Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

V 4. 12. 2015 v 16:08, Roman I. napsal:

Včera jsem bloumal navečer Prahou. Došel jsem do Palladia, koukal po výlohách, přemýšlel, jestli se mi chce kupovat dárky, prostě prázdný čas. Dole v obchoďáku stojí stánek s pečivem. Obsluhuje hezká slečna. Milá, usměvavá. Tak si říkám, koupím si něco na zub, prohlížím koláče. ... Hne se ve mně svědomí, nebudu žrát sladký, vyberu si něco zdravého. Ze žita. Ano, ten dalamánek. Žitné zrno se jmenuje.... Vystojím frontu dvou paní přede mnou, dojde na mě řada, na slečnu se adventně usměju a mile povídám: "Dobrý večer, já bych si vzal ječné zrno." Opona jde dolů, soutěž o debila dne má vítěze...

Buď vklidu...já vždy, když přijde čas a musím jít koupit do lékárny ophtalmoseptonex, si říkám, že tentokrát to řeknu správně...a stejně ze mě vždycky vypadne  že chci ophtalmosex

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 12. 2015 v 10:21, Ondoni napsal:

...a stejně ze mě vždycky vypadne  že chci ophtalmosex

:D to mi připomíná starý vtip o chlapíkovi, který už v sexu vyzkoušel absolutně všechno, nic ho nebaví ... nic ho už nedokáže překvapit a rozrajcovat. Nakonec mu v jednom bordelu přivedou obyčejnou ošklivou ženskou, on na to - to má být něco výjimečnýho?! - paní vyndá sklen?né oko a povídá: pojď, já ti ho vymrkám!

Odkaz ke komentáři

V 5. 12. 2015 v 22:59, Radek124 napsal:

Před pár týdny se tady propíraly bydlenky, prána, octování a "hledání parazita", tak tady máme reálné pokračování.

Aneb: Když do sebe liješ chlor a je ti blbě, tak nechcípáš ale detoxikuješ!!! ...a kandiduješ na "Darwin Prize"  :thumbsup_anim:

jojo, tohle je fest síla a hlavně to některý paka lejou i do svých dětí. Když eliminují sebe, tak co, ale že tím likvidují vlastní dítě je maso...

Odkaz ke komentáři

V 6. 12. 2015 v 1:02, Lamiczka napsal:

jojo, tohle je fest síla a hlavně to některý paka lejou i do svých dětí. Když eliminují sebe, tak co, ale že tím likvidují vlastní dítě je maso...

Může být někdo takhle strašně debilní a nebo je to jen špatnej,hodně špatnej vtip !???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...