decebal Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Tohle do humoru nepatří, ale já nemám rád tohle povrchní odsuzování : pánové, kdo z nás dokázal to, co on, a kdo z nás je tak chytrý jako on? Podle sebe suďte ostatní. A když humor : Víte, kdo píská na ženu po čtyřicítce?Odpověď je : už jenom papiňák....Tak si to shrňme, co dokázal a jak je chytrý?
MJ. Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Tak si to shrňme, co dokázal a jak je chytrý? vezmu to odzadu... Je chytrej, protože oblbnul hromadu lidí, takže se díky nim dokázal stát prezidentem
Návštěvník Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Byť ho nemám rád, jistou inteligenci jsem ochoten mu přiznat. O to víc mě překvapuje, že se do takové blamáže vůbec nechal uvrtat.To bezesporu, dle mého nejlepší mluvčí a absolutně loajální zaměstnanec. V tom rozhovoru byl náhodou až na vyjímky celkem rozumný, no každý má někdy slabší den a jeho výkon není 100%-ní ( být rozumný opravdu není náplň jeho práce )
decebal Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 vezmu to odzadu... Je chytrej, protože oblbnul hromadu lidí, takže se díky nim dokázal stát prezidentemAno, to je pravda, prolhal se životem až tam, kde je. Nic následováníhodného.
geometr Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 A dokáže udělat parádní mezinárodní ostudu nám všem, někdy i dvakrát týdně.
MJ. Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Nic následováníhodného. to samozrejme netvrdim, nejsem jeho fanda
decebal Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 to samozrejme netvrdim, nejsem jeho fandaTak to ani nebylo mysleno, ja te jen doplnil:-).
Rudykopalsson Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 To bezesporu, dle mého nejlepší mluvčí a absolutně loajální zaměstnanec. V tom rozhovoru byl náhodou až na vyjímky celkem rozumný, no každý má někdy slabší den a jeho výkon není 100%-ní ( být rozumný opravdu není náplň jeho práce )Já sice psal o Zemanovi a jeho běžkařské epizodě, ale s tím co jsi napsal o Ovčáčkovi souhlasím :-) Jenom by mě zajímalo, kolik ho ta naprostá loajalita stojí sil.
Povidláček Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Já 300 m na běžkách neujedu i bez polyneuropatie
Rudykopalsson Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Já 300 m na běžkách neujedu i bez polyneuropatie Já taky ne a proto bych se u toho nenechal fotit, jakej jsem sportsmen a geroj :-)
Povidláček Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Jak by asi vypadal závod geroje a toho Jihoameričana, co tu nedávno byl, jak na světovém závodě stál na sněhu poprvé
Klotzman Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Tady je dneska zase srandy kopec, v Co mě dnes naštvalo předvelikonoční flejm, tady politika, nejsou nějaký skvrny na žblunci?
geometr Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Je blbě první jarní den. Už leta myslím.
Klotzman Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 A mě napadl jeden s lehkým zpožděním aktuální: - No ne, Roubíček, co brečej jako želva?- Ále, chudák starej Rockefeller umřel!- A voni jsou snad jako příbuznej?- Právě že ne...
orol Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Američan, Francouz a Žid jdou na piknik.Američan: ?Já vezmu chleba.?Francouz: ?Já vezmu víno.?Žid neotálí a dodá: ?Já vezmu bratra.?
JHonza Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Tady je dneska zase srandy kopec, v Co mě dnes naštvalo předvelikonoční flejm, tady politika, nejsou nějaký skvrny na žblunci? To je ta ideově správná, ta se smí a je dokonce záslužná
elloco Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Tak když už se tu mlátí sláma na zakázaný téma, tak i když nesouhlasím, měl bych uznat vzdělání, inteligenci a všeobecný přehled - třeba Ransdorf, Klaus, Zeman a ne někoho označovat za debila, protože má jiné názory a Masarykovskou (Hilsner, rukopisy) odvahu jít proti většině (Klaus, Zeman), protože to chce mít koule. A smát se nemocnýmu, že ztratil botu, to už je fakt odpad. Oponenta bych měl převálcovat argumenty a ne nadávkami. Jdu si otevřít další láhev.
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Mne tadle prihoda dokreslila Zemana jako politika. Deset minut po ztrate backory vykladal, jak mu ji nasazovala a zavazovala Ivanka. Hovno, zas jen kydal. Je to argument? Upraveno 21. března 2017 uživatelem Zmizík
wizard-ov Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 No, ale kdyby se tady řešili noblesní političtí oblíbenci místních elit ve stejném duchu jako Zeman - to by bylo řevu ;o)
Doporučené příspěvky