Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 9. 2016 v 13:43, Klotzman napsal:

Moje dcéra si koupila cibule Michael Kors a myslí si, že jsou to hodinky...

attachicon.gifpalm.gif

Manželka žije ve stejném bludu s Hilfigerem a dcera se pomamila.....

Odesláno
  V 20. 9. 2016 v 20:06, Effe napsal:

Manželka žije ve stejném bludu s Hilfigerem a dcera se pomamila.....

Mel by sis udelat poradek doma!  :frusty:   :lol2:

Odesláno

dneska měla dcera fazónu ,manželka podlehla její masáži jak je iphone jednoduchý tudíž konvertovala z androidu a při snaze nastavovaní těch všech ajchujov.n málem chuděra zkolabovala :-)

Odesláno
  V 20. 9. 2016 v 13:43, Klotzman napsal:

Moje dcéra si koupila cibule Michael Kors a myslí si, že jsou to hodinky...

attachicon.gifpalm.gif

Nasa hvezda nosi rolex oysterquartz a stejne chtela k narozeninam hodinky Michael Kors. Nebo Marc Jacobs. Ja nevim kery, proste 'zlaty' s budikama. To tak holt je.

Odesláno
  V 21. 9. 2016 v 7:14, sibirnaya napsal:

presne tak, nesmi, nakonec ukecala nejakou babicku, mrcha mala :)

Ja kdybych si rekl babicce o hodinky tak mi da facku :D

Odesláno

Začalo to v Košiciach s letnými terasami, akurát to našťastie ešte nie je potvrdené... Tu si ale naša úprimná viceprimátorka myslí o nás že sme primitívi, ženu nazve kravou a spolu s jej vedúcim sa škeria do tváre s vieme asi akými myšlienkami v bedni, takže to sme ešte radi... :D Tam čo zrobili je už vážne ale masaker :frusty: 

Odesláno
  V 21. 9. 2016 v 8:49, petik16 napsal:

Začalo to v Košiciach s letnými terasami, akurát to našťastie ešte nie je potvrdené... Tu si ale naša úprimná viceprimátorka myslí o nás že sme primitívi, ženu nazve kravou a spolu s jej vedúcim sa škeria do tváre s vieme asi akými myšlienkami v bedni, takže to sme ešte radi... :D Tam čo zrobili je už vážne ale masaker :frusty:

...asi jsem někde ztratil začátek tohohle tématu. Vůbec nerozumím, o čem mluvíš.

Odesláno

Asi na Slovensku zpřísnili pravidla pro dodržování nočního klidu, policejní hodina, rušení zahrádek nebo tak něco. Povedená slovní hříčka s podobností slova klub a kľud... to jsem si z toho vydedukoval já. Ha ha ha :mellow:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...