Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Já už sem radši nic psát nebudu. Evidentně nemám svůj den... :D   

prave naopak, ides!

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

https://www.stream.cz/infobaden-news/10007269-prvni-tri-uprchlicke-rodiny-uz-jsou-v-praze-magistrat-prideluje-byty

Nevím, co je lepší, zda video nebo komentáře pod ním. Namátkou:

Vladimír Kubánek ? 

Tohle nemá s objektivní reportáží nic společného a je to jen nechutné, podprahové vymývání mozků. Tlumočnice která jakoby umí špatně česky ho překládá a současně je někým jiným nadabovaný tak dokonale, aby když se divák soustředí na překladatelku tak podprahově vnímal i a toto a bez jeho vědomí to vněm utvářelo jakýsi falešný pocit příbuznosti s tímto vetřelcem v naší zemi

Odesláno

Spise tem debilum co je sem natahali...

vždyť je to jen chlapecká hra....ale až vyroste, tak nám všem ukáže  :eek:

Sekce se jmenuje Humor, tak zůstaňte u vtípků. 

Odesláno

Ve škole paní učitelka povídá dětem:
"Kdo mi děti řekne nějaké slovo německy, dostane jedničku."
Přihlásí se Mařenka a říká: "Guten tag."
"Správně, dostaneš jedničku."
Potom se přihlásí Pepík a povídá:
"Mrdat."
"No to ale není německy," povídá paní učitelka.
"To máte pravdu, ale je to gut."

Návštěvník Strocek
Odesláno

No nevím, ale jedničku bych jí teda nedal, jelikož nedodržela zadání... a vykonala víc než se po ní chtělo a horlivá aktivita není žádoucí... Znám to z práce  :) no z práce... spíš ze zaměstnání   :whistling:

Odesláno

Tramvaj je prd. Já jsem v rámci praxe na SŠ dělal rok v depu opravy tramvají a tramvaj jsem odstrčil jen jsem se do ní trochu víc opřel. Jak je to na kolejich, tak to jde jak po másle... což je podstata kolejové dopravy.

Odesláno

Tramvaj je prd. Já jsem v rámci praxe na SŠ dělal rok v depu opravy tramvají a tramvaj jsem odstrčil jen jsem se do ní trochu víc opřel. Jak je to na kolejich, tak to jde jak po másle... což je podstata kolejové dopravy.

fotku, nebo to neni pravda

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...