Hardslimer Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Test přátelství - velice jednoduché:Zavři manželku a psa na hodinu do kufru auta a pak je pusť.Uvidíš, kdo z nich bude mít větší radost až tě uvidí.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 A ještě jeden : Uvažování > muž - žena ŽENA: Leží vedle mě, vůbec mě neobejme? Kouká do stropu?Kdo ví, nad čím asi přemýšlí?Jsme spolu už dva roky?Je to příliš dlouho - zřejmě je nejvyšší čas vyměnit mě za mladší?Přece jen - za ty dva roky jsem dost přibrala?Teď se zamračil - to není dobrý?Myšlenkama je úplně někde jinde?Ztrácím ho, už pro něj asi nic neznamenám? MUŽ: Moucha na stropě?Jak to kurva dělá, že nespadne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 "Můj manžel má maturitu a pořád si plete mě, mně a mne...??Jo, to můj manžel má dokonce vysokou... a plete si mě a servírku z Berouna...? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 To neni Lambo, ale vizualni podoba je docela dost silna. Potkat to na silnici a nemit moznost si to zkontrolovat podle fotek na webu, tak tomu taky verim a stojim tam a smeju se doted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 To neni Lambo, ale vizualni podoba je docela dost silna. Potkat to na silnici a nemit moznost si to zkontrolovat podle fotek na webu, tak tomu taky verim a stojim tam a smeju se doted.Proč by to nebylo lambo? Co tě vede k tomu, že by nebylo? Podle mě to lambo je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Inspiroval mě Lukyn63 v dnešní aktualizaci stavu na hlavní stránce a jeho vtipná stíhačka na vlak...tak jsem zalovil v archivu a ono to tak nějak bude : JÁ UŽ JDU! Co proběhne ženě hlavou, když zavolá: "Už jdu!" "... Peněženka, klíče, mobil, kde mám mobil? Á, tady je. Sakra, je skoro vybitej, radši si vezmu nabíječku, někde si ho tam dobiju. Neviděl jsi mojí nabíječku? Dobrý, mám jí! Tu už do tý kabelky nenarvu, musím si vzít větší. No jo, sakra, ale kterou? Kterou? Tu ne, tu taky ne... Ježíš, tahle už je odrbaná, tu musím vyhodit. Nutně potřebuju novou kabelku. No tak tuhle, no, ale radost z toho nemám... Hnědá kabelka, černý boty, to je blbost! Jiný boty... Vím! Vezmu si ty nový páskový, co jsem si koupila, ty jsou supr. Trochu tlačej, ale dobrý, to dám. To nedám, musím si vzít alespoň náplast. Do Prčič, on koupí tu nenastříhanou... Kde jsou nůžky? Jak tam vůbec je? Nemám si vzít radši sukni? Když mám ty páskový boty... Furt říká, že mám vypadat víc žensky, vezmu si sukni... Sakra, kterou? Tu ne... Tu už vůbec ne... Tuhle! V tý mě posledně balil ten týpek na baru, v tý mám hezkej zadek... Ty vole, v tý mám prdel jak valach, tu fakt ne... Potřebuju novou sukni. A menší prdel. Tak tuhle, no. Ale to si musím vzít jinej top. Sukně žlutá, takže top...bílej? Černej? Šedivej s puntíkama? Dyť nikdo neříkal, aby si se hned obouval, ne?! A mě asi vedro není, že jo? Né, vezmu si sukni a tu blúzu, bílou... Pod tu si musím vzít jinou podprdu. Kde mám nějaký tělový podprdy? Je nechutný tahat je z koše na prádlo? Není. Fuj, on tu má ty svoje smrdlavý věci z fotbalu... hele! Tady je jedna tělová! No, to vůbec nevapadá špatně, to by šlo... Sakra, šmouha od rtěnky. To musím nejdřív namočit. Nebo to nejdřív posolit? Ne, to bylo červený víno. Do pytle, nevím... Nejdřív posolit, pak namočit a nazdar! Ježíši a zase nemám co na sebe! Stejně je mu úplně šumák, co mám na sobě. Líbím se ti ještě? Mi to skoro neříkáš už... Tak jo, tak já si vezmu cokoliv, hlavně rychle...Ale nejdřív si musím upravit make up, když si mě rozbrečel... Ježíš, kde je? Kde je, sakra?! Ježíš, no jo, v kabelce. potřebuju vůbec ten mobil, Nepotřebuju, tak nabíječku nechám taky doma. Tak si vezmu tu původní kabelku. Džíny, triko, tenisky - jsem ready! Jo, ještě tramvajenka, vlastně. Tak ale teď už mám fakt všechno... Zavřela jsem to okno v ložnici? Nezavřela.... Co když bude pršet? Jako, nehlásili to. nebo, že bych přeci jen... Vždyť ti říkám, že už JDU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 A ještě jeden : Uvažování > muž - žena ŽENA: Leží vedle mě, vůbec mě neobejme?Kouká do stropu?Kdo ví, nad čím asi přemýšlí?Jsme spolu už dva roky?Je to příliš dlouho - zřejmě je nejvyšší čas vyměnit mě za mladší?Přece jen - za ty dva roky jsem dost přibrala?Teď se zamračil - to není dobrý?Myšlenkama je úplně někde jinde?Ztrácím ho, už pro něj asi nic neznamenám? MUŽ: Moucha na stropě?Jak to kurva dělá, že nespadne? true story Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Tři fáze života: 1) Narození2) "Co to kurva je?"3) Smrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Akorát jsem kupujícímu posílal podrobný návod, jak se dostane k hodinkám, které jsem mu posílal: Dostaneš se k nim snadno: 1. Rozerveš obálku.2. Ze svrchní vrstvy kartonu vypadne menší karton.3. Ten drží pokupě jen dva kousky izolepy.4. Vypadnou hadry, náhradní luneta v kartonu a zarolovaná fólie.5. Tu bez odporu rozroluješ, 6. Z ní vypadne krabička, kterou drží jen dva kousky izolepy.7. Z ní vypadne modrá měkká zarolovaná hmota.8. Tu rozroluješ a z ní na tebe vypadnou hodinky.9. Když je nestihneš chytnout, můžeš to celé opakovat obráceně, poslat je ke mě a já je odnesu k hodináři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Ničemu se člověk tak dobře nezasměje jako vlastnímu pokusu o vtip, to dobře znám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Pavel: koukni na detaily, predni naraznik a vstupy vzduchu stejne jako ta cast mezi nimi maji jiny tvar, horni cast zadniho cela (vika motoru) maji jiny tvar, a je toho tam vic. Me to prijde jako velmi slusna kopie, ale jako original murcielago fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Pavel: koukni na detaily, predni naraznik a vstupy vzduchu stejne jako ta cast mezi nimi maji jiny tvar, horni cast zadniho cela (vika motoru) maji jiny tvar, a je toho tam vic. Me to prijde jako velmi slusna kopie, ale jako original murcielago fakt ne.Koukal jsem na to velmi pozorně a podle mě je to lambo originál. Jedná se, podle všehno, o první sérii, ale tebou zmniňované detaily sedí. Jen se mohly lišit podle verze a výbavy. Pokud by to byla replika, tak takhle kvalitní repliku jsem ještě neviděl, ale fakt si to nemyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 No jo clovece, ja koukal asi na verzi po 2006. Ale tady mas pro inspiraci nejake bodykity: http://www.pakwheels.com/forums/spotting-hobbies-other-stuff/54540-lamborghini-replica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Nedalo mi to, zlute je origo / bile je prevlecena Toyota MR2. Je ten rozdil z venku tolik videt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Není. Tohle je udělaný fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Pobavila mě snowbordistka, od 0.48 vteřiny...jak si eště prozpěvuje https://www.youtube.com/watch?v=9-hggiYOc-Q Upraveno 27. července 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 V autech budou muset být nové bezpečnostní pásy. Experti je už testovali a překvapivě zjistili, že snižují počet dopravních nehod až o 95%, když jsou správně použité!Správná instalace je na obrázku v příloze. Prosím, pošlete tuto zprávu dál a zachraňte tak další životy rodin a přátel.Toto použití bezpečnostního pásu - může opravdu zachránit hodně životů! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky