Tondaa73 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Úplnej Žito... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Todleto je vaše voda? Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) žena ujela se zataženou ruční brzdou 5 km.. Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem roland0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tvoje žena nebo je to stažená fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tvoje žena nebo je to stažená fotka?To je z Ruska.. možná..http://pikabu.ru/story/pyanaya_dama_proekhala_pochti_5_km_zabyiv_snyat_s_ruchnika__vot_rezultat__2442184 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 To musela bejt dobrá ručka. Já už párkrát taky při popojíždění na ručku zapomněl, ale kola mi to tímhle způsobem nezablokovalo:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 To musela bejt dobrá ručka. Já už párkrát taky při popojíždění na ručku zapomněl, ale kola mi to tímhle způsobem nezablokovalo:).No, hlavně je to celé pytlovina, protože a) ruční brzda by to na suchu určitě takhle nezablokovala, a je to mercedes (a určitě ne A-čko), který má náhon na zadek, takže by to auto nejelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Muze to bejt 4matic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 tvl... tak to je silný level! https://www.facebook.com/Livefuncz/videos/962059970507865/Nejlepsi jsou ty komenty, ze ma vlastne uplnou pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 žena ujela se zataženou ruční brzdou 5 km..u Mercedesu je ruční brzda vlastně nožní, takže když ji paní nenašla, tak asi prostě jela :-) ale to bylo muselo být Ačko nebo Bčko s předkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tvoje žena nebo je to stažená fotka?je to z netu, já naštěstí ženu nemám . na redditu stojí, že byla trošku starší a opilá, ale odkud nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Podle mě je to pitchovina. Mam spíš pocit, že mohlo vzniknout seklým kolem ve vysoký rychlosti. Třeba ložisko, nebo tak něco. Ručka by to nedala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldur Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) https://www.facebook.com/ibizaclubnews/videos/876743079108639/ http://i755.photobucket.com/albums/xx200/iTetragrammaton/Anigifs/help.gif Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 ono to má i ženské pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 vyborny. Fakt jsem se zasma . Je tam i druhy video s holkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nemá chybu Po dlouhé době prank, co není na zabití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 To by mě zajímalo, kde takhle fungujou pouliční sprchy nebo jak to nazvat. Odesláno z mého VF-895N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak evidentně je to někde u pláže.Spíš si říkám, jestli by mi třeba nepřišlo divný, že najednou ta pěna z toho šampónu voní jinak.... Pochybuju, že vždycky sladili stejnej šampón. Jinak je to perfektní prank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Pobavil mě dneska vtip, snad tu ještě nebyl: Turista v cizí zemi po pár dnech už značně znaven prohlížením historických památek si řekne, že by se chtěl kouknout i někam jinam. Rozhlídne se po náměstí a do oka mu padne zverimex. Vleze dovnitř s tím, že se mrkne, jakou exotickou zvířenu chovají místní ... rybičky - klasika, papoušci - klasika, králíci - klasika, želvy - dneska už i v jeho zemi takřka klasika ... opice - no konečně něco zajímavého, v jeho zemi nevídaného. Prohlíží je zprava, zleva ... prostě klasické opice. V tu chvíli vejde do obchodu zákazník a rovnou k prodavači, že chce jednu C++ opici. Prodavač ani nemrkne, vyndá z klece jednu opici a řekne si za ni 10 000$. Turistovi div že nevypadnou oči z důlků - znovu si prohlíží opice, ale nic zajímavého na nich neodhalí. Proto jde k prodavači a zeptá se proč jsou ty opice tak drahé. A prodavač okamžitě začne vychvalovat, jaká je to super investice, že ty opice umí programovat v C++ - krásný čistý kód.Turista prohlíží dál obchod a najde druhou klec s identicky vypadajícími opicemi, ale cenovkou 20 000$. A opět mu to nedá a přeptá se na ně prodavače. A prodavač na to, že je to ještě lepší investice, protože ty dražší umí samozřejmě víc jazyků: C#, Javu, php, ajax, power shell ...Do třetice najde klec v rohu, kde sedí jedna jediná osamělá opice, na pohled naprosto identická s předchozíma, ale s cenovkou 80 000$. Turista se vyděsí a zase jde za prodavačem, v čem že umí programovat tahle .... Prodavač se rozpačitě podrbe na hlavě a řekne: "Víte, od té doby, co ji tady máme, tak jsem ji vlastně neviděl nic dělat, ani nic programovat. Ale všechny ostatní opice jí poslouchají a říkají jí Project Manager" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldur Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) začne to byť zábavné až po 4.-tej minute,tak vydržte... Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem Baldur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky