle všechno jsem právě zažil a nechalo to na mně strašlivé následky. Jsem totálně frustrovaný, nezralý deprivant a jediný, co mi pomáhá, jsou hodinky. Ale hodně hodinek, hodně moc hodinek, záplava hodinek, vana hodinek, bazán hodinek. prostě hodinkové nekonečno !!!!! straspole......to už je těžký případ, ale MUDr.Chocholoušek na tebe už čeká a chtěl by ti předat zlaté Rolády....jen pojď blíž a neboj se zřízenců, v tom velkém domě je už spousta spokojených majitelů hodinek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Je to teda víc než 20 let. Snad se to sem bude hodit. Synkovi děláme nový pokojíček-tam kde jsem původně bydlel já od svých 5 až do 20 let.Při vyklízení skříní jsem si musel sednout,jsou tam poklady,které více než 20 let neviděli sluneční světlo.Mimo dopisu láskám psaným na čtverečkovaný papír,kdy jsem dívkám vysvětloval,že si dám pozor a není třeba se bát těhotenství,páč jsem odborník ,jsem našel psaní,kterým mi moje maminka vyčítá nedostatečnou školní přípravu.Na druhou stranu jsem připojil svoji tehdejší asertivní odpověď.Na důkaz,že se nebojím jsem nadpis dvakrát podtrhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Ty příběhy tady mi připomněli další věci, které jsme dělali my. Kamarád měl za barákem 2 propojené kanály a když jsem za ním přišel, že půjdeme zase ven tak se hrozně bavil tím, že do jednoho injekční stříkačkou stříkl benzín, zapálil a druhý kanál výbuchem lehce poskočil, tak o 10 cm. Chvíli jsme se bavili menší dávkou technického benzínu a nakonec tam nalili cca 3 deci. Výbuch jak prase, kanál letěl tak 2 metry do vzduchu, kde se otočil a s rachotem spadl zpět. My jsme dostali záchvat smíchu, ale v tu chvíli tam byla půlka ulice, že to znělo, jako bysme vysklili okna na celém baráku. Kamarád měl 14 dní zaracha a já jsem k nim nesměl. A jak tu někdo vzpomínal mlácení do zad - my jsme herdě do zad říkali dle jedné z našich spolužaček "Břena", byla holka tak o půl hlavy větší jak většina kluků ze třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Z pozdejsich let proflaklej pokus cola a sumive bonbony do toho? Maloval jsem tridu cca 4x a jak se me pozdejc ( na vojne nebo pak doma) praxe z mladi hodila :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Taky jsem ten rocnik, co si pamatuje jeste ferove jednani ucitelu. Kdyz jsme byli mensi, dostali jsme pohlavek a tim to cele skoncilo, protoze vychovne zasahl pedagog tehdy, kdy to bylo treba a aktualni a zak si zapamatoval, ze jsou veci, ktere se nedelaji, a rodice jsme tim neobtezovali. Coz bych rekl, ze bylo dobre, nebot kdyz jsme nahodou donesli poznamku, tak jsme stejne doma schytali od taty takovou, ze jsme druhou chytli o stenu. A kdyz jsme byli vetsi, tak nas pekne servali a mnozi si nekladli prilis servitky. A jaci z nas vyrostli slusni lide.Jen jednou jsem musel s tatou domu, protoze pri fotbalku ve tride jsem vyskocil, abych se vyhnul pekne slupce a chytl se za skrinku na zdi, ktera me prekvapive neudrzela. Toz musel dojit tata to spravit.A pak na nizsim gymplu jsme po sobe hazeli fujtajblika a bohuzel se nam do cesty pripletlo promitaci platno. Tak jsme smouhy vyskrabali, ale bohuzel to bylo videt. Takze tenkrat jsme spravedlive jakozto ten, kdo fujtajblika do tridy donesl, musel jit a koupit nove platno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Je to teda víc než 20 let. Snad se to sem bude hodit. Synkovi děláme nový pokojíček-tam kde jsem původně bydlel já od svých 5 až do 20 let.Při vyklízení skříní jsem si musel sednout,jsou tam poklady,které více než 20 let neviděli sluneční světlo.Mimo dopisu láskám psaným na čtverečkovaný papír,kdy jsem dívkám vysvětloval,že si dám pozor a není třeba se bát těhotenství,páč jsem odborník ,jsem našel psaní,kterým mi moje maminka vyčítá nedostatečnou školní přípravu.Na druhou stranu jsem připojil svoji tehdejší asertivní odpověď.Na důkaz,že se nebojím jsem nadpis dvakrát podtrhnul. A jak dopadlo to "BĚŽNĚ JEDNÁNÍ" ......prozraď, kdo vyhrál a jaké bylo skóre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 A jak dopadlo to "BĚŽNĚ JEDNÁNÍ" ......prozraď, kdo vyhrál a jaké bylo skóre Jo tak to by mě taky zajímalo !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 ty jo, teď čtu, že jeho excelence Karel Trautenberg nesmí do Ruska, Putin prý zakázal......a tak už žadný rusák nesmí na prohlídku Orlíku, kastelán je vrátí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky