VintageLover Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Taky jeden aktuální... Cameo. Věděl jsem jen o Sám Doma 2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 No co - na rozdíl od předposraných sluníčkářů má Donald aspoň smysl pro humor.A na rozdíl od Chucka Norrise hrál ve všech scénách výhradně sám sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Jeden ze zivota, realny dnesni zazitek: jenom u nas v kantyne jsou borci kterym nedela problem naplnit solnicky soli o signifikantne vetsim zrnu nez jsou dirky v solnickach :-) To víš, sůl je drahá a takhle dýl vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Dobrý večer, jak jsem se dozvěděl na info lince, trvá Alze cca 4 dny, než přiřadí platbu objednávce. Můžete mi prosím sdělit, na jakou adresu mohu zaslat jako sponzorský dar, jeden vyřazený počítač z naší ordinace? Máme zde kus z roku 2001,který zvládne několik milionů operací a Vám dozajista ještě prospěje. A TV, varnou desku, pečící troubu,mikrovlnku,pračku a domácí kino si radeji pořídím jinde, kde drží slovo o době dodání, dopravě zdarma apod. Děkuji za Vaší odpověd a zaslanou adresu pro příjem sponzorského daru. V úctě dr. XY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 dnes je na nete toho naozaj veľa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Dobrý večer, jak jsem se dozvěděl na info lince, trvá Alze cca 4 dny, než přiřadí platbu objednávce. Můžete mi prosím sdělit, na jakou adresu mohu zaslat jako sponzorský dar, jeden vyřazený počítač z naší ordinace? Máme zde kus z roku 2001,který zvládne několik milionů operací a Vám dozajista ještě prospěje. A TV, varnou desku, pečící troubu,mikrovlnku,pračku a domácí kino si radeji pořídím jinde, kde drží slovo o době dodání, dopravě zdarma apod. Děkuji za Vaší odpověd a zaslanou adresu pro příjem sponzorského daru. V úctě dr. XYproč v sekci humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 té fakt, alza se sere......, je to smutný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 té fakt, alza se sere......, je to smutný...V Alze bohužel pro samou expanzi šlo myšlení totálně do p.dele, smykem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 V Alze bohužel pro samou expanzi šlo myšlení totálně do p.dele, smykem.... To je asi vseobecny problem...Kdysi sem v Ostrave kupoval skoro vsecko v Alfe (Alfacomp)...Od doby, co to koupila TS Bohemia to slo do riti.Nakupuju u polaku v K24 a sem spokojeny jak zelva....zatim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 A ten o Sloníkovi znáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 (upraveno) Šel jsem na ryby a neměl cigára. Se sebezapřením jsem vzal synovi z kapsy krabičku. Za tři hoďky lovu jsem chytil 2 delfíny, 3 žraloky a 1 lochnesku. Upraveno 9. listopadu 2016 uživatelem tomas512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Chudák Bill Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 té fakt, alza se sere......, je to smutný... Nevím jestli se Alza sere, když má obraty, jako málo která firma u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Nevím jestli se Alza sere, když má obraty, jako málo která firma u nás myslím,že to bylo myšleno k přístupu k zákazníkovi ne k ejejímu obchodování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Možná ano, ale tady funguje jednoduché pravidlo, kdyby nebyli zákazníci, nebude ani to obchodování, takže to asi nebude tak horké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Teď mne tak napadlo...chudák Bill... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Možná ano, ale tady funguje jednoduché pravidlo, kdyby nebyli zákazníci, nebude ani to obchodování, takže to asi nebude tak horké...Tak ono spis nez narustem bych spis rekl, ze presli na novy software nebo system distribuce. Pocatecni porodni bolesti..Jo a taky si myslim, ze to zvladnou nicmene vtipek na jejich ucet je jasny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Souhlas, stejně i tak, že vtípek byl dobrej, s tím PC mě to pobavilo, jen říkám, že se Alza rozhodně nesere a to, že si tam někdo nenakoupí je asi nepoloží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Souhlas, stejně i tak, že vtípek byl dobrej, s tím PC mě to pobavilo, jen říkám, že se Alza rozhodně nesere a to, že si tam někdo nenakoupí je asi nepoloží Tenhle pristup je pocatek cesty k zenove apatii a je aplikovatelny temer na vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky