Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele a za ty prachy ty holky fungují i sexuálně nebo se na ně jen chodí Sugardaddie koukat jak se jim daří? :-)

Pokud mi potvrdí registraci, tak to prozkoumám :) fakt mě zajímá jestli je to jen jiná alternativa, pracovně nazveme "paušál pro děvky, místo kreditu" nebo tam budou i nějaké "normální" holky :D 

Odesláno

Pokud mi potvrdí registraci, tak to prozkoumám :) fakt mě zajímá jestli je to jen jiná alternativa, pracovně nazveme "paušál pro děvky, místo kreditu" nebo tam budou i nějaké "normální" holky :D

No mně se to moc nezdá podle mne si šikovná děvka vydělá mnohem víc než 20 až 30 tis. za měsíc. Já se tam snad taky zaregistruju. Zajímalo by mne co maj ty ženský v detailnim popisu. Jako třeba, že maj ekonomické vzdělání a budou tě třeba i doprovázet do divadla nebo jestli tam maj, že polykaj a tak podobně :-)

Odesláno

tak "normální" holka ti snad při seznamování nesdělí minimální nájem/sazbu za měsíc :D

No protože kdybys věděl dopředu, kolik to bude stát, tak by sis to mnohdy rozmyslel :-)

Odesláno (upraveno)

No mně se to moc nezdá podle mne si šikovná děvka vydělá mnohem víc než 20 až 30 tis. za měsíc. Já se tam snad taky zaregistruju. Zajímalo by mne co maj ty ženský v detailnim popisu. Jako třeba, že maj ekonomické vzdělání a budou tě třeba i doprovázet do divadla nebo jestli tam maj, že polykaj a tak podobně :-)

Hele, tak registrace potvrzena :) ještě mi musí schválit fotku abych mohl rozkliknout profil ( to už asi kašlu) nicméně, zaregistroval jsem se ještě na webu cestuj zadarmo. Kde je v nabídce 336 dívek, mezitím co "sponzorství" hledá 1654 dívek. Když jsem to narychlo proletěl, tak většinou dívky měly profil na obou stránkách. Z čehož usuzuji, že nechat si přispívat každý měsíc, za nějakou nespecifikovanou formu služeb jim příjde méně neetické, než za sebe nechat platit dovolenou. Zde malý postřeh (každá Vám kývne na Maledivy)

Ohledně toho, že si vydělá víc, já nemyslím, že musíš být výhradní zákazník. I dle fotek/věku atd.... to nemusí být nutně děvky. Některé uvádí, že studují vysokou školu. Dokonce bych možná i řekl, že ne vždy musí být zahrnuty sexuální služby, ale to je jen můj dojem. nakonec je to bezpečnější způsob než se třeba řešil v dokumentech seznamu (seznam se bezpečně). No dál to zkoumat nebudu, potřebuju prachy na hodinky :D

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Jo a jeste jsem chtel rict, ze pro ty holky to musi byt taky fajn. Jako defky si asi vydelaj vic, ale mas nekolik divnejch typku za vecer. Takhle si prijde na svy prachy taky a sous-lehne jednomu, max dvema az trem chlapum za mesic, ktere si jeste muze vybrat. Win-win [emoji6]

Odesláno

Hele, tak registrace potvrzena :) ještě mi musí schválit fotku abych mohl rozkliknout profil ( to už asi kašlu) nicméně, zaregistroval jsem se ještě na webu cestuj zadarmo. Kde je v nabídce 336 dívek, mezitím co "sponzorství" hledá 1654 dívek. Když jsem to narychlo proletěl, tak většinou dívky měli profil na obou stránkách. Z čehož usuzuji, že nechat si přispívat každý měsíc, za nějakou nespecifikovanou formu služeb jim příjde méně neetické, než za sebe nechat platit dovolenou. Zde malý postřeh (každá Vám kývne na Maledivy)

Ohledně toho, že si vydělá víc, já nemyslím, že musíš být výhradní zákazník. I dle fotek/věku atd.... to nemusí být nutně děvky. Některé uvádí, že studují vysokou školu. Dokonce bych možná i řekl, že ne vždy musí být zahrnuty sexuální služby, ale to je jen můj dojem. nakonec je to bezpečnější způsob než se třeba řešil v dokumentech seznamu (seznam se bezpečně). No dál to zkoumat nebudu, potřebuju prachy na hodinky :D

Bez toho sexu mi to ale nedává smysl :-) Jako uklízet mi doma chtít určitě nebude, těžko bude prát a žehlit a za to abych poslouchal nějaký kraviny někde u kávy mi těch 20 tis. přijdou jako poměrně blbě investovaný peníze :-)

Odesláno

Bez toho sexu mi to ale nedává smysl :-) Jako uklízet mi doma chtít určitě nebude, těžko bude prát a žehlit a za to abych poslouchal nějaký kraviny někde u kávy mi těch 20 tis. přijdou jako poměrně blbě investovaný peníze :-)

Hele já fakt nevím, nejsem v tom zcela zběhlý a netuším co ty holky mají za představu :) Jinak mi jedna moc pěkná kamarádka jednou říkala, že nahrála svůj životopis i s fotkou na nějaký server pro hostesky nebo co a přišly jí tři nabídky:

1) 500,- na hodinu, když bude chlapovi doma uklízet ve spodním prádle.

2) 2000,- za natáčení a pozorování manželského páru při sexu.

3) chlap jí nabízel dovolenou.

Lidi jsou divní :D 

Odesláno

tady o tom i něco píšou :D

Hmm, jestli to celý není podvod kde ve skutečnosti žádný ženský nejsou a muži jen platí za registraci. Tak jako drtivá většina sexuálních seznamek.

Odesláno

Hele já fakt nevím, nejsem v tom zcela zběhlý a netuším co ty holky mají za představu :) Jinak mi jedna moc pěkná kamarádka jednou říkala, že nahrála svůj životopis i s fotkou na nějaký server pro hostesky nebo co a přišly jí tři nabídky:

1) 500,- na hodinu, když bude chlapovi doma uklízet ve spodním prádle.

2) 2000,- za natáčení a pozorování manželského páru při sexu.

3) chlap jí nabízel dovolenou.

Lidi jsou divní :D

Hele to uklízení bych si i zaplatil to může bejt dobrý :-) Většinou jsem na úklid sehnal akorát nějakou starou bábu a o moc levnější nebyla :-)

Odesláno

To je o tvé životní úrovni a potřebě reprezentovat/ukázat se. Sex může být příjemný bonus. Taková levnější Ivanka Gotová. Nechci jí ublížit, ale znal jsem jí před Goťákem a přesně do téhle kategorie spadala.

Odesláno

To je o tvé životní úrovni a potřebě reprezentovat/ukázat se. Sex může být příjemný bonus. Taková levnější Ivanka Gotová. Nechci jí ublížit, ale znal jsem jí před Goťákem a přesně do téhle kategorie spadala.

Případně Vendulka Svobodová

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Případně Vendulka Svobodová

No tak to bych si radsi uklidil sám

Odesláno

Hele to uklízení bych si i zaplatil to může bejt dobrý :-) Většinou jsem na úklid sehnal akorát nějakou starou bábu a o moc levnější nebyla :-)

Hele já bych z principu za nic takového neplatil, ani jsem k tomu neměl nikdy moc důvody. (nikdy jsem nebyl ani ve stripbaru) Ale v tomhle případě bych dal klidně i litr. Dal bych fotku z instagramu, ale ještě jí někdo bude znát :)

Pocitej s tim, ze minimalne 50% bude fake pro nalakani klientu ;)

No to podle mě více platí pro čistě sexuální neplacené seznamky, tady věřím, že to % reálných uživatelů může být větší. Nicméně nic si platit nehodlám, takže jim určitě nenapíšu...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...