Tondaa73 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Btw jinak můžu říct, že jsem Radka v sobotu viděl a vypadal jako celkem normální člověk ...von fakt existuje?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 (upraveno) jo Upraveno 23. května 2016 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Anglicky mluvím, ale tohle teda vůbec nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 hangman riddle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Anglicky mluvím, ale tohle teda vůbec nechápu.Hrál jsi někdy oběšence ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Šibenici, třeba jako K _ _ _ Č K _ _ _ _ _ _ Ý? Jasný, už mi to došlo, sorry po 4 hodinách na kole na slunci mi to moc nemyslí Jo a nahoře je houba, k nalezení i v našich lesích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Kotrč kadeřavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Chlapi, zkuste sem prosím dávat jen HUMOR Než se prohrabu diskuzemi k nějakému vtipu, trvá to někdy moc dlouho... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Ahoj lidi, jeden dobrý kamarád ode mě si na příští sobotu zarezervoval dva lístky na finále ligy mistrů v Miláně. Bohužel zapomněl, že má v tento den svatbu! ? ( koupil ty lístky už před pár měsíci, ještě, než bylo stanoveno pevné datum pro svatbu ) Teď mě prosil, abych se všech zeptal: Nemá někdo zájem v sobotu se oženit? Kdokoliv? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Rodkopf: To me rozsekalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Ahoj lidi, jeden dobrý kamarád ode mě si na příští sobotu zarezervoval dva lístky na finále ligy mistrů v Miláně. Bohužel zapomněl, že má v tento den svatbu! ? ( koupil ty lístky už před pár měsíci, ještě, než bylo stanoveno pevné datum pro svatbu ) Teď mě prosil, abych se všech zeptal: Nemá někdo zájem v sobotu se oženit? Kdokoliv? ? Woé - díky, lístky nemám, ale taky bych se rozdělil. Anglicky mluvím, ale tohle teda vůbec nechápu. To není angličtinou, jenom jsme starý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Pepicku, proc jsi toho krecka oblepil izolepou? Aby mi nepraskl, kdyz ho budu mrd at. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Ahoj lidi, jeden dobrý kamarád ode mě si na příští sobotu zarezervoval dva lístky na finále ligy mistrů v Miláně. Bohužel zapomněl, že má v tento den svatbu! ? ( koupil ty lístky už před pár měsíci, ještě, než bylo stanoveno pevné datum pro svatbu ) Teď mě prosil, abych se všech zeptal: Nemá někdo zájem v sobotu se oženit? Kdokoliv? ? Už jsem stejně chtěl koupit novou klávesnici, ale až tak příští tejden. To polití kafem asi tento proces znatelně urychlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Ať mi kámoš pošle SZ s technickými daty a fotkou, já se klidně oženim, nebude to poprvé a nevim jestli naposled. Má kliku, fotbal mě nezajímá. (nestačila by mu svatba a svatební noc v zastoupení? ) Upraveno 24. května 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 to Rodkopf: posli foto nastavajucej. na hodinkach ako svadobnom dare sa dohodneme :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 ... a vůbec, Romanko, nelez mi do kapusty, to sa nerobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 ja si to chcem len na necisto vyskusat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Modlí se babka v kostele:"Panno Marie, proč jsi pořád tak smutná?" "...když já chtěla holčičku...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Známý měl přítelkyni a dodnes se neví, kdo z nich byl větší sportovní fanda. Postupně se naučila sledovat domácí utkání, výjezdové zápasy, herní časy, tabulky atd. On byl na fotbale, nebo hokeji... ona měla vždy pečlivě naplánovaný šuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky