Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi, jeden dobrý kamarád ode mě si na příští sobotu zarezervoval dva lístky na finále ligy mistrů v Miláně. Bohužel zapomněl, že má v tento den svatbu! ? ( koupil ty lístky už před pár měsíci, ještě, než bylo stanoveno pevné datum pro svatbu ) Teď mě prosil, abych se všech zeptal: Nemá někdo zájem v sobotu se oženit? Kdokoliv? ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lidi, jeden dobrý kamarád ode mě si na příští sobotu zarezervoval dva lístky na finále ligy mistrů v Miláně. Bohužel zapomněl, že má v tento den svatbu! ? ( koupil ty lístky už před pár měsíci, ještě, než bylo stanoveno pevné datum pro svatbu ) Teď mě prosil, abych se všech zeptal: Nemá někdo zájem v sobotu se oženit? Kdokoliv? ?

Woé - díky, lístky nemám, ale taky bych se rozdělil. :lol2:

Anglicky mluvím, ale tohle teda vůbec nechápu.

To není angličtinou, jenom jsme starý ...

Odkaz ke komentáři

Už jsem stejně chtěl koupit novou klávesnici, ale až tak příští tejden. To polití kafem asi tento proces znatelně urychlí  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Známý měl přítelkyni a dodnes se neví, kdo z nich byl větší sportovní fanda. Postupně se naučila sledovat domácí utkání, výjezdové zápasy, herní časy, tabulky atd. On byl na fotbale, nebo hokeji... ona měla vždy pečlivě naplánovaný šuk.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...