odjinud Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Starý, ale dobrý: 8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR8:05 -laserem naváděné střely zničily základnu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích8:27 - Armáda ČR si všimla, že jsme pod útokem8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-1598:50 - byly povolány zálohy větroňů a rogalistů, začínají si montovat vzduchovky9:00 - na MO si mnou ruce, neboť se konečně zbavili bitevníků L-15910:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy10:05 - útok na Prahu přesto pokračuje10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost11:00 - pracovníkům BIS začíná oběd (nechtějí být rušeni nějakými zprávami)12:30 - všechny Pandury mimo, většinou ani nevyjely, někdo jim ukradl naftu12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem13:00 - americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích13:15 - VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ BOLKA POLÍVKY VYHLAŠUJE SAMOSTATNOST14:30 - první americké jednotky v Praze15:40 - velitel 22. americké divize, poručík T. Taxis Taylor, byl na Žižkově udeřen cepem16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film: Kde všude vlají vlajky našich synů18:00 - oficiálně podepsáno příměří23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl23:45 VELITELÉ AMERICKÝCH DIVIZÍ zjišťují, že Čečensko je jinde..
little_w Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Starý, ale dobrý: Tohle jsem neznal, diky. Nejvic me pobavil vstup z 10:45. To si musim ulozit!!!
straspol Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Tohle jsem neznal, diky. Nejvic me pobavil vstup z 10:45. To si musim ulozit!!! Z toho jsem se taky válel smíchy.
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Taky me to pobavilo, tak jsem to tu hned prekladal kolegovi amikovi a chechtal se taky
Lamiczka Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Pandurama se evidentně baví celej internet A ten vtip s výpočtem:Matematický příklad pro české školáčky:Pokud jedna škodovka dokáže vyřadit pět Pandurů, kolik je třeba škodovek na to, aby znemožnila české armádě bojové nasazení?(34)
Lamiczka Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 No tvl. Doporučuju vydržet - od 16s to přijde... https://www.youtube.com/watch?v=-VM9gMR4z5I
Povidláček Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tuhle jsem přepínal bednu a chytil jsem akorát konec nějakého nového seriálu, který běžel na Nově.... Nějaký mladý zlodějíček přichází do zastavárny nechat si nacenit pár ukradených věcí....foťák, rádio....a nakonec "hodinky".... myslel jsem, že ho s tím zastavárník pošle někam, ale ne, on tomu ještě nasadil korunu sranda začíná v čase 55:20 (neumím v YT označit ten chtěnej čas..) https://www.youtube.com/watch?v=KfsMaF_1flk
Effe Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 desítka za Jetset ,asi nějaká limitka
OndraPod Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 desítka za Jetset ,asi nějaká limitkaTo sou starozitny po dedovi
SCIFI Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Mi u těch seriálu přijde že dialogy nemůže psát rodilý Čech.
gorlo Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Omylem jsem viděl scénu onoho seriálu, kdy bazarník za ty hodinky chtěl 30 litrů. To tam nebyl ze štábu nikdo kdo by měl lepší hodinky?
Effe Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 To sou starozitny po dedovi Jo děda s nimi přešel Sibiř ....
sect Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Ne - Sibiř přešel dědu s nima.... tím zvedl cenu
Hasič Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Von vlastně zastavárníka vochcal, 10 litrů za vietswiss s se sklíčkem z flašky
Effe Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Pokud nebyl na cifru jebnutý nějaký diamant vyhrabaný vlastníma rukama dědou na Sibiři......to by zcela měnilo situaci
tombed Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Koho jsi zase nasral YPOuši? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jhonzatko Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Manzelka kouka na StarDance, mne tam vcera zaujalo tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem jhonzatko
Doporučené příspěvky