Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Dobrý večer, jak jsem se dozvěděl na info lince, trvá Alze cca 4 dny, než přiřadí platbu objednávce. Můžete mi prosím sdělit, na jakou adresu mohu zaslat jako sponzorský dar, jeden vyřazený počítač z naší ordinace? Máme zde kus z roku 2001,který zvládne několik milionů operací a Vám dozajista ještě prospěje. A TV, varnou desku, pečící troubu,mikrovlnku,pračku a domácí kino si radeji pořídím jinde, kde drží slovo o době dodání, dopravě zdarma apod. Děkuji za Vaší odpověd a zaslanou adresu pro příjem sponzorského daru. V úctě dr. XY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes je na nete toho naozaj veľa :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer, jak jsem se dozvěděl na info lince, trvá Alze cca 4 dny, než přiřadí platbu objednávce. Můžete mi prosím sdělit, na jakou adresu mohu zaslat jako sponzorský dar, jeden vyřazený počítač z naší ordinace? Máme zde kus z roku 2001,který zvládne několik milionů operací a Vám dozajista ještě prospěje. A TV, varnou desku, pečící troubu,mikrovlnku,pračku a domácí kino si radeji pořídím jinde, kde drží slovo o době dodání, dopravě zdarma apod. Děkuji za Vaší odpověd a zaslanou adresu pro příjem sponzorského daru. V úctě dr. XY

proč v sekci humor?

Odkaz ke komentáři

V Alze bohužel pro samou expanzi šlo myšlení totálně do p.dele, smykem....

To je asi vseobecny problem...

Kdysi sem v Ostrave kupoval skoro vsecko v Alfe (Alfacomp)...Od doby, co to koupila TS Bohemia to slo do riti.

Nakupuju u polaku v K24 a sem spokojeny jak zelva....zatim.

Odkaz ke komentáři

Šel jsem na ryby a neměl cigára. Se sebezapřením jsem vzal synovi z kapsy krabičku. Za tři hoďky lovu jsem chytil 2 delfíny, 3 žraloky a 1 lochnesku.

Upraveno uživatelem tomas512
Odkaz ke komentáři

Možná ano, ale tady funguje jednoduché pravidlo, kdyby nebyli zákazníci, nebude ani to obchodování, takže to asi nebude tak horké...

Tak ono spis nez narustem bych spis rekl, ze presli na novy software nebo system distribuce. Pocatecni porodni bolesti..Jo a taky si myslim, ze to zvladnou :) nicmene vtipek na jejich ucet je jasny....

Odkaz ke komentáři

Souhlas, stejně i tak, že vtípek byl dobrej, s tím PC mě to pobavilo, jen říkám, že se Alza rozhodně nesere a to, že si tam někdo nenakoupí je asi nepoloží :)

Tenhle pristup je pocatek cesty k zenove apatii a je aplikovatelny temer na vse.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...