Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle do humoru nepatří, ale já nemám rád tohle povrchní odsuzování : pánové, kdo z nás dokázal to, co on, a kdo z nás je tak chytrý jako on? Podle sebe suďte ostatní. 

A když humor : Víte, kdo píská na ženu po čtyřicítce?

Odpověď je : už jenom papiňák....

Tak si to shrňme, co dokázal a jak je chytrý? 

Odesláno

Byť ho nemám rád, jistou inteligenci jsem ochoten mu přiznat. O to víc mě překvapuje, že se do takové blamáže vůbec nechal uvrtat.

To bezesporu, dle mého nejlepší mluvčí a absolutně loajální zaměstnanec. V tom rozhovoru byl náhodou až na vyjímky celkem rozumný, no každý má někdy slabší den a jeho výkon není 100%-ní ( být rozumný opravdu není náplň jeho práce :) )

Odesláno

To bezesporu, dle mého nejlepší mluvčí a absolutně loajální zaměstnanec. V tom rozhovoru byl náhodou až na vyjímky celkem rozumný, no každý má někdy slabší den a jeho výkon není 100%-ní ( být rozumný opravdu není náplň jeho práce :) )

Já sice psal o Zemanovi a jeho běžkařské epizodě, ale s tím co jsi napsal o Ovčáčkovi souhlasím :-) Jenom by mě zajímalo, kolik ho ta naprostá loajalita stojí sil.

Odesláno

Tady je dneska zase srandy kopec, v Co mě dnes naštvalo předvelikonoční flejm, tady politika, nejsou nějaký skvrny na žblunci?

To je ta ideově správná, ta se smí a je dokonce záslužná :goof: 

Odesláno

Tak když už se tu mlátí sláma na zakázaný téma, tak i když nesouhlasím, měl bych uznat vzdělání, inteligenci a všeobecný přehled - třeba Ransdorf, Klaus, Zeman a ne někoho označovat za debila, protože má jiné názory a Masarykovskou (Hilsner, rukopisy) odvahu jít proti většině (Klaus, Zeman), protože to chce mít koule. A smát se nemocnýmu, že ztratil botu, to už je fakt odpad. Oponenta bych měl převálcovat argumenty a ne nadávkami. Jdu si otevřít další láhev.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Mne tadle prihoda dokreslila Zemana jako politika. Deset minut po ztrate backory vykladal, jak mu ji nasazovala a zavazovala Ivanka. Hovno, zas jen kydal. Je to argument?

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...