clockyclock Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Chybovat je lidske... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
azeppelin Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Mají si chlapci štrejchnout a poslat zpět do oběhu. Papínci bez soudnosti, kteří si s takovou upletou sviště, nedejbože se nechají okroužkovat, si oškubání a všeobecný posměch právem zaslouží.
VasekN Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Mají si chlapci štrejchnout a poslat zpět do oběhu. Papínci bez soudnosti, kteří si s takovou upletou sviště, nedejbože se nechají okroužkovat, si oškubání a všeobecný posměch právem zaslouží. Tak po 40tce už by na to chlap mohl mít dost rozumu. I když na druhou stranu, krásné mladé tělo a k tomu hromada keců jak jsi úžasný ředitel zeměkoule. Není to jednoduché :-)
Pavelpu27 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tak po 40tce už by na to chlap mohl mít dost rozumu. I když na druhou stranu, krásné mladé tělo a k tomu hromada keců jak jsi úžasný ředitel zeměkoule. Není to jednoduché :-)Několik mých známých tomu taky podlehlo, ale když tu svoji krasavici někam přivedou, tak vůbec nechápu, o čem si s nima povídaj? Přece s nima musej i mluvit, ne?
VasekN Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Několik mých známých tomu taky podlehlo, ale když tu svoji krasavici někam přivedou, tak vůbec nechápu, o čem si s nima povídaj? Přece s nima musej i mluvit, ne? Nesmíš tyhle holky podceňovat. Často jsou velice inteligentní. Často mnohem víc než ty které si narazí nějakého idiota, upichnou si s ním dítě a pak ho ještě celý život živí, protože si dotyčný nemůže najít žádnou práci :-)
Pavelpu27 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Nesmíš tyhle holky podceňovat. Často jsou velice inteligentní. Často mnohem víc než ty které si narazí nějakého idiota, upichnou si s ním dítě a pak ho ještě celý život živí, protože si dotyčný nemůže najít žádnou práci :-)Já posuzuju jen ty, které jsem měl tu čest poznat. Většinou nic moc neumí (lyže, kolo, voda), a téma k rozhovoru jsme taky hledali velmi těžce. Fakt ne. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Pavelpu27
Pavelpu27 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Na druhou stranu mám taky super zážitek - na zimáku, kam chodíme hrát hokej je v patře posilka, kde jsou přímo u okna nad ledem takové ty mašinky, kde holky roztahujou nohy. Jednou při zápase tam seděly dvě fakt pěkný holky a my kvůli nim prohráli 8:2. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Pavelpu27
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tak po 40tce už by na to chlap mohl mít dost rozumu. I když na druhou stranu, krásné mladé tělo a k tomu hromada keců jak jsi úžasný ředitel zeměkoule. Není to jednoduché :-)Spat s ni muzes, pokud si ji ovsem vezmes nebo s ni mas detska, tak si nic jineho nezaslouzis. Ostatne je to fair deal.
VasekN Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Spat s ni muzes, pokud si ji ovsem vezmes nebo s ni mas detska, tak si nic jineho nezaslouzis. Ostatne je to fair deal.Dej pokoj, já už ženatý jsem, žena je stejně stará jako já a jestli se někdy rozvedu určitě už si další manželku pořizovat nebudu :-) Je mi 37 tak mám třeba do 50 čas. Pak si třeba pořídím nějakou 20cku na hraní :-)
VasekN Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Já posuzuju jen ty, které jsem měl tu čest poznat. Většinou nic moc neumí (lyže, kolo, voda), a téma k rozhovoru jsme taky hledali velmi těžce. Fakt ne. Hm tak lyže, kolo ani voda nějak neberou ani mne. Teda z té vody tak ještě freediving jinak nějaký ježdění v lodickach, pokud to není pěkná jachta, mne nebere :-) Hele já bych si s nima možná rozumněl :-) Téma k hovoru bych určitě našel, diamanty, iPhone, Hermes kabelky nebo tak něco :-)
azeppelin Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Dej pokoj, já už ženatý jsem, žena je stejně stará jako já a jestli se někdy rozvedu určitě už si další manželku pořizovat nebudu :-) Je mi 37 tak mám třeba do 50 čas. Pak si třeba pořídím nějakou 20cku na hraní :-)To si můžeš pořídit i spolu s manželkou, jenom si to musíš doma vykomunikovat
VasekN Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 To si můžeš pořídit i spolu s manželkou, jenom si to musíš doma vykomunikovat Jo tak takovou komunikaci bych chtěl u někoho slyšet :-D
azeppelin Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 On je to docela běžný stav. Dospělí se mezi sebou domluví bez toho, aniž by se kvůli občasnému povyražení museli rozvádět, přepisovat majetky, firmy atd.
tommas4 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Ale vysvětlovat v 50 své 25-ti leté dceři že její "alternativní maminka" je o pár let mladší,to už je úroveň hodná komunikačního mastera edit typo Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem tommas4
Americkej Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Ale vysvětlovat v 50 své 25-ti leté dceři že její "alternativní maminka" je o pár let mladší,to už je úroveň hodná komunikačního mastera edit typoCo bys jí vysvětloval? Ať si najde vlastního dědulu, kterej jí zabalí do kožíšků :-)
VasekN Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Ale vysvětlovat v 50 své 25-ti leté dceři že její "alternativní maminka" je o pár let mladší,to už je úroveň hodná komunikačního mastera edit typoVětší prdel bude až jednou moje dvacetiletá dcera přitáhne domu typka v mém věku nebo ještě staršího. To pak celá tahle perspektiva nabere ještě hlubší rozměr :-) Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem VasekN
Tittus Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 No kámoš takhle jednou zjistil, že jeho milenka má mladší matku, než je on sám.
tombed Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Hoši co se vrátit k tématu humor a neřešit vlhké sny opocených čtyřicátníků? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem tombed
Doporučené příspěvky