Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Do teď jsem myslel ,že slovenštině bez problémů rozumím. Není tomu tak. :-(

Já snad (krom asi 2 slovíček) rozuměl všemu,jenom mně to nepřišlo až tak moc humorné :lol2:

...

Abych nebyl OT :)

post-27300-0-18661400-1472471012_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno (upraveno)

V návaznosti na mediální humbuk kolem OVB několika posledních dní mě tohle docela pobavilo (narazil jsem na to až dnes náhodu)...

Sejdou se takhle automechanik, holič, vrátný, uklízeč a analfabet...

... to není vtip, to je OVB

Kdo by potřeboval kapitána, tak tohle samotný patří asi taky do humoru:

http://www.lidovky.cz/student-natocil-film-o-praktikach-ovb-firma-povolala-pravniky-a-film-se-snazi-zakazat-goc-/zpravy-domov.aspx?c=A160822_143330_ln_domov_jzl

A ještě jeden exot kterej tam taky "vystupuje" a je taky řádnej komik...zachytil jsem ho až dnes, i když jak jsem pochopil, je vlastně mediální ikona a tytrubkař....asi starnu nebo co

https://www.youtube.com/watch?v=aUBLnYtRZuY

Upraveno uživatelem Lamiczka
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Vydržel jsem minutu dvacet - pán s tím divným jménem je evidentně kandidát na titul Arogantní zm*d roku....

to si ještě pusť nějaký jeho video z tuby. tam ho teprve doceníš

ještě k tomu OVB. Veselovský měl ve studiu toho kluka co to točil, trochu mi přišlo že do něj šel až zbytečně vostře. Tak nějak sem to nechápal. Asi měl taky nějaký pojištění od OVB, a díky tomu dokumentu mu došlo jakej je kikot, tak to dal sežrat i tomu hošíkovi  :)

Upraveno uživatelem MJ.
Návštěvník qoyi
Odesláno (upraveno)

Zas tak bych toho Mika nebral jako aroganta roku, to co dělá je čisté promo a dle počtu shlédnutí se mu celkem povedlo, "zná ho" půlka policejního sboru snad v každém městě.

Upraveno uživatelem qoyi
Odesláno

to si ještě pusť nějaký jeho video z tuby. tam ho teprve doceníš

ještě k tomu OVB. Veselovský měl ve studiu toho kluka co to točil, trochu mi přišlo že do něj šel až zbytečně vostře. Tak nějak sem to nechápal. Asi měl taky nějaký pojištění od OVB, a díky tomu dokumentu mu došlo jakej je kikot, tak to dal sežrat i tomu hošíkovi  :)

Taky jsem na to pak koukal a přišlo mi to stejně. Zajížděl do něj zbytečně. Chápu argumenty, že se snaží hosta tlakem donutit k lepší argumentaci, ale jak jsem ho měl rád na radiožurnálu, tak v DVTV mě poslední dobou fakt nebaví až sere, ale možná si jen vybírám špatný rozhovory (vidim tak 1-2 do týdne), nevim

Odesláno

Ale zrovna jsem se dodíval na to OVB video a jako výživné...k obědu bych si to asi nepustil...ten blb to je asi ten, co tam sere na tom hajzlu že?

MJ tvl to bych asi nedal todlecto ;o) to už raději 24 hodinový stream do poslanecké sněmovny...

Odesláno

Taky jsem na to pak koukal a přišlo mi to stejně. Zajížděl do něj zbytečně. Chápu argumenty, že se snaží hosta tlakem donutit k lepší argumentaci, ale jak jsem ho měl rád na radiožurnálu, tak v DVTV mě poslední dobou fakt nebaví až sere, ale možná si jen vybírám špatný rozhovory (vidim tak 1-2 do týdne), nevim

Nevybíráš. Po roce nesledování jsem o víkendu několik rozhovorů zhlédl a měl jsem pocit, že výstup diskuze je předem daný a host je tam tak trochu navíc.

Odesláno

Mi prijde celkem dobrej. Spis mi vadi Drtinova, ze se snazi nekdy prosazovat svuj nazor a nekdy az histericky, stejne jako ten mlady tam.

Co se tyce Mika, tak me mestaci v Praze taky serou, nicmene tohle chovani mi prijde daleko za carou. Obecne nemam rad takovou tu ceskou vychcanost (neohleduplnost), vyuzivani mezer v zakone. A to on dost reprezentuje, nektera videa ma vtipne a asi na tom vydelal, ale prijde mi to jako ubohost.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Obecne nemam rad takovou tu ceskou vychcanost (neohleduplnost), vyuzivani mezer v zakone.

Ono "využívání mezer v zákoně" není tak úplně easy jak se zdá ... (i když bych spíše řekl že v zákoně moc mezer není a pokud se něco jako mezera tváří ... nebo je toho v nějakém procesu využito ... tak se to v nejbližší novele zákona zazáplatuje a to i přes všechnu logiku (viz. objektivní odpovědnost provozovatele vozidla aneb správní delikt) ... čistá utopie a v civilizovaných zemích nemyslitelná záležitost ... a využívání oněch "mezer" je všude na světě vnímáno jako procesní strategie. Spíš mě zaráží ta rozklepanost lidí hned co vidí modrý maják ... doprovázeno absolutní důvěrou v psychologickou nadřazenost uniformy ... viz zde ... ale zkusil někdo policii telefon nezvednout? Já jo ... to bylo dráma potom ... majáky, obvolávání příbuzných, obtěžování sousedů ... nátlak. Kdo to nezažil a je "bezproblémovej", bude mít asi dost odlišnej názor na celou věc (což je většina), ale mám několik správních řízení a co si ty opice dokážou navymýšlet aby podpořili své tvrzení ... lži, lži lži, nic jiného. Po několika zkušenostech si všechny konfrontace se státním aparátem nahrávám, už se mi to několikrát vyplatilo.

Odesláno

S tim souhlasim, asi jsem nebyl uplne pochopen. Mi vadi, ze si tady lidi nevazi spolecnych veci. Ja napriklad taky nekomu neposprejuju barak, protoze bych mel strach, ze me chyti. Ale protoze to prece nebudu nicit.

Od policajtu si taky nenecham libit vsechno, ale nebudu rvat na 40 letou pani sproste. Myslet si o ni muzu co chci. Stejne jako nebudu blokovat namesti atd... Proste se chovat jako debil.

Odesláno (upraveno)

Mi prijde celkem dobrej. Spis mi vadi Drtinova, ze se snazi nekdy prosazovat svuj nazor a nekdy az histericky, stejne jako ten mlady tam.

Co se tyce Mika, tak me mestaci v Praze taky serou, nicmene tohle chovani mi prijde daleko za carou. Obecne nemam rad takovou tu ceskou vychcanost (neohleduplnost), vyuzivani mezer v zakone. A to on dost reprezentuje, nektera videa ma vtipne a asi na tom vydelal, ale prijde mi to jako ubohost.

Ubohost...to je asi ideální slovo. Tenhle člověk se "živí" tím, že hledá chyby a nesrovnalosti v práci (rozuměj přestupky) policie respektive městské policie. Zesměšňuje strážníky, kteří nedělají svojí práci vždy dobře, ale to asi nikdo. V zákonech je spousta věcí, které jsou postavené na hlavu a vyhnout se uplatnění takových zákonů by dávalo smysl. Nejhorší na té jeho "práci" může být potenciální dopad na mladé řidiče, kteří získají svého "anděla strážného" a na silnicích se budou chovat jako prasata. 

Upraveno uživatelem 14titi
Odesláno

Společnost určuje míra zákonů nepsaných,  víc než těch psaných.

Nemám to z vlastní hlavy.

V kostce, pokud bude víc věcí fungovat bez dozoru a vymahatelnosti práva,  čistě jen na zvykovém právu,  o to víc je společnost na výši.

To že to u nás jde tak nějak do pr..   je  blbé,  nicméněž já se k tomu nesnížím.  Z borce výše je mi spíše smutno.  Jo de to,  ale proč?.  Snad se chovat tak nějak slušně by měla být norma nevymahatelná.   Hrdina na naprosto zcestném místě.  A vokurka k tomu.

Návštěvník qoyi
Odesláno

To že to u nás jde tak nějak do pr..   je  blbé ... Z borce výše je mi spíše smutno.  Jo de to,  ale proč?.  Snad se chovat tak nějak slušně by měla být norma nevymahatelná.   Hrdina na naprosto zcestném místě.  A vokurka k tomu.

Hehe, dneska jsem byl opět přítomen u jednání fízla (jednání je celkem vážné slovo, tohle byla čistá buzerace) s mým kolegou. A to co píšeš mi absolutně sedí na toho fízla. Arogant, namachrovanej. Tak nevim. :)

Odesláno

Ono je to celkove o tom pristupu. Kdyz jdes na jednani s policistou a pristupujes k nemu jako k "fizlovi", tak uz je pomalu predem jasne jak to dopadne. To stejne i opacne, samozrejme. Chci tim rict, ze kdyby se k sobe lidi chovali trosku slusne a ne jak namachrovani a arogantni individua, tak by byl svet hned veselejsi. Ja jsem s policisty nikdy nemel problem. Tim spis, ze kdyz me zastavili pro prestupek a videli, ze se k nim chovam slusne, tak jsem skoncil jen s napomenutim nebo nizsi castkou. Kdyz bych po nich hned vyjel jako ten "vocas", tak to asi jen tak neprojde.

Pod Marhiho slova se taky podepisuju. Slusnost by mela byt samozrejmost.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Slusnost by mela byt samozrejmost.

To nikdo nerozporuje, na fízla jsem nikdy nevyjel, nikdy jsem nebyl arogantní, spíše naopak, mlčenlivý a zdrženlivý jakýchkoliv poznámek či komentářů. Už se ti stalo, že po tobě fízl chtěl vyndat rezervu zespod auta, protože se nechtěl ohnout? Kde je v takové situaci slušnost? Vzít hever, vymontovat rezervu zpod auta v noci, ukázat ji fízlovi ... nedostat pokutu či správní řízení ... a pak ji tam ještě 15 minut po odjetí hlídky sám montovat. Ale jelikož to pan policista chtěl, je to přece slušnost. Že se Ti to nestalo? Mě jo ... :) ... a né, opravdu jsem neměl v plánu lézt pod auto, takže správní řízení ... a už jsem ve škatulce "vocasů" ... děkuju. :)

Odesláno

Ale no tak. Ja nikoho neskatulkoval. Je jasne, ze jsem mel na mysli toho borce z videa, co se rad hada s policajtama.

Spousta lidi u nas nadava, ze policisti nemaji respekt, na druhou stranu jsou to lidi, kteri je nerespektuji. A proto se pak mezi nima najdou i individua, kteri vydavaji nesmyslne rozkazy ve snaze ten respekt si vydobit. Je to takovej zacarovanej kruh. Nejde mi o to zastavat se policistu. Podobna diskuze by mohla byt ohledne uredniku, ucetnich, bankeru, doktoru atd. Kdyz se chce, lidi se domluvi. Vsude se najdou slusni lidi a hulvati a kazdy si svym chovanim dela vizitku. To uz ale nepatri do humoru

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...