villain83 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Úsměv mi vykouzlila fotogalerie na stránkách Duo Jamaha. http://www.duojamaha.sk/fotogaleria/Martas, ale ta cerna kosile ti sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Martas, ale ta cerna kosile ti sekne.Kuwa, jsem myslel, že si to nebudete prohlížet až dokonce. Je to ještě z doby, kdy jsem neměl bandáž žaludku, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Kuwa, jsem myslel, že si to nebudete prohlížet až dokonce. Je to ještě z doby, kdy jsem neměl bandáž žaludku, no..No hlavně teď už nemáš tolik vlasů teda... Takovej fajn účes z toho dneska už neuděláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 sklad nove mesto nad metuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 No hlavně teď už nemáš tolik vlasů teda... Takovej fajn účes z toho dneska už neuděláš...njn, čas nezastavíš. Ale přemýšlím o nástřelu.. sklad nove mesto nad metuji Sklad dobrej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Asi zjevně neměli zavětrovaný regály. No ale zase si rovnou můžou udělat inventuru................. Upraveno 12. února 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 jak to bylo s tím papírem na wc, ode zdi nebo ke zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 sklad nove mesto nad metuji Radeji mrtvy nez druhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 sklad nove mesto nad metuji A to byla přesně ta situace, kdy se jim pomíchaly ty Parexo lunety na Igeny do prodejní krabičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Prostě jako když to dal do špatnýho hrníčku... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Nejaký dodávateľ stavebného materiálu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Neviděl jsem většího zklamání, než když vám nejlepší kámoš vypraví o rande se slečnou, jejiž fotky byly starši asi o 15kg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Nejaký dodávateľ stavebného materiálu...?Jednak je to starý a druhak to byla nějaká ojebávka, tuším se tak chtěl někdo pomstít bejvalce, se mi zdá že to řešila i policie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Na Bazoši boli už veľa pseudo inzeráty... Aspoň pevne verím, že to boli len srandičky! Toto som ale nevidel ešte a keď toto ozaj riešila polícia, no comment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Myslím, že to rozmazávali svýho času v bedně. Ale připomnělo mi to jeden starej vtip:Zastaví chlap auto u štětky, stáhne vokýnko a ptá se:- Co uděláš za 3 litry?- Za tři litry všecko, zlato.- Tak si naskoč, jedem betonovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 sklad nove mesto nad metuji Mě naskočili Angry Birds v reálu sorry nemůžu za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky