Sarka Farka Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 : ))) nechal jsem doma otevřený okna ... doufám, že mě nečeká podobná nadílka v klávesnici
Karki Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Na Moravě dostali policajti nový pokyn, že musí hlídat u sklípků řidiče. Tož hlídajú a vidí, jak se strýc nasune do auta a rozjede se. Policajt mu skočí do cesty a zastaví ho. U okénka mu dá přístroj, aby mu strýc do něho nafúkal. Policajt se podívá na displej, vyvalí oči a pak strčí přístroj strýcovi před oči. ?Co na to říkáte, strýcu?!? Strýc sa také podívá na displej a praví: ?Kurva, stará ňa zabije, tři čtvrtě na tři a já eště nejsu doma.? Upraveno 7. července 2015 uživatelem Karki
mondeo2 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 bych rád věděl co to bylo.............
Stalin Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Jednou se mě zeptáš, co mám radši, jestli tebe nebo pivo... A já odpovím, že pivo. A ty odejdeš, aniž bys se zeptala, jaké... Zajímáš se jenom o sebe!!!!
Tondaa73 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 bych rád věděl co to bylo............. a-sakra-9.jpg.....nas*anej guláš? :-)))
clockyclock Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Žena je jako ruční granát...Sundáš kroužeka tvůj dům je fuč!
Liqid Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 zvuk nutný pěkně si holka zabublala
mondeo2 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 pěkně si holka zabublalataky z toho hnedle vomdlela................
Lamiczka Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Ten kdo tuhle zvrácenost vymyslel se u toho musel hodně nasmát....jak to pojmenoval kamarád, je libo trochu nevkusu http://www.vyfotsvojisisku.cz/
MJ. Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Ten kdo tuhle zvrácenost vymyslel se u toho musel hodně nasmát....jak to pojmenoval kamarád, je libo trochu nevkusu http://www.vyfotsvojisisku.cz/ani na to nebudu klikat
Tomas_2002 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Chtěl jsem k této fotce napsat něco vtipnýho, ale .... prostě nevím, jestli se k tomuhle dá něco napsat
Lamiczka Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 ani na to nebudu klikat Neboj, to čeho se bojíš na tebe nevyskočí, je to horší....Nápověda: Celá hláška byla: Je libo trochu babišova nevkusu?
Doporučené příspěvky