azeppelin Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 demo font Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 V Tynisti nezije nikdo kdo by umel cist ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jeden ze zivota, realny dnesni zazitek: jenom u nas v kantyne jsou borci kterym nedela problem naplnit solnicky soli o signifikantne vetsim zrnu nez jsou dirky v solnickach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Já jsem asi úplně blbej, ale nějak to nechápu. ve fontu chybí kódování pro CS znaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Já myslel že je to jako právě dyzajn, za těžký prachy.. to je vidět, jak jsem zblblej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jeden ze zivota, realny dnesni zazitek: jenom u nas v kantyne jsou borci kterym nedela problem naplnit solnicky soli o signifikantne vetsim zrnu nez jsou dirky v solnickach :-) Mno a nemůže to být tenhle typ solničky jako že to je mlýnek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 U nás v kantýně? Jsou to ty nejobyčejnější solničky s víčkem ve kterém je "S" složené z těch malých dírek kterýma to solí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Ale snažili se aspoň tu sůl koupit do mlýnku, to by chtělo pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 To neni na pochvalu, ona byla beztak zrovna v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Ano, protoze se blizi zima a ta sul je technicka na to jidlo co tam vari by se i hodila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jestli to nebude posypova sul, ta je taky hrubsi :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 černý humor...doslova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Pobavil mě aktuální vtípek, kterej jsem ráno slyšel v autě: "Jestli se stane Donald Trump prezidentem USA, bude to poprvé v historii lidstva, kdy se bílý miliardář bude stěhovat do státního bytu po černošské rodině..."Ten je skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Billa vykouřila Lewinská, Hillary voliči ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 (upraveno) New season Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Chuck Norris and Jimmyhttps://www.youtube.com/watch?v=gAbKV6lmvDM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tak já taky jeden přisadím, pokud tu ještě nebyl Den před volbami jsme s kamarádem říkali, že se těšíme na ten bordel co udělá Trump, ať už to dopadne jakkoliv, jsem poněkud zklamán Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 (upraveno) Upraveno 9. listopadu 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tady v té republice už "sleva" dosáhla takového stupně, že jsem šel poshopping centru, tam stojí Porsche a na něm obřím písmem: "SLEVA 25%" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky