Porsche_911 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 A Jan Tleskač?Vyloženě čekám, že s tímhle názvem vyjde limitka od Prokop & Brož Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Kolega si prave koupil dieslovou oktavku na soukrome ucely. Parkovat to bude v Praze na ulici. Cekam, co prijde driv. Jestli to odnese motor tim poskakovanim po meste nebo jestli mu to driv vykradou/ukradnou. Muzes do nich hucet, ale je to marny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Vyloženě čekám, že s tímhle názvem vyjde limitka od Prokop & Brož Vzhledem k předchozím příspěvkům to pravděpodobně budou jednoručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Vzhledem k předchozím příspěvkům to pravděpodobně budou jednoručky Ovšem to by mělo styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 A prý, že to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Kolega si prave koupil dieslovou oktavku na soukrome ucely. Parkovat to bude v Praze na ulici. Cekam, co prijde driv. Jestli to odnese motor tim poskakovanim po meste nebo jestli mu to driv vykradou/ukradnou. Muzes do nich hucet, ale je to marny...U koncernu je tak nějak celkově veselo ale Škodovka je zaručeně nejlepší, to si kolega dobře koupil, tam má vyšší šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 pokud to neni Fejtk tak :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 je to fejk kolujou teď různé posměšné GIFY na gólmana letců Masona, protože "nemá formu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 pokud to neni Fejtk tak :clap:Tak tohle me fakt pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Něco na toto téma: https://www.youtube.com/watch?v=xc_VXOGqkbY Jak říkal už Konfucius, jestli mám na výběr tříválcovou Octávii nebo osmiválcový Mercedes tak si vyberu Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrJan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Přijeli z Iráku, kde viděli hrůzy Islámského státu. Viděli Brno a chtějí zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Přijeli z Iráku, kde viděli hrůzy Islámského státu. Viděli Brno a chtějí zpět. asi by to šlo aplikovat na celou ČR, teda pardon, Čechii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 pokud to neni Fejtk tak :clap:Tady je originál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Hale a kde je rozdil? :D az na to ze ta prvni varianta je mozna pro brankare snesitelnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Neviete mi prosim poradit kde by som zohnal knihu: Besídka bývalých žáků zvláštní školy Na slovensku nezohnatelna. Snad par Antikvariatov v CZ..Ale co som voilal, nechcu posielat na SlovenskoPre nas "skor narodenych" Byl jsem ředitelem jednoho velkého koncernového podniku. Kávu mi vařila sličná sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 613. Jednou za mnou přišli, abych zaplatil 5000 korun na pohřeb člena ÚVKSČ. Řekl jsem, že za 5000 korun pohřbím celý ÚV sám. Poté jsem pracoval jako ředitel malého podniku. Kávu mi vařila stará sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 603. Jednou mi vyčetli, že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ. Řekl jsem, že kdybych věděl, že je opravdu poslední, rád bych přišel i s transparentem. Od té doby jsem náhle dělal mistra. Do práce jsem jezdil vlastním autem a kávu si vařil sám. Na zdi jsem měl obraz Husáka a Lollobrigidy. Řekli mi, abych raději tu kurvu sundal. Sundal jsem Husáka a od té doby jsem pracoval ve výkopu. Do práce jsem jezdil na kole a kávu si vozil v termosce. Když jsem tak kopal, přišli za mnou, abych si rychle uklidil kolo, že tudy pojede sovětská delegace. Řekl jsem, že je to snad zbytečné, že kolo mám zamčené a pojištěné, a od té doby jsem nezaměstnaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Teď jsem si jí za 120 Kč objednal tady. Jestli chceš, tak ti jí na Slovensko pošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky