Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Záhadný důvod sebevražedných atentátů je objasněn!

Tisková zpráva výzkumného týmu který se tomuto problému celý rok věnovala obsahuje zjištění které na celou věc vrhá nové světlo Citujeme:

Všichni se diví, proč muslimští teroristé neváhají a spáchají při atentátu sebevraždu.

Podívejme se na to logicky:

Žádnej chlast, žádná pařba, žádné disco, žádnej rokenrol, bary, restaurace, žádná televize, žádná zábava, žádnej sport, žádný pořádný žrádlo.

Místo oblečení prostěradlo, místo kšiltovky ručník. Neustálé skučení chlapa na věži. Pětkrát denně klekat na bolavý kolena. Tahat sebou špinavej ručník na modlení. Alláh je s tebou i na hajzlu a navíc nesmíš si utřít zadek rukou, kterou jíš. Nesmíš se holit.

Tvá žena se nesmí holit. Nesmíš flirtovat s kočkama na ulici.

Šukat můžeš až po svatbě. Nevěsty ti vybere někdo jiný, navíc ty škaredý, který tě nevzrušují. Ženský, který sis musel vzít, se nesnáší a vybíjí si to na tobě. Všechny jsou hysterky, chodí oblečeny do pytle a musí mít neustále závoj. Všude samej písek a sucho v tlamě. Slunko pálí na hlavu, ani pivo si nedáš. Jseš špinavej a vypadáš jak cigán. Sžíráš se proto závistí k Americe. To je život? To radši smrt! .A hurááááá na to. A vzít sebou co nejvíc prasat, co se mají líp než já. TAKŽE O ŽÁDNOU ZÁHADU VLASTNĚ NEJDE!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc nenosit originaly.

Letí čech, indián a kowboj letadlem a nad USA kowboj řekne: "Jsme nad naší zemí!

Ostatní: "A jaks to poznal?"

Kowboj: "proletela mi rukou kulka!"

Nad indiánskou rezervací se ozve indián: "Jsme nad naší zemí!"

Ostatní: "A jaks to poznal?"

Indián: "proletěl mi rukou šíp!"

Letí nad Českou republikou a ozve se čech: "Jsme nad naší zemí!"

Ostatni: "A jaks to poznal?"

Čech: "Z ruky mi zmizely zlaté hodinky!!!!"

Odkaz ke komentáři

Kupujte ruske hodinky, jsou technicky vyspele!

V kupé rychlíku sedí dva rusové.

První se ptá: "Kuda vy idijotě ?"

"Ja iz Maskvy v Leningrad, a kuda vy ?"

"Ja iz Leningrada v Maskvu"

Ten druhý se zamyslí a po chvíli říká:

"Nu, vot těěchnika !!!"

Odkaz ke komentáři

Off topic - Bruselokracie.

Desatero božích přikázání má 279 slov.

Deklarace nezávislosti třinácti severoamerických států z roku 1776 má 300 slov.

Směrnice Evropské unie o dovozu karamelových bonbonů má 25 911 slov.

Odkaz ke komentáři

Off topic - Bruselokracie.

Desatero božích přikázání má 279 slov.

Deklarace nezávislosti třinácti severoamerických států z roku 1776 má 300 slov.

Směrnice Evropské unie o dovozu karamelových bonbonů má 25 911 slov.

Super :thumbsup_anim: ...ještě 26 povedených vtipů a máš to za sebou!

Tomu říkám dobrý způsob jak nasbírat 50 příspěvků ;)

Odkaz ke komentáři

Super :thumbsup_anim: ...ještě 26 povedených vtipů a máš to za sebou!

Tomu říkám dobrý způsob jak nasbírat 50 příspěvků ;)

Tak, ted by me jenom zajimalo, jestli jsem chvalen, ze neplevelim vlakna hodinkovych sekci zminenymi prizpevky typu "Oooch, aaach, krasne hodinky", nebo jestli je ze mne delan kreten, trapne si nahanejici pocet prizpevku.

Tem, kterym vadi, ze se pokousim nahrabat si 50 povinnych (treba proto, abych se mohl ve vlakne inzeratu, na kterem se jeste zive diskutuje, vyjadrit k tomu, jak jsem spokojeny s koupi, kterou jsem i prez nedostatecny status provedl) a snazim se co nejvic vyvarovat Oooch aaachovani v jinych sekcich, se hluboce omlouvam.

Nejsem pokoutny prodejce hodinek Geeneewe za 2 stovky snazici se vloudit do inzertni casti serveru. Jsem naprosty laik s temer nulovymi znalostmi v oblasti horologie, ktere si tady hodlam rozsirovat a obcas se pokusit koupit si nejake ty hodinky. Tak me, prosim, nechte vyradit se na vtipech. Slibuju, ze az se prez tech 50 prehoupnu, tak o mne zas tak moc neuslysite.

Odkaz ke komentáři

Tak, ted by me jenom zajimalo, jestli jsem chvalen, ze neplevelim vlakna hodinkovych sekci zminenymi prizpevky typu "Oooch, aaach, krasne hodinky", nebo jestli je ze mne delan kreten, trapne si nahanejici pocet prizpevku.

Tem, kterym vadi, ze se pokousim nahrabat si 50 povinnych (treba proto, abych se mohl ve vlakne inzeratu, na kterem se jeste zive diskutuje, vyjadrit k tomu, jak jsem spokojeny s koupi, kterou jsem i prez nedostatecny status provedl) a snazim se co nejvic vyvarovat Oooch aaachovani v jinych sekcich, se hluboce omlouvam.

Nejsem pokoutny prodejce hodinek Geeneewe za 2 stovky snazici se vloudit do inzertni casti serveru. Jsem naprosty laik s temer nulovymi znalostmi v oblasti horologie, ktere si tady hodlam rozsirovat a obcas se pokusit koupit si nejake ty hodinky. Tak me, prosim, nechte vyradit se na vtipech. Slibuju, ze az se prez tech 50 prehoupnu, tak o mne zas tak moc neuslysite.

Je tu někde administrátor? :ban:

Odkaz ke komentáři

Hele, já to fakt myslel vážně - jakože je to dobrej způsob jak nasbírat těch 50 příspěvků, tedy vtipama, který jsou ke všemu vtipný :speak_cool:

Rozhodně lepší než se rozplývat nad každým novým kouskem v sekci "Pochlubte se novými přírůstky".

Takže pro mne jsi vítán...

Odkaz ke komentáři

Tak diky. A ja si myslel, ze novi clenove jsou vitani.

Pardon.

Noví členové jsou vítáni, nicméně hrabání příspěvků za každou cenu a ještě s tím, že se přiznám k tomu, že to dělám proto abych mohl do inzertní sekce mi příjde poněkud nedůstojné. Uznávám, že zvolená forma patří mezi ty příjemnější, ale tak jako tak jde jen o obcházení pravidel. Nechci tady polemizovat o jejich správnosti - myslím si o tom svoje, ale pokud se objevím na novém fóru tak bych se měl snažit ctít jeho pravildla. Je to přinejmenším nekorektní k těm členům, kteří pravidla neporušují.

Odkaz ke komentáři

Noví členové jsou vítáni, nicméně hrabání příspěvků za každou cenu a ještě s tím, že se přiznám k tomu, že to dělám proto abych mohl do inzertní sekce mi příjde poněkud nedůstojné. Uznávám, že zvolená forma patří mezi ty příjemnější, ale tak jako tak jde jen o obcházení pravidel. Nechci tady polemizovat o jejich správnosti - myslím si o tom svoje, ale pokud se objevím na novém fóru tak bych se měl snažit ctít jeho pravildla. Je to přinejmenším nekorektní k těm členům, kteří pravidla neporušují.

Obcházení pravidel není jejich porušování. Ať se klidně vyblázní do této sekce, kde jeho příspěvky mají smysl, než do sekce o hodinkách, které, jak píše sám, nechce plevelit, jak to dělá většina nových členů donucených k tomu pravidlem 50ti příspěvků.

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem strašně potřeboval na pár dní vypadnout z práce, ale věděl

jsem, že šéf mi volno jen tak nedá. Naštěstí mě napadlo, že kdybych ze

sebe udělal blázna, tak mě na pár dní pustí. Tak jsem se zavěsil pod strop

a začal vydávat podivné zvuky. Má kolegyně se na mě udiveně dívala a

pak se zeptala, co proboha dělám na tom stropě. Vysvětlil jsem jí, že

představuju žárovku, aby si šéf myslel,že jsem se zbláznil a pustil mě na pár dní

domů oddychnout si od práce. Po několika minutách se u nás v kanceláři šéf

skutečně objevil. Podíval se na mě, jak visím pod stropem a zeptal se:

"Co tam, proboha, děláte?" Řekl jsem mu, že jsem se stal žárovkou.

Odpověděl, že jsem očividně přepracovaný a že si mám jít na pár dní domů

odpočinout. Seskočil jsem dolů a odcházel domů. Moje spolupracovnice se ovšem

vydala za mnou. Šéf ji zastavil a zeptal se jí: "A kam jdete vy?" Odpověděla

mu: "Jdu domů taky..... Kurva.....přece...nebudu dělat potmě!"

Získávání 50 příspěvků touto cestou mi přijde v pořádku. Jsme ve vlákně o humoru, přispějme něčím vtipným. Jak jinak bych měl jako nováček získat 50 příspěvků bez metody "och" "ach" ";o)"? Jsem laik, o hodinkách toho moc nevím... Jiná věc by byla, kdyby se třeba povolení přispívat do prodejního fóra udělovalo na základě času stráveného na fóru jeho prohlížením.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...