Klotzman Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Moje dcéra si koupila cibule Michael Kors a myslí si, že jsou to hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Tak schválně, kdo klikne...01.jpg A k čemu jsou tam ta chrono tlačítka? Není on to ten pověstný bonus navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mav. Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Jeden hodinkový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 (upraveno) tak nic Upraveno 20. září 2016 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 tak ještě jednou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Moje dcéra si koupila cibule Michael Kors a myslí si, že jsou to hodinky... palm.gifAle stejne ji mas furt rad, ze?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Moje dcéra si koupila cibule Michael Kors a myslí si, že jsou to hodinky... palm.gifManželka žije ve stejném bludu s Hilfigerem a dcera se pomamila..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Manželka žije ve stejném bludu s Hilfigerem a dcera se pomamila..... Mel by sis udelat poradek doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 dneska měla dcera fazónu ,manželka podlehla její masáži jak je iphone jednoduchý tudíž konvertovala z androidu a při snaze nastavovaní těch všech ajchujov.n málem chuděra zkolabovala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Moje dcéra si koupila cibule Michael Kors a myslí si, že jsou to hodinky... palm.gifNasa hvezda nosi rolex oysterquartz a stejne chtela k narozeninam hodinky Michael Kors. Nebo Marc Jacobs. Ja nevim kery, proste 'zlaty' s budikama. To tak holt je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Nezbývá než se zeptat, koupils je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Zlu se nesmi ustupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Zlu se nesmi ustupovat...presne tak, nesmi, nakonec ukecala nejakou babicku, mrcha mala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 raději bych zkontrolovat jestli rolexy nevyměnila za Korsy s nějakou kámoškou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 presne tak, nesmi, nakonec ukecala nejakou babicku, mrcha mala Ja kdybych si rekl babicce o hodinky tak mi da facku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Spíš smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 ?? Spíš smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Začalo to v Košiciach s letnými terasami, akurát to našťastie ešte nie je potvrdené... Tu si ale naša úprimná viceprimátorka myslí o nás že sme primitívi, ženu nazve kravou a spolu s jej vedúcim sa škeria do tváre s vieme asi akými myšlienkami v bedni, takže to sme ešte radi... Tam čo zrobili je už vážne ale masaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Začalo to v Košiciach s letnými terasami, akurát to našťastie ešte nie je potvrdené... Tu si ale naša úprimná viceprimátorka myslí o nás že sme primitívi, ženu nazve kravou a spolu s jej vedúcim sa škeria do tváre s vieme asi akými myšlienkami v bedni, takže to sme ešte radi... Tam čo zrobili je už vážne ale masaker ...asi jsem někde ztratil začátek tohohle tématu. Vůbec nerozumím, o čem mluvíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Asi na Slovensku zpřísnili pravidla pro dodržování nočního klidu, policejní hodina, rušení zahrádek nebo tak něco. Povedená slovní hříčka s podobností slova klub a kľud... to jsem si z toho vydedukoval já. Ha ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky