Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, to zná asi každej. Zlatá felicie v tomhle. Mě praskaj na Focusu co půl roku, tak mě to docela naučilo. Poslední výměna cca 5 min., první cca 30 min (per světlo) a výrazivo jako u toho lakatoše :-)

Jojo, u toho jsem se válel už asi před pěti lety..... až než jsem si musel vyměnit sám žárovku v Mondeu. U toho motoru, chladiče a lamp není ani zbla volného prostoru, málem jsem si zlomil ruku, pořezal jsem si o ty plechy zápěstí, prsty a předloktí, strašně jsem se umazal a vypadal jsem jako topič parní lokomotivy po rvačce s medvědem ... Trvalo mi to skoro dvě hodiny a ztratil jsem takovou tu zku...nou pružinku, co drží tu zas..nou objímku do který patří ta pos..ná žárovka. Zalítla někam do motoru a už jsem ji nenašel. Pak jsem s tím zajel do servisu a chlápek k tomu přišel, prý ať si počkám, za dvě minuty stačil vyndat světlo, vyměnit žárovku, dát novou tu pružinku, vyinkasovat 150 káčé, popřát pěkný den a otevřít mi vrata ven. Čuměl jsem jak puk.

Odesláno

Jo, to zná asi každej. Zlatá felicie v tomhle. Mě praskaj na Focusu co půl roku, tak mě to docela naučilo. Poslední výměna cca 5 min., první cca 30 min (per světlo) a výrazivo jako u toho lakatoše :-)

Nojo, teď už to taky dávám lehce, ale tehdy jsem to taky proklel jak mandelinku...

Odesláno

a vyhodil von oknom náhubok z dregeru :lol2:

Z Drageru, to je kikot :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...