Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak normalne tu nemam komentare, ale po vsech "uzasnych" interpretech me tento krutoprisny typek fakt rozsekal a musim za video podekovat :)

Uplne jsem se zdesil toho Usti, na ruznych mistech uz jsem tam jedl, tak doufam ze ne od nej.

Pravděpodobně čtyřletý obor s maturitou.

Odesláno

Pravděpodobně čtyřletý obor s maturitou.

Jsem ten uplny zacatek neslysel, nez jsem zesilil zvuk, tak aspon trochu uleva.

Tak jeste je otazka kam to prijde po skole, teda jestli nekam prijde...

Odesláno (upraveno)

Najdete si na facebooku stranku macgyver it a fotogalerii :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

bob   a   bobi  

dobre fotky!

:cheers:

ale ze bob a bobi tiez nie je zle! :lol2:

Odesláno

Já z toho dělal tři zápočty: Moderní alternativní hudební směry, Internet jako umělecké médium, a Role kulturních menšin v procesu evropské integrace.

Člověče tak po takových zápočtech by ti škola měla zaplatit nějaký rizikový příplatek. To je o zdraví.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

heheh... 

kompletka!

Maxik, Bob, Bobi, Bobika a ten pan dela bobek?

:lol2:

Odesláno

Doufám, že příště dáš citaci bez odkazu. Není třeba to mít 2x pod sebou. :(

jasna paka. teprve se s forem ucim:)

Odesláno (upraveno)

Tenhle feedback ruského maladce mi zlepšil po ránu náladu...  :lol2:  :lol2:

D***a F. ru.gif

US $13.31 x 1 piece

09 Aug 2015 11:10

??? ???!

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Sedim zrovna v restauraci a rikam si ze si dam hovezi steak, tak se ptam servirky ze co je to za maso ten hovezi steak, a ona na to "z kravy" [emoji3]

.....jj, to znám......mně posledně na otázku "jaká máte červená rozlévaná vína" odpověděla slečna servírka "Veltlínské"..... :lol2:

Odesláno

Tuhle jsem zahlídnul na zápěstí dobrého známého Seika. Je to moderní farmář (takovej ten co má velkýho John Deera co mu závidí půl vesnice :D )

a hodinky jsem u něj nevídal.

To sem si kuwa naběhl. Dvacet minut jsem poslouchal k jakýmu veterináři s tou kozou zajít a jaký léky to asi bude chtít :)

Návštěvník tolja
Odesláno

třeba to tu už je, ale při prohlížení zde odkazovaných videí jsem narazil na vicemistra světa v onanii

žádnou cenu prý nedostal, pouze lejstro, asi certifikát

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...