Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Kolega si prave koupil dieslovou oktavku na soukrome ucely. Parkovat to bude v Praze na ulici. Cekam, co prijde driv. Jestli to odnese motor tim poskakovanim po meste nebo jestli mu to driv vykradou/ukradnou. Muzes do nich hucet, ale je to marny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolega si prave koupil dieslovou oktavku na soukrome ucely. Parkovat to bude v Praze na ulici. Cekam, co prijde driv. Jestli to odnese motor tim poskakovanim po meste nebo jestli mu to driv vykradou/ukradnou. Muzes do nich hucet, ale je to marny...

U koncernu je tak nějak celkově veselo :) ale Škodovka je zaručeně nejlepší, to si kolega dobře koupil, tam má vyšší šanci :D

Porsche-headlight-theft-1.jpg

Odkaz ke komentáři

Neviete mi prosim poradit kde by som zohnal knihu: Besídka bývalých žáků zvláštní školy

Na slovensku nezohnatelna. Snad par Antikvariatov v CZ..Ale co som voilal, nechcu posielat na Slovensko

scan0051.jpg?itok=YaQIXqou

Pre nas "skor narodenych"

Byl jsem ředitelem jednoho velkého koncernového podniku. Kávu mi vařila sličná sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 613. Jednou za mnou přišli, abych zaplatil 5000 korun na pohřeb člena ÚVKSČ. Řekl jsem, že za 5000 korun pohřbím celý ÚV sám. Poté jsem pracoval jako ředitel malého podniku. Kávu mi vařila stará sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 603. Jednou mi vyčetli, že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ. Řekl jsem, že kdybych věděl, že je opravdu poslední, rád bych přišel i s transparentem. Od té doby jsem náhle dělal mistra. Do práce jsem jezdil vlastním autem a kávu si vařil sám. Na zdi jsem měl obraz Husáka a Lollobrigidy. Řekli mi, abych raději tu kurvu sundal. Sundal jsem Husáka a od té doby jsem pracoval ve výkopu. Do práce jsem jezdil na kole a kávu si vozil v termosce. Když jsem tak kopal, přišli za mnou, abych si rychle uklidil kolo, že tudy pojede sovětská delegace. Řekl jsem, že je to snad zbytečné, že kolo mám zamčené a pojištěné, a od té doby jsem nezaměstnaný

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...