odjinud Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 U mě to vyvolává dost nepříjemný asociace, kdy podobně hráblo mojí mámě (dělala léčení "andělskými energiemi" a channeling) a po 2 dnech, kdy odmítala jídlo a pití, protože zničila vesmír, skončila na 6 týdnů v Bohnicích... :-(Dneska je ok. Mysl je dost silná a při troše vůle - víry - cviku vám vygeneruje kdejakou fantazii. Třeba vizi Krista, p.Marie atd. Bohužel už to je napůl blázinec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Tak nějak pořád doufám a nechci věřit jinému, že to byl apríl.Protože pokud jsou toto andělé, já chci do pekla. Tam snad - pokud existuje - přijdou ti ostatní - normální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 No, ono to funguje i naopak - pokud věříš v peklo, tak si ho můžeš po smrti prožít.Bez vazby na tělo a fyz. svět se realita mění rychle jako sen, třeba jako ve filmu "Kdo obvinil králíka Rogera?"A peklo může být poměrně nepříjemné... a navíc, pro nás hodinkáře poměrně nepochopitelně, tam plyne čas jinak než zde, tj. pomalu. Pak vzniká zdání, že jeto navždy.Prostě peklo nelze doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Myslím, že výše jmenovaným dámám by měl doktor předepsat tento preparát v maximální možné dávce, tedy 3 tablety denně zapíjené decákem slivovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Tvl.... Dobrofen chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Ah, jdu si dát aspoň panáka, když už nemám ten Dobrofen. Nemáte někdo krabku navíc?Nicméně bacha, viděl jsem tuhle v metru nemytého neoholeného chlápka ve flekatých kraťasech a propoceném triku s logem Auto*mat, co měl zezadu na krku vytetováno "DOBRO" - tak ten se asi předávkoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Stěžuje si jeden tulák druhému:?Představ si, zima je až praští, jídlo žádnýa teplá postel v nedohlednu! A to všechno kvůli justičnímu omylu!"?Justičnímu omylu?" ?Jo, soud mě omylem osvobodil! Mám rád filmovou klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Hele Daemonultimate s fotkou se podívej o stránku dozadu a nechtěl bys dát ještě sloníka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Hele Daemonultimate s fotkou se podívej o stránku dozadu a nechtěl bys dát ještě sloníka? aayáj, já nepozora nepozorná, no to se dělá todlecto, no to se na to, to se na to...vykašlutak to smázni prosím, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Nic mazat nebudu, jsme v humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Nic mazat nebudu, jsme v humoru. ááájajáááj to je zase vostuda, jako onehdá: Pane doktore, manžel nemá zájem plnit svoje manželské povinnosti. Předepíši vám pilulku a dejte mu ji před večeří, pozítří mi přijďte povědět jak to fungovalo. Fungovalo to báječně pane doktore, hned po večeři splnil manžel svoji manželskou povinnost rovnou na stole, ale ta hrozná ostuda. Jaká ostuda paní? No my jsme večeřeli v restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Myslím, že to dneska ani lepší nebude ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Doufám, že výuka českého jazyka v Bělé pod Bezdězem bude tak kvalitní, že to co nejdříve pochopí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Uz sem tady daval nejake historky ze zivota, tak bych mohl jeste jednu aktualni a hodinkoveho charakteru.Tedy spise nez humorna historka je to takove zamysleni nad chronobundem a nechtel sem tomu zakladat dalsi vlakno... Uvod je ten, ze po letech spokojeneho staromladenectvi mam novou znamost a je to predevsim v duchu: "Chces-li udelat ze stareho chlapa blazna, dej mu mladou zenu". Nevim, panove jaky vy, ale ja (uz sem to psal pri recenzi na Trasery) jsem zvykly mit na ruce hodinky nonstop. Chvile, kdy nemam na ruce hodinky je jen, kdyz prehazuju jedny za druhe.Prvni nova zkusenost je, ze kdyz ma partnerka vlasy az po zadecek, mit pri "tom" Deep Blue na meshi neni uplne dobre. Mesh a vlasy maji tendenci se do sebe zaplest podobne, jako to vidi u vas :-). Pouceni je, probirat se vlasy druhou rukou. Kdyz se mne partnerka po prvni noci ptala, zda musim mit hodinky na ruce i kdyz spim, utvrdil sem ji, ze ano. Ze Deep Blue vzhledem k tritiovym T100 trubicim jsou predevsim "nocni" hodinky. Dalsi otazka tedy nasledovala, zda nemam nejake měkčí nocni hodinky, tak sem vzal na dalsi noc Gulfmany :-). Ale ani tak nebyla rano prilis spokojena a otlak na jejich zadech to potvrzoval.A ted jak looser jako ja, ukecal krasnou mladou zenu, aby s nim sla do kina? Opet na Deep Blue, slibil sem ji, ze svitici hodinky nejlepe uvidi ve tme kina a ze urcite predtim nikdy nic takoveho nevidela ;-)....a to je vse, pratele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Hele Daemonultimate s fotkou se podívej o stránku dozadu a nechtěl bys dát ještě sloníka? Jakýho sloníka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Tohodle slonika prece Potkají se dva kamarádi.- Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl- Výborně, člověče, pořídil jsem si slona.- Slona? Co s ním?- To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umeje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělý.- To zní dobře. Na kolik přijde takovej slon?- Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet.- Fajn, domluvenoPotkají se po pár týdnech- Teda ty jsi mi dal! Trávník zdupanej, stromy olámaný, všude samý hovno, rozsednul mi auto, děti se ho bojej a manželka se chce rozvádět!- Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Twlé - tak Sloník se nám vrátil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ten nikdy neodešel Ten je vJečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Dneska jsem na sjezdu z dálnice ve Zbibech u Prahy málem naboural do betonovýho svodila s nápisem "Alah Go Home!" Tak to snad pochopí...:-) Doufám, že výuka českého jazyka v Bělé pod Bezdězem bude tak kvalitní, že to co nejdříve pochopí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky