Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mají si chlapci štrejchnout a poslat zpět do oběhu. Papínci bez soudnosti, kteří si s takovou upletou sviště, nedejbože se nechají okroužkovat, si oškubání a všeobecný posměch právem zaslouží.

Odesláno

Mají si chlapci štrejchnout a poslat zpět do oběhu. Papínci bez soudnosti, kteří si s takovou upletou sviště, nedejbože se nechají okroužkovat, si oškubání a všeobecný posměch právem zaslouží.

Tak po 40tce už by na to chlap mohl mít dost rozumu. I když na druhou stranu, krásné mladé tělo a k tomu hromada keců jak jsi úžasný ředitel zeměkoule. Není to jednoduché :-)
Odesláno

Tak po 40tce už by na to chlap mohl mít dost rozumu. I když na druhou stranu, krásné mladé tělo a k tomu hromada keců jak jsi úžasný ředitel zeměkoule. Není to jednoduché :-)

Několik mých známých tomu taky podlehlo, ale když tu svoji krasavici někam přivedou, tak vůbec nechápu, o čem si s nima povídaj? Přece s nima musej i mluvit, ne?

Odesláno

Několik mých známých tomu taky podlehlo, ale když tu svoji krasavici někam přivedou, tak vůbec nechápu, o čem si s nima povídaj? Přece s nima musej i mluvit, ne?

Nesmíš tyhle holky podceňovat. Často jsou velice inteligentní. Často mnohem víc než ty které si narazí nějakého idiota, upichnou si s ním dítě a pak ho ještě celý život živí, protože si dotyčný nemůže najít žádnou práci :-)
Odesláno (upraveno)

Nesmíš tyhle holky podceňovat. Často jsou velice inteligentní. Často mnohem víc než ty které si narazí nějakého idiota, upichnou si s ním dítě a pak ho ještě celý život živí, protože si dotyčný nemůže najít žádnou práci :-)

Já posuzuju jen ty, které jsem měl tu čest poznat. Většinou nic moc neumí (lyže, kolo, voda), a téma k rozhovoru jsme taky hledali velmi těžce. Fakt ne.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno (upraveno)

Na druhou stranu mám taky super zážitek - na zimáku, kam chodíme hrát hokej je v patře posilka, kde jsou přímo u okna nad ledem takové ty mašinky, kde holky roztahujou nohy. Jednou při zápase tam seděly dvě fakt pěkný holky a my kvůli nim prohráli 8:2. :D

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Návštěvník
Odesláno

Spat s ni muzes, pokud si ji ovsem vezmes nebo s ni mas detska, tak si nic jineho nezaslouzis. Ostatne je to fair deal.

Odesláno

Spat s ni muzes, pokud si ji ovsem vezmes nebo s ni mas detska, tak si nic jineho nezaslouzis. Ostatne je to fair deal.

Dej pokoj, já už ženatý jsem, žena je stejně stará jako já a jestli se někdy rozvedu určitě už si další manželku pořizovat nebudu :-) Je mi 37 tak mám třeba do 50 čas. Pak si třeba pořídím nějakou 20cku na hraní :-)

Odesláno

Já posuzuju jen ty, které jsem měl tu čest poznat. Většinou nic moc neumí (lyže, kolo, voda), a téma k rozhovoru jsme taky hledali velmi těžce. Fakt ne.

Hm tak lyže, kolo ani voda nějak neberou ani mne. Teda z té vody tak ještě freediving jinak nějaký ježdění v lodickach, pokud to není pěkná jachta, mne nebere :-) Hele já bych si s nima možná rozumněl :-) Téma k hovoru bych určitě našel, diamanty, iPhone, Hermes kabelky nebo tak něco :-)
Odesláno

Dej pokoj, já už ženatý jsem, žena je stejně stará jako já a jestli se někdy rozvedu určitě už si další manželku pořizovat nebudu :-) Je mi 37 tak mám třeba do 50 čas. Pak si třeba pořídím nějakou 20cku na hraní :-)

To si můžeš pořídit i spolu s manželkou, jenom si to musíš doma vykomunikovat :D

Odesláno

To si můžeš pořídit i spolu s manželkou, jenom si to musíš doma vykomunikovat :D

Jo tak takovou komunikaci bych chtěl u někoho slyšet :-D
Odesláno

On je to docela běžný stav. Dospělí se mezi sebou domluví bez toho, aniž by se kvůli občasnému povyražení museli rozvádět, přepisovat majetky, firmy atd.

Odesláno (upraveno)

Ale vysvětlovat v 50 své 25-ti leté dceři že její "alternativní maminka" je o pár let mladší,

to už je úroveň hodná komunikačního mastera :D

edit typo

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Ale vysvětlovat v 50 své 25-ti leté dceři že její "alternativní maminka" je o pár let mladší,

edit typo

Co bys jí vysvětloval? Ať si najde vlastního dědulu, kterej jí zabalí do kožíšků :-)

Odesláno (upraveno)

edit typo

Větší prdel bude až jednou moje dvacetiletá dcera přitáhne domu typka v mém věku nebo ještě staršího. To pak celá tahle perspektiva nabere ještě hlubší rozměr :-) Upraveno uživatelem VasekN
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...