Návštěvník Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Ahoj, proč mě urážíš? Dostal jsi mě, teď nevím co říct. Pokud ti tohle nedochází, tak už ani nevím. No nic jdu si rozšířit ignore list. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Super jak se tu každý den najde nějaký internetový macho který musí hned urážet. Nemůžeme jednat civilizovaně? Proti polákům obecně nic nemám. Ale abych odpověděl vojtovi, který mám očividně problém - Vadí mi, že je na českém foru cizinec, který ho využívá jen na svůj kšeft. Jinak tu jeho přítomnost nemá žádný smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Obrázek z tvého emailu nikdo neuvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Super jak se tu každý den najde nějaký internetový macho který musí hned urážet. Nemůžeme jednat civilizovaně? Proti polákům obecně nic nemám. Ale abych odpověděl vojtovi, který mám očividně problém - Vadí mi, že je na českém foru cizinec, který ho využívá jen na svůj kšeft. Jinak tu jeho přítomnost nemá žádný smysl.Zato ty jsi vseobecne prospesny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Zato ty jsi vseobecne prospesny.A ty krutopřísnej husťák jak jsi mi naložil. Vyhrál jsi. Až budu velkej, taky budu internetovej diskuzní profík. Takhle jen občas vyjádřím názor, použiju nevhodné hanlivé označení které smrtelně urazí všechny místní poláky, co tu jsou a hrozně dostanu - přijde mí, že na internetu každý hledá konflikt a dělá z níčeho aféru, zkuste reálnej život a bejt v pohodě, je to příjemnější, než kvůli jednomu slovu strávit hodinu na foru a psát sz že sem pičus Tak tady je jeden krásně rasistickej, pokud tu je nějaký černoch ať se z toho posere taky. Zapnu včera TV, tam King Kong honí nějakou blondýnku a najednou koukám, ono je to US Open. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Kvejkr: Pro mne je chmag internetové fórum. Na pasu či trvalém bydlišti nezáleží.Nejseš Ty krténkovo dvojče? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 V pořádku. Nejsem. Já myslím, že bysme se měli pomalu přesunout k tématu, a nechat pšonky u ledu, pokud se další členové udrží do mě nerejpat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Jaroon : Já ho ale vidím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 ja ho vidim tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Je vidět leda tak hovno /z nadpisu/ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Někdo vidí, někdo ne- to mě začalo bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Já ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Já taky vidím jen to hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Ja ti psal SZ? A ty krutopřísnej husťák jak jsi mi naložil. Vyhrál jsi. Až budu velkej, taky budu internetovej diskuzní profík. Takhle jen občas vyjádřím názor, použiju nevhodné hanlivé označení které smrtelně urazí všechny místní poláky, co tu jsou a hrozně dostanu - přijde mí, že na internetu každý hledá konflikt a dělá z níčeho aféru, zkuste reálnej život a bejt v pohodě, je to příjemnější, než kvůli jednomu slovu strávit hodinu na foru a psát sz že sem pičus Tak tady je jeden krásně rasistickej, pokud tu je nějaký černoch ať se z toho posere taky. Zapnu včera TV, tam King Kong honí nějakou blondýnku a najednou koukám, ono je to US Open. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 ...už ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Sím jeden mátovo-broskvový bubble tea s kapkou liči a tapiokovými perličkami, dochucený pomerančem. A vosumnáct už ti bylo, mladej? Jistě, hned najdu obča . . . Tak si kurwa dej pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 ...už ?Áno,aj to vidíme to hovno v reálu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Jo už to vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Teď už jo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky