Lamiczka Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Chtěl jsem k této fotce napsat něco vtipnýho, ale .... prostě nevím, jestli se k tomuhle dá něco napsat ntvl V kontextu ukazsvojisisku se to fakt povedlo, asi bych redakci poslal tuto fotku
Duke650 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Asi taky znají web ukažsvojišišku ale blbě si to přeložily :-)Chtěl jsem k této fotce napsat něco vtipnýho, ale .... prostě nevím, jestli se k tomuhle dá něco napsat
Ondoni Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 (upraveno) zvuk nutný... ...aby to nevypadlo, že jsem tendenční, tak Obama je taky dobrej a ještě teda jedna aktuální Upraveno 9. července 2015 uživatelem Ondoni
Rodkopf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Zeman je opět virální, beztak díky genialitě jeho PR mága Ovčáčka. http://9gag.com/gag/aVXeV6K?ref=fb.s
tommas4 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Zeman je opět virální, beztak díky genialitě jeho PR mága Ovčáčka. http://9gag.com/gag/aVXeV6K?ref=fb.sOúmajgád Ed. - že to je nějaká fotomontáž? Upraveno 9. července 2015 uživatelem tommas4
PepaSFI Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Ten kdo tuhle zvrácenost vymyslel se u toho musel hodně nasmát....jak to pojmenoval kamarád, je libo trochu nevkusu http://www.vyfotsvojisisku.cz/já jsem trénovanej, já musím celý dny v práci poslouchat rádio Blaník, Impuls nebo Frekvenci 1. Mě nějakej salám nemůže rozhodit.
clockyclock Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Vlastně nevím, jestli to není spíš děsivé než vtipné...aneb, co udělá mírné zpomalení s dětským pořadem https://www.youtube.com/watch?v=FsJhfwbfMvU&feature=youtu.be
Ondoni Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 ...takže pokud to někoho vyděsilo, tak to raději srovnám zviřátkem
Povidláček Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Známe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MJ. Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 myslim že s hromadou lidí nakoplejch nějakou chemkou nebo přírodníma věcma to muselo celkem zamávat
Liqid Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasič Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Globalizace nemilosrdně boří tradice ústní lidové slovesnosti na Ostravsku !!!Následující plakát SKUTEČNĚ visí v prostorách nedávno otevřené ostravské pobočky továrny taiwanské firmy ASUS (jeden z největších výrobců notebooků) !!! Od několika úředníků, navštěvujících naší kancelář v Ostravě se nám doneslo, že níže uvedenými výrazy běžně hovoří náš česky mluvící personál. Takové chování narušuje naší firemní politiku a k tomu je vysoce neprofesionální pro návštěvníky i samotný personál.Veškerý personál bude ihned dodržovat následující pravidla: 01. Slova jako ?kurva, kokot, do pice? a jiné takové výrazy nebudou tolerovány nebo používány pro důraz nebo dramatičnost, bez ohledu na to jak vysoce ostrá diskuze může nastat.02. Nebudete říkat ?zkurvil? když někdo udělá chybu nebo ?srali na me? jestliže Vás někdo pokáral nebo ?hovno? i když byla udělána závažnější chyba.Všechny formy a odvozeniny těchto sloves ?srat? a ??jebat?jsou zcela nevhodné a v našem prostředí nevítané.03. Žádný projekt manažer, vedoucí nebo správce nebude za žádných okolností označován jako ?kurva šikmooká, kokot, buzerant nebo hajzl?.04. Nedostatečná rozhodnutí nebudou označována jako ?srac a lidé, kterým chybí iniciativa nebudete označovat jako ?chuj?.05. Nezvyklé nebo tvůrčí myšlenky a nápady nabízené managementem nejsou a nebudou označovány jako ?kokotiny?.06. Neříkejte ?poser se? když je někdo neodbytný a nepřidávejte ?vymrd? jestli se spolupracovník nachází v obtížné situaci. Dále ještě nesmíte říkat ?dojebali jsme to?(odvolání na položku 2) ani ?na to jebeme? když se záležitost stane příliš komplikovaná.07. Když Vám někdo řekne, aby jste ho nechali o samotě, nesmíte říct ? jdi do pice? ani nikdy nahradit větu ?Mohu Vám pomoci ? výrazem ? co do pice chces?.08. Za žádných okolností by jste neměli svého staršího průmyslového partnera nazývat ?zkurveny dodavatel?.09. Neříkejte ?jdete do pice s tou kokotinou?, když je Vám představovaný významný projekt, ani by jste neměl nikdy říci ?jsi se posral?, když je od Vás očekávána pomoc.10. Nikdy by jste neměli nazývat zástupce partnera jako ?jebnuty curak nebo zkurveny hajzl?.11. Na závěr, po přečtení těchto poznámek prosím neříkejte ?polibte mi prdel?! Udržujte to v čistotě a používejte vhodným způsobem. Děkujeme.
Hasňa Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Nevisí, je to hodně staré, v původní slovenské verzi je to lepší. Všechny ty tvary slovesa jebat se v daleko větší míře vyskytují na Slovensku, než na Ostravsku. Ale pro někoho, kdo to nezná ve slovenštině je to good.
guzmic Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Nevisí, je to hodně staré, v původní slovenské verzi je to lepší. Všechny ty tvary slovesa jebat se v daleko větší míře vyskytují na Slovensku, než na Ostravsku. Ale pro někoho, kdo to nezná ve slovenštině je to good.Tohle by měli vyvěsit u nás v Matadoru to by byla teprve prdel, tam pokud ve větě zaměstnanec nevysloví 10x k..t, nebo 5x je..em Ti b.ha, tak hned poznají že sem ten člověk nepatří.
Hasič Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Mam to original ofocene z asusu v anglictine. Nedokazu to sem vlozit z tabletu. Hasic
pavel67 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Doufám, že to tu nevyzní jako příspěvek na Mimibazar.Moje příbuzná si telefonovala s mojí sestřenicí, co má čtyřletého Kubíka. Kubík se sestřenici (své mamince) chlubil. ,,Maminko, chytil jsem na zahradě kobylku!"Maminka:,,Tak ji Kubíku zase pusť na svobodu!"Kubík: ,, Maminko, já jsem si ji už dal do krabičky, a zítra si ji vezmu do školky, a ukážu ji dětem!"Maminka:" Né Kubíku, ona by ti z krabičky vyskočila, některé děti by se toho lekli, utíkali by a mohli by si rozbít koleno!"Kubík: ,, Ne,ne maminko, ona mi nevyskočí. Já jsem ji utrhl zadní nožičky!"
Doporučené příspěvky