Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Si asi Mantaku dlouho neposlouchal komercni radia, jako Evropa, Fajn, Impuls a podobny hovna, kde jsou většinou dva "módi co hází vostrý hlášky a džouky", že máš pocit, jako by to bylo za trest :lol2:

Odesláno (upraveno)
  V 7. 4. 2016 v 11:24, Honza.manta napsal:

:eek:  :eek: ???

já ty jejich příběhy a vtípky a rozumný rozpravy co se jim zdálo, co snídali a td. fakt nemusim. Hlavně ráno maj pocit, že musej dohnat to co v noci zanedbali a nějakou hudbu aby člověk hledal na CD.

edit: Ano, Frantiku, přesně.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Nastesti jedu v Práglu Rockzone a Beat, kde je vždycky jeden mod a hraje, místo aby se pokousel o debilni fóry :-) nekdy jako realx si dam Classic Praha, tam není vůbec zadnej :-)

Návštěvník tolja
Odesláno

Pamatuje tu ještě někdo vysílání rádia Limonádový Joe? Bylo to docela fajn, mít kam přeladit

Odesláno

Donedávna ještě parta Limonádového Joe (FM - Furt Můžem) vystupovala naživo na Ořechovce, pak ještě jednou na Cargo Gallery...

A teď chybí vhodnej prostor. Nicméně určitě se zase někde objeví.

Odesláno

Jj, Limonádovýho Joa jsem poslouchával moc rád - to už bude taky cca 15 let zpátky (co ho vysílali v éteru)...

Odesláno (upraveno)

Urcite to bylo dobry radio. Na me moc "intelektualni" ale aspoň trochu něco jiného. Třeba Radio 1 je taky ulet, ale v pohode. Ty mainstreamovy radia jsou fakt sracka a to rikam, i kdy mam mainstream celkem rád :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

sjíždim jedině beat občas rockzone, a na beatu se taky občas kecá, ale aspoň o něčem, horší sou ty reklamy, kterejch je tam pokokot, ale musej bejt z něčeho živi 

párkrát jsem zaslechl v jiným kanclu Rudu z Ostravy a toho fakt né... to se jako nedalo ani minutu, se divim, že ještě jede, teda jestli jede...

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno
  V 7. 4. 2016 v 14:05, Xenomorfus napsal:

Je...

Navic dela ostravakum ostudu...

Narodil se v Tesine a zije v Praze...

Takze klasicka prazacka naplava...

Pokud zije v Praze, tak dela ostudu nam!! Opatrne :) .

Odesláno
  V 7. 4. 2016 v 14:18, tano napsal:

Pokud zije v Praze, tak dela ostudu nam!! Opatrne :) .

Tak delal by vam ostudu, kdyby si rikal "Ruda z Prahy"  ;-).

Odesláno
  V 7. 4. 2016 v 14:24, Xenomorfus napsal:

Tak delal by vam ostudu, kdyby si rikal "Ruda z Prahy" ;-).

To je jasny, delam si prcu, ne? Je mi uplne ukradenej odkud je ten umastenec :).

Odesláno
  V 7. 4. 2016 v 14:27, tano napsal:

To je jasny, delam si prcu, ne? Je mi uplne ukradenej odkud je ten umastenec :).

Jasne, napodobne, proto ten smajlik na konci ;-).

V 7. 4. 2016 v 14:25, Daemonultimate napsal:

Ten? Ten dělá ostudu všem.

Nastesti nevysila "venku" :-)

Odesláno

často přemýšlím, jak někdo může ty komerční debílkovský sračkoradia vůbec poslouchat.

jakmile někde omylem zaslechnu něco jako písničky z imp. krabičky, tak se mi zvedá kufr.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...