Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Dám to do humoru, protože jsem se potutelně smál a vnitřně brečel.Jak může taky vypadat garáž a nemyslím tu u paneláku. :whistle:

http://www.luxury4play.com/automotive/3656...ad-50-pics.html

Krásný .. můj sen byl mít v obýváku prosklenej roh s průhledem do garáže, kde by stálo nasvícený auto ;). To se mi asi už nesplní :D.

Ta garáž s Corvettama patří chlápkovi jménem Jay Leno (pokud si dobře vzpomínám), kterej má asi 70+ aut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žena se v noci probudí a všimne si, že manžel není v jejich posteli.

Navlékne si noční košili a jde se za ním podívat do přízemí. Najde ho jak sedí u

kuchyňského stolu s hrnkem horkého kafe. Zdá se býti pohroušen do hlubokých úvah,

jen tak civí do zdi. žena sleduje, jak si utírá slzu a srká horkékafe.

"Co se děje, drahý?" zašeptá, když vstoupí do místnosti. "Proč jsi takhle v noci tady dole?"

Manžel vzhlédne od kafe. "Ale jenom jsem si vzpomínal jak jsme se před 20ti lety

poprvé potkali a začli spolu chodit. Tobě bylo jenom 16. Pamatuješ se?"

vážně dodává, žena je dojata až k slzám, když vidí, jak je její manžel

pamětlivý, jak je citlivý. Manžel se odmlčí, slova se těžko hledají."A pamatuješ, když nás

tvůj táta přistih v mým autě na zadním sedadle?"

"Jo,tosi pamatuju!" říká žena a uvelebuje se v křesle vedle něho. Manžel pokračuje:

Vzpomínáš, jak mi vrazil brokovnici do obličeje a řek: "Vezmeš si mou dceru, nebo chceš

abych tě poslal na 20 let do vězení?" "To si taky pamatuju," odpoví žena něžně

On si setře další slzu s tváře a říká: "Dnes bych byl propuštěn.........

Odkaz ke komentáři

Krásný .. můj sen byl mít v obýváku prosklenej roh s průhledem do garáže, kde by stálo nasvícený auto ;). To se mi asi už nesplní :D.

Ta garáž s Corvettama patří chlápkovi jménem Jay Leno (pokud si dobře vzpomínám), kterej má asi 70+ aut.

asi je to noseni drivi do lesa, ale co kdyby nahodou. mrkni na http://www.jaylenosgarage.com/ jednak ten site + ma vlastni stejne pojmenovanej porad. vicemene tam resi svoje auta. ma vystavni kousky.

Odkaz ke komentáři

Pamatuju si jak někde vysvětloval, že si na zadek té motorky musel namontovat LED panel kde se píše "Držte si odstup!!". Jednou za ním totiž někdo zastavil moc blízko na světlech a můj jmenovec (Jay) nevěřícně koukal do zrcátka, jak se mu roztéká přední nárazník :thumbsup_anim: . Prý raději ujel.

Mimochodem, ta motorka má turbínový motor z helikoptéry...

Odkaz ke komentáři

Pamatuju si jak někde vysvětloval, že si na zadek té motorky musel namontovat LED panel kde se píše "Držte si odstup!!". Jednou za ním totiž někdo zastavil moc blízko na světlech a můj jmenovec (Jay) nevěřícně koukal do zrcátka, jak se mu roztéká přední nárazník :thumbsup_anim: . Prý raději ujel.

Mimochodem, ta motorka má turbínový motor z helikoptéry...

Jo, to si pamatuju :) A výborný je taky když se ptali vynálezce tý motorky jak ho napadlo dát turbínovej motor z vrtulníku do motorky. A on na to: no, to jsem takhle jednou dělal náklaďák s turbínou... :D

Odkaz ke komentáři

Jak prodat čínu, aby si lidi mysleli, že je to dokonalý luxus? Tady je německý způsob:

Fakt jsem se zasmál :lol:

Edit: Ono to je vlastně spíš k pláči, ale jestli je někdo tak blbej... :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odkaz ke komentáři

Jak prodat čínu, aby si lidi mysleli, že je to dokonalý luxus? Tady je německý způsob:

Fakt jsem se zasmál :lol:

Edit: Ono to je vlastně spíš k pláči, ale jestli je někdo tak blbej... :thumbsdown_anim:

mám trošku strach o tu paní...nebo spíš o práh její vzrušivosti, protože co tam předvádí spíš spadá do jiné kategorie pořadů :whistling:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...