jovani Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 V Rusku jeden chodí po cintoríne. Číta stuhy na vencoch: Od manželky, Od pracovného kolektívu, Od svokry, Od vedenia podniku... Takto pochodí všetky hroby a nakoniec si vydýchne: - To je dobre. Od vodky neumrel nikto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Co to je? Do toho se dávaly snopy žita nebo co? :-) Stay Hard, my friend http://vagina-umela.cz/stay-hard-telove-barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sloník. Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Hmm, pán je znalec, koukám...mně by to ale na chobot nepasovalo...a níže jeden příklad, jak by to dopadlo, kdyby holky byly na jeden den kluk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tak třeba mu doma říkali žitný snop. Tím by ovšem spojení vymlátit obilí dostalo úplně jiný význam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Ja si myslim, ze cokoliv s Landou je uz mlaceni prazdny slamy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 404 u toho tveho linku, clockyclokuaha, no ještě včera fungoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Co je to za blbej zvyk dávat tam ty mejdlíčka, člověk aby to vždycky vyndaval když si jde pak umejt ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Prej když se todle strčí pod nos někomu, kdo spí, tak von pak začne mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Policajti jsou na obchůzce. Jdou kolem rybníka, kde pije kráva a chlap jí při tom dojí. Okamžitě jdou na stanici a říkají: ?chlapi, koupíme si krávu. Viděli jsme, jak pila vodu z rybníka a rovnou ji přeměňovala na mlíko a chlap jí hned dojil?. Tak jdou a koupí krávu. Jeden poroučí: ?ponořte jí hlavu?. Kráva samozřejmě nechce, tak jí donutí násilím. Tahaj jí za cecíky a nic. ?Ponořte jí hloubš?, zase nic. ?Hloubš?, kráva, celá vystresovaná se z toho posere a policajt volá: ?už dost, už saje bahno?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Tendle vtip je pro mě dlouhodobá záhada, taková blbost a už je to tady minimálně desetkrát. Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Aspoň se meni barevný provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 a sakra.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 ale Mistr Dan přece bojuje proti nim. I přes tu nepřesnost mě to pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Mikulášká akce u nás v Bille :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 bych tedy potřeboval asi 80 metráků......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tak jestli to maj všechny Billy po republice a objedeš je, tak bys to možná dal... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Tchyně najde svého zetě, jak si zuřivě balí svůj kufr."Co se stalo?!""Co se stalo? ... Tak já ti to teda řeknu, co se stalo!!! Poslal jsem mail manželce, ve kterém jsem jí sdělil,že se vracím domů o den dříve ze služební cesty.Přijedu domů a hádej, co jsem našel?.. Mojí ženu, ano tu tvojí hodnou dceru Aničku,v posteli s nahým chlapem!!! Tohle je definitivní konec našeho manželství!Odcházím, a to navždy!!!""Uklidni se, "říká mu tchýně, "je to celé nějaké divné.Něco takového by moje dcera Anička nikdy neudělala!Počkej tady, jdu zjistit, co se vlastně stalo."Po chvilce se tchýně vrátí s velkým úsměvem:"Vidíš, co jsem ti říkala, je to v pohodě,krásně se to vysvětlilo - Anička ten tvůj mail nedostala!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky