MJ. Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 už tu nebyl dlouho pořádnej hophip by mě zajímalo jestli si texty píše sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Mě by spíš zajímalo, jestli je to aspoň pokus o nějakou řeč nebo jen skřeky...ale myslím, že b. bude správně... Upraveno 24. září 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) už tu nebyl dlouho pořádnej hophip tak tenhle rómskej gangsta je dobre vyndanej, ten se mame a tatovi hodne nepoved .. : )) Upraveno 24. září 2015 uživatelem Sarka Farka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 A pak že lidi nejsou z opice...Zde je jasne viditelny dukaz darwinovi teorie. Postupny vyvoj z opa. Faze 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 nevím jestli bylo, ale tohle je dost výživné : "TU KABEL" . a pak ještě "AQUAPARK" , když nám skončilo to léto : https://www.youtube.com/watch?v=DHho3VvVNIU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 je to velmi vyzivne jak original, tak remix https://www.youtube.com/watch?v=RK6eZxAS0dE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 by mě zajímalo jestli si texty píše sám3x marný pokus to natagovat Shazamem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Teď humor malinko naopak...opravdu se tomuto někdo může smát a pobavit se???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) to je nová hymna ČEZu, ta původní verze byla dost krotká... Upraveno 24. září 2015 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Ta sekačka je naivní - zkusit takovou habaďůru na té své, tak po probrání se z mrákot by mě místo vrháni botiček pod tu sekačku skutečně nacpala a ještě by zacouvala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Teď humor malinko naopak...opravdu se tomuto někdo může smát a pobavit se???? Při těchhle hereckejch výkonech těžko. Nevěřím, že to ta baba nehrála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Kdo je sloník? http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/2014-slonik/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/2014-slonik/NENE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Poslední návštěvníci: Chobot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Já měl zákazníka, von se jmenoval Popel a já mu omylem říkal pane Chobot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Já měl zákazníka, von se jmenoval Popel a já mu omylem říkal pane Chobot. To mi pripomina naseho sefa, ma tendenci komolit a upravovat jmena a to predevsim zakazniku. A upravena jmena pouziva v komunikaci s nami. Mnohdy to ani nema zadnou souvislost ta prijmeni. Uz byla parkrat situace, kdy nekdo z techniku oslovil zakaznika jinym jmenem...napr:zakaznik se jmenuje Kaštan, sef mu rika Žalud.zakaznik se jmenuje Špejla, sef mu rika Krkovička.zakaznik se jmenuje Černý, sef mu rika Bubák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Tak to je asi pěknej kretén, ten šéf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Hej, nesmějte se mi tu Já nejsem součástí vtipu o sloníkovi, i když to tak vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Neee, sef je super, opravdu. To je jen takova jeho libustka :-). Ale musi se mit zkratka jeden na pozoru, kdyz rika napr.: "Volal Krkovicka, tak tam k nemu zajed a ...". Takze je potreba byt bdely a ostruzinaty :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Celej ten profil je geniální. Taková romantika:-D.https://www.facebook.com/jarekslaviku?fref=ts&hc_location=ufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky