Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Ta kosile vypada dost nekvalitni. Lezou z toho nite, ma to divnej strih.. A bojim se, ze ten clovek tu diru na tu vec mysli vazne.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s týmto zážitkom sa s vami proste musím podeliť! :D Predvčerom som bol vo Watch de luxe v BA, niečo som tam riešil ohľadom servisu a tiež skúšal nejaké kúsky. To je jedno ale.. Po chvíli prišiel akýsi starší pán, začal si skúšať nejaké béčka, potom aj Omegy, neviem už čo to presne mal na ruke ale keď mu predajca povedal, že sú vodotesné do 600m tak sa ten pán vyslovene zľakol, šokoval a na pol predajne hlasnejším tónom zabil "len toľko??!" ja s mojím obsluhujúcim sme pozreli  nechápajúc na seba a ďalej sme len počúvali ich komunikáciu. Keď sa ho predajca opýtal "len?? A vy s nimi čo plánujete ako..? Sú hodinky aj s väčšou vodotesnosťou.." No a pán na to... "Tak prepáčte ale také drahé hodinky a môžem s nimi ísť iba 600 metrov od brehu??" :lol2:  :lol2:  do minúty som bol von na cige a plakal od smiechu :frusty: 

Odkaz ke komentáři

Jde takhle ortodoxní žid navštívit se svým synkem ZOO. Tak jdou, kochají se pohledem na lvy, klokany, slony, hady, žirafy, když v tom syn ukáže prstem a vykřikne: "Ježišmarjá, tati, támhle mrdaj vopice!" Tatínek se zamračí, otočí se k synovi a mezi pohlavky na něj cedí skrz zaťaté zuby:

Dobře

vychovaný

Žid

neříká

Ježišmarjá!

Odkaz ke komentáři

?Rebe, jsou jedinej, kdo může pomoct! Sára Finkelstein má v úterý splatit lichváři dvacet tisíc, a nemá ani vindru.

Je chromá, manžel jí umřel, tři malý děti má, a takhle přijde chuděra i o bydlení.?
?To se ví, že pomůžeme, když má takový córes,? souhlasí rabín ?uděláme v synagoze sbírku, a dodám ze svýho.

To je dobře, že přišli, voni jsou z mišpoche??
?Ne, já jsem ten lichvář.?

Odkaz ke komentáři

Oba židovský móóóc pěkný. Mám kolegu Izraelce tak mu to hned posílám. Akorát "mišpoche" jsem musel dohledat  :hannibal: .

Jeho hláška byla před Velikonocema...Říkal, že u nich slavil Velikonoce před týdnem. Pak se zamyslel a říkal, že ty svátky nejsou špatný. Zamyslel se znova povídal...jsem Žid a žiju v křesťanský zemi. Ještě bych si mohl vzít muslimku a nemusím do práce chodit vůbec  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...