Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Na tomto som sa dosť pobavil, snáď uspeje v drsnej konkurencii Povidláčkových videí :)

Dúfam, že link bude fungovať.

https://www.facebook.com/cliphotver2/videos/1652171615094424/

Tyjo tak to je hustý  :eek: chlapci si celkem máknou.... nevím proč, ale celý video jsem čekal, že se to s nima urve.... a taky nevím proč, ale po shlédnutí videa se mi zachtělo koupit si nějaký HMTčka :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pry takovych, kteri chteji krasne mlade doktorky je vic a mam Ti vzkazat, ze se s zenskyma nebavi, takze zadnou vhodnou kamosku nema :lol2:

Tak proc tu pises, že chodis s doktorkou, když nemá žádné pěkné kamarádky ? :-D

Odkaz ke komentáři

No proč. Abys mu záviděl, psal sem nějaké ptákoviny a my ostatní se na tom mohli bavit. Vždyť je to vlákno Humor, tak nám to dopřej :)

Však to tak beru celou dobu, doufám, že to bylo evidentní :) já mu nic Nezávidím..

Taky jste jako děti zvonili na zvonky cizích lidí a pak rychle utekli? Česká pošta z toho udělala byznys.

Odkaz ke komentáři

Ale to je právě ta chyba! Bez toho to nebude prdel. Tak ŠUP ŠUP, rychle začít :D

No jo ale holka co umí stát na rukou, tak to chceš zkusit taky a játra Ti potom rozmackaji mozek... Strašně nebezpečné :)

Odkaz ke komentáři

No jo ale holka co umí stát na rukou, tak to chceš zkusit taky a játra Ti potom rozmackaji mozek... Strašně nebezpečné :)

Vůbec tomu nerozumíš! Holka, co umí stát na rukou, dokáže 69-ku ve stoje. Ty nemusíš nic dělat, jen stojíš jak tvrdé Y a nejednou máš přímo před očima otevřený lotosový květ a v podbřišku strašně příjemné pocity :D

Odkaz ke komentáři

To platí pre skrčkov. Ak si vyššej postavy, tak najprv vidíš kdesi dole lotosový kvet a vzápätí dostaneš kolenom do vajec, keď mladá stratí rovnováhu.

To si musíš ty "čahoune" kľaknúť, pevne ju chytiť za zadoček a nedovoliť, aby spadla :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...