Lamiczka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tendle je dobrej Frantiku, ten sem neznal přidam DJC27DVXUAADKLz.jpg ten je skvělej :lol2:
Honza.manta Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tendle je dobrej Frantiku, ten sem neznal přidam DJC27DVXUAADKLz.jpg Twlé!!! Hned mám mnohem lepší den! Díky!!!!
Klotzman Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Sir Dougles mi připoměl jeptišky na lodi:Jeptišky si udělají výlet lodí a páč je jim to dlouhý, tak chtějí aby jim starý lodník vyprávěl nějaký vtipy.-No jo, ale když já umím jen samý se sprostejma slovama, říká lodník.- To nevadí, řekne matka představená, tak místo každého sprostého slova zakašlete a je to, my si to domyslíme.- No tak jo, řekne lodník a začne.-Tak chrchli drchli chrchli, kuck hrchli chrchli a...doprdele teď jsem to posral...
Baldic Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tendle je dobrej Frantiku, ten sem neznal přidam DJC27DVXUAADKLz.jpgTen je dokonalej
M10 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Taky přidám jeden...starej jak Metuzaléééém Jaký je nejlepší dárek pro mrtvé děťátko?Mrtvé štěňátko.
Honza.manta Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Slečna u pokladny v supermarketu dává na pás"1 rohlík, 1 rajče, 1 banán, 1 vajíčko, 1 cibuli, 1 polévku, 1 ..., 1 ..., ...Mladík za kasou se jí ptá: "Slečno, vy žijete sama?"Slečna se zapýří a odpoví: "Ano, jak jste to poznal?""Protože jste strašně hnusná."
Gres Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tendle je dobrej Frantiku, ten sem neznal přidam Douglas vybornej! :-D Němečtí dispečeři ve Frankfurtu jsou považováni za netrpělivé. Očekávají, že budete vědět, kde je vaše místo pro nastupování, ale i že tam dojedete bez podpory věže. Tento rozhovor zachytili v Pan Am 747:Speedbird 206: "Dobrý den, Frankfurte, Speedbird 206 opustil přistávací dráhu."Pozemní středisko: "Guten Morgen. Jeď na svoje místo."Velký British Airways 747 vjel na hlavní dráhu a zastavil. Pozemní kontrola: "Speedbirde, víš, kam máš jet?"Speedbird 206: "Moment, kontrolo, hledám moje místo."Pozemní středisko (arogantně): "Speedbird 206, copak jste nikdy nebyl ve Frankfurtu?"Speedbird 206 (klidně): "Ale byl, v roce 1944, ale v jiném Boeningu, ale jen jsem tu něco shazoval, ale nezastavoval jsem se tu!"
MJ. Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 ten pilot byl z British Airways nebo Pan Am?
Gres Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 ten pilot byl z British Airways nebo Pan Am?No je to vtip takze je to asi jedno, ale pilot byl z British Airways a komunikace byla odposlechnuta ve zrejme cekajicim Pan Am...
Porsche_911 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Anička Pepíčkovi:Pepíčku,přijď dnes večer k nám,nikdo nebude doma.Pepíček se navoní,učeše,obleče.Přijde k Aničce,zazvoní a nikdo není doma
Lamiczka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Pepíček s Aničkou si na kraji lesa hrají na schovávanou a Anička je už dlouho na Pepíčka celá žhavá.Když se má Anička schovávat, vleze si za nedaleký keř a celá se vysleče, když ji Pepíček konečně objeví, tak se na něj šibalsky usměje a říká"Pepíčku, poznamenej mě na celý život"No a Pepíček vzal vjetvičku a vypíchnul jí oko.
mondeo2 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Od kamaráda jsem k narozeninám dostal kuchařku s názvem ?Delikátní recepty z přejetých zvířat?.Onehdy jsem jednu přejetinu našel, upravil jsem ji podle jednoho z receptů a vážně to bylo vynikající. Teď jen nevím, co mám udělat s tím bicyklem. .................................................................................................... Vzali jsme babičku do takových těch rybích lázní, kde vám za 200 Kč rybičky ožírají odumřelé tkáně.Bylo to mnohem levnější než ji nechat normálně pohřbít na hřbitově. Upraveno 8. září 2017 uživatelem mondeo2
spineshank Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Jde starý pán přes park a vidí partu mladých lidí úplně spité na šrot... Příjde k nim a říká: "Za mých mladých časů jsme si užívali jinak. Jeli jsme do Paříže, sedli jsme si do nejluxusnejší restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme zbili číšníka. Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo na placení, tak jsme zbili recepčního... Za měsíc jde starý pán zase tím samým parkem a vidí jak jsou mladící úplně zbití, tak se jich hned ptá, co se stalo... "Jeli jsme do Paříže, jak jste nám poradil. Šli jsme do nejluxusnejší restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, tak jsme zbili číšníka. Vtom však přišla ochranka a strašně nás zmlátila. Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo na placení , tak jsme zbili recepčního. Vtom přišla security a strašně nás zmlátila.." Starý pán nechápavě kroutí hlavou a ptá se: "A s kým jste tam jeli?" "No s Čedokem..." "Aha, tak to já jsem tam byl za války s Wehrmachtem."
Eman2208 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 ... Speedbird 206 (klidně): "Ale byl, v roce 1944, ale v jiném Boeningu, ale jen jsem tu něco shazoval, ale nezastavoval jsem se tu!"Ten mi pripomnel:German tourist arrives at a French airport.Immigration officer asks him: "Occupation?"The German replies: "No, no, just visiting."
leebauer Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Jaký je rozdíl mezi Čiňanem a Moravákem? Číňan umí česky a má práci.
Tondaa73 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Má někdo volnou chvilku o víkendu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kuba13 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Vydal jsem se na úřad práce, abych získal sociální dávky pro svého psa.Paní u okénka mně však řekla, že to nejde, že psi žádné dávky nedostávají. Tak jsem jí vysvětlil, že: ? můj pes je černý, líný, nezaměstnaný a ani neumí česky,? byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování a má plno potomků po celé vesnici? neplatí daně, na záchod chodí do parku,? obtěžuje cizí lidi a žebrá? krade jídlo a netuší kdo je jeho otec.Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí si mám přijít pro peníze.
Doporučené příspěvky