Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Anglicky mluvím, ale tohle teda vůbec nechápu.

Hrál jsi někdy oběšence ? 

Odesláno

Šibenici, třeba jako K _ _ _ Č K _ _ _ _ _ _ Ý?

Jasný, už mi to došlo, sorry po 4 hodinách na kole na slunci mi to moc nemyslí :D

Jo a nahoře je houba, k nalezení i v našich lesích.

Odesláno

Chlapi, zkuste sem prosím dávat jen HUMOR  :notworthy:

Než se prohrabu diskuzemi k nějakému vtipu, trvá to někdy moc dlouho... :)

Díky

Odesláno

Ahoj lidi, jeden dobrý kamarád ode mě si na příští sobotu zarezervoval dva lístky na finále ligy mistrů v Miláně. Bohužel zapomněl, že má v tento den svatbu! ? ( koupil ty lístky už před pár měsíci, ještě, než bylo stanoveno pevné datum pro svatbu ) Teď mě prosil, abych se všech zeptal: Nemá někdo zájem v sobotu se oženit? Kdokoliv? ?

Odesláno

Ahoj lidi, jeden dobrý kamarád ode mě si na příští sobotu zarezervoval dva lístky na finále ligy mistrů v Miláně. Bohužel zapomněl, že má v tento den svatbu! ? ( koupil ty lístky už před pár měsíci, ještě, než bylo stanoveno pevné datum pro svatbu ) Teď mě prosil, abych se všech zeptal: Nemá někdo zájem v sobotu se oženit? Kdokoliv? ?

Woé - díky, lístky nemám, ale taky bych se rozdělil. :lol2:

Anglicky mluvím, ale tohle teda vůbec nechápu.

To není angličtinou, jenom jsme starý ...

Odesláno

Už jsem stejně chtěl koupit novou klávesnici, ale až tak příští tejden. To polití kafem asi tento proces znatelně urychlí  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Ať mi kámoš pošle SZ s technickými daty a fotkou, já se klidně oženim, nebude to poprvé a nevim jestli naposled. Má kliku, fotbal mě nezajímá. (nestačila by mu svatba a svatební noc v zastoupení? :)  )

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Známý měl přítelkyni a dodnes se neví, kdo z nich byl větší sportovní fanda. Postupně se naučila sledovat domácí utkání, výjezdové zápasy, herní časy, tabulky atd. On byl na fotbale, nebo hokeji... ona měla vždy pečlivě naplánovaný šuk.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...