Kairos Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Strašnější než to, že se jemničtí žáci v rámci soutěže tématicky oblékli, je fakt, že jejich soukmenovci i jejich rodiče jsou schopni pařit s písněmi Michala Davida. :furious: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 IMHO stavět mimo zákon slovní projevy, gesta nebo symboly svědčí o hodně nevyspělé společnosti, když si musí takhle pomáhat. Když potkám na václaváku týpka s hákovým křížem na triku, pomyslím si, že je to debil a to je všechno. Zavírat debila do kriminálu protože je debil? Kde to skončí? Bude se za chvíli trestat za to, že je podezření, že máte v hlavě nevhodné názory? Ve Švédsku nedávno postavili mimo zákon kritiku vlády v souvislosti s její přistěhovaleckou politikou. To chceme?Ani věcnou logiku tyhle zákazy nemají. Popírat první světovou válku si můžete jak chcete, nejvýš si ostatní poklepou na čelo. Ale popírat holocaust je trestný čin. Proč, když podstatou je v obou případech neznalost nebo obyčejná blbost?Máme zákon o protiprávnosti komunistického režimu a komouši se roztahují v parlamentu, ani název strany si nemuseli změnit, koukněte na jejich akce, kde se to hemží srpy a kladivy, hvězdami a portréty Stalina. Na druhé straně vás sbalí, když budete mít na tričku číslovku 18. Společnost je slabá, bojí se názorů, bojí se myšlenek, tak vymýšlí zákazy a tresty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Hele, co znamená tričko s číslovkou 18? Fakt to nevím. Mohl bych si to vygooglovat, ale bojím se ze svého počítače, aby si pro mě nepřišli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Sem si chtěl po ránu přečíst nějaký fórky, a kde nic, tu nic......asi půjdu do vlákna "co mě dnes naštvalo", tam se vždycky něco najde... 4 martar: dosaď za čísla písmena podle pořadí v abecedě, a vyjdou Ti z toho iniciály jednoho malíře pokojů..... Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Iniciály Adolfa H. - pořadí písmen v abecedě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Sem si chtěl po ránu přečíst nějaký fórky, a kde nic, tu nic......asi půjdu do vlákna "co mě dnes naštvalo", tam se vždycky něco najde... ja som vcera pisal o tragedii v slovenskom sporte - 7 parasutistov zahynulo, co v tomto sporte asi to riziko je obrovske - a tiez na to nezareagoval absolutne nikto, tak to mam dat do vlakna Humor???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Hele, co znamená tričko s číslovkou 18? Fakt to nevím. Mohl bych si to vygooglovat, ale bojím se ze svého počítače, aby si pro mě nepřišli první a osmé písmenko abecedy, tedy AH (Adolf Hitler) nebo 88 (Hail Hitler) neonacisti přešli na kódy, když začaly být nacistické symboly trestné... Na druhou stranu nedávno jsem v Opavě na koncertě Wohnoutů na náměstí viděl borce s vytetovanou svastikou na lýtku, jak se to pak řeší? Jde sedět? A jenom jednou? Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 ja som vcera pisal o tragedii v slovenskom sporte - 7 parasutistov zahynulo, co v tomto sporte asi to riziko je obrovske - a tiez na to nezareagoval absolutne nikto, tak to mam dat do vlakna Humor????Já si toho všiml, koukal jsem půl dne na Markízu a Joj, tak už jsem nechtěl reagovat tady...A Gabo, jen jsem reagoval na to, jak se to tu pitvá, a s čím se to začíná porovnávat.....v TOMTO vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 první a osmé písmenko abecedy, tedy AH (Adolf Hitler) nebo 88 (Hail Hitler) neonacisti přešli na kódy, když začaly být nacistické symboly trestné... Na druhou stranu nedávno jsem v Opavě na koncertě Wohnoutů na náměstí viděl borce s vytetovanou svastikou na lýtku, jak se to pak řeší? Jde sedět? A jenom jednou?muj dum ma cislo popisny 88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 muj dum ma cislo popisny 88 pro jistotu bych neuvažoval nad knírkem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) první a osmé písmenko abecedy, tedy AH (Adolf Hitler) nebo 88 (Hail Hitler) neonacisti přešli na kódy, když začaly být nacistické symboly trestné... Na druhou stranu nedávno jsem v Opavě na koncertě Wohnoutů na náměstí viděl borce s vytetovanou svastikou na lýtku, jak se to pak řeší? Jde sedět? A jenom jednou?Za vytetovanou svastiku te tezko zavrou,to neni propagace jako takova.Ve svy podstate je to jeden z mnoha starogermanskych runovych symbolu.To,ze ho nekdo nekdy zneuzil,je vec druha. Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 ...Na druhou stranu nedávno jsem v Opavě na koncertě Wohnoutů na náměstí viděl borce s vytetovanou svastikou na lýtku, jak se to pak řeší? Jde sedět? A jenom jednou? Ne každá svastika musí být hned projevem nacismu. Třeba byl dotyčný hinduista nebo budhista Tohle jsem viděl letos v Indii ve Varanásí a bylo to tam na každém kroku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 muj dum ma cislo popisny 88 Sice to dalo hodně přemlouvání úřednice na magistrátu, ale nakonec se povedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 muj dum ma cislo popisny 88 Pokud nemas na strese hakovy kriz a po zahrade hitlera, goebbelse atd misto trpasliku, tak asi v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Za vytetovanou svastiku te tezko zavrou,to neni propagace jako takova.Ve svy podstate je to jeden z mnoha starogermanskych runovych symbolu.To,ze ho nekdo nekdy zneuzil,je vec druha.No, s těma runama bych asi nesouhlasil... https://cs.wikipedia.org/wiki/Svastika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Za vytetovanou svastiku te tezko zavrou,to neni propagace jako takova.Ve svy podstate je to jeden z mnoha starogermanskych runovych symbolu.To,ze ho nekdo nekdy zneuzil,je vec druha.Za vytetovanou svastiku te tezko zavrou,to neni propagace jako takova.Ve svy podstate je to jeden z mnoha starogermanskych runovych symbolu.To,ze ho nekdo nekdy zneuzil,je vec druha.Jestli se nemýlím, tak je to znak z Fénickeho obchodního písma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 No, s těma runama bych asi nesouhlasil... https://cs.wikipedia.org/wiki/Svastika Mas pravdu,svastika jako takova ne,myslel jsem to spis v ruznych ornamentalnich modifikacich,nicmene run jako takovych,ktery nackove pouzivali,je samozrejme vicero.Namatkou treba Sieg rune(SS)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 To jsou zase 3 stránky vopravdickýho humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Tak to zase jo, runy si vzali za své.....i proto mám tak trochu morální problém s jedním tupounem co se drží na na špici hitparád.... @Jeremy: máš recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky