elloco Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 _ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Otec pozval klauna na oslavu narozenin svého syna. Klaun se postaví před děcka, strčí ruce do kapes a povídá:"Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane." - Je to bonbón?- Není to bonbón.- Je to hračka?- Ne, není to hračka.- Jsou to peníze?- Nejsou to peníze.- Tak co to tedy je?- Můj čurák. V tom přiběhne otec a tahá klauna za límec do kuchyně a řve na nej: "Co to má znamenat? Těm dětem je 7 let.""Je mi to moc líto. Občas dělávám i představení pro dospělé. Mám dnes kocovinu a nějak se mi to pomotalo. Už se to nestane.""To doufám, jinak zavolám policii." Tak se klaun vrátí k dětem do pokoje a začne znovu. Strčí ruce do kapes a povídá: - Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane.- Je to bonbón?- Není to bonbón.- Je to hračka?- Ne, není to hračka.- Jsou to peníze?- Nejsou to peníze.- Tak co to tedy je? "Klaun se podívá na otce a povídá. Radši zavolejte policii, je to zase můj čurák."Takže, ta moje to sice pochopila(aspoň to tvrdí) ale, já bych se prý s těma mejma(a to čumim , že to už pochopila) chronomagorama měl léčit.Pokud se teda směju takovejm ftipům. No vypadá to tedy na ftip roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 A ty děti jsou také nějaké divné, možná v kómatu nebo po lobotomii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 A ty děti jsou také nějaké divné, možná v kómatu nebo po lobotomii...To nejsou dvojčata, to je pan Sobotka! .......( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Takže, ta moje to sice pochopila(aspoň to tvrdí) ale, já bych se prý s těma mejma(a to čumim , že to už pochopila) chronomagorama měl léčit.Pokud se teda směju takovejm ftipům. No vypadá to tedy na ftip roku.jo, vyvolal spoustu zajímavých reakcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) To je vtip jak vod Nahlovskyho nebo jak se menuje ten clovek s legracnim ksiftem. Upraveno 27. září 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Je to vlastně něco jak ten ftip co už tady byl stokrát??? : V tramvaji: Mamí, tady prcá pes. Tak si ho nevšímej! Ale mě to bolí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Je to vlastně něco jak ten ftip co už tady byl stokrát??? : V tramvaji: Mamí, tady prcá pes. Tak si ho nevšímej! Ale mě to bolí!!! jenže tohle je alespoň vtipný, u klauna je z mého pohledu k pousmání pouze hláška "raději zavolejte policii", ale třeba už jsem starej a vopotřebovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 jenže tohle je alespoň vtipný, u klauna je z mého pohledu k pousmání pouze hláška "raději zavolejte policii", ale třeba už jsem starej a vopotřebovanej Máš pravdu. Klaun - rovná se - sranda. Moje ftipy jsou vždycky úchylný,zvrhlý,pedofilní.zoofilní,nekrofilní,antisemitistické,antiarabistické,anti - ani nevim co anti, no v každém případě vždycky blbé. Tak taky něco napiš. A nebo to tady nečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doufám,že jsem tě neurazil. to bych si vyčítal.Dlouho.Tak to je tak asi všechno, co jsem ti chtěl napsat. Od včera slavíme (ve Frankfurtu ) a už fakt nevím, jak bych někoho urazil.a ty ses naskyt. Tak sorry, Nebylo to proti tobě.Nebo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Rabín a kněz koukají na nástup mladých noviců. Kněz: "Hned bych je všechny ojebal." Rabín: "A o co, když nic nemaj?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Rabín a kněz koukají na nástup mladých noviců. Kněz: "Hned bych je všechny ojebal." Rabín: "A o co, když nic nemaj?"Tak ten se poved. Já už jsem se smát přestal, ale ta moje ještě ten oběd v takových malých dávkách vykašlává. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 (upraveno) Máš pravdu. Klaun - rovná se - sranda. Moje ftipy jsou vždycky úchylný,zvrhlý,pedofilní.zoofilní,nekrofilní,antisemitistické,antiarabistické,anti - ani nevim co anti, no v každém případě vždycky blbé. Tak taky něco napiš. A nebo to tady nečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doufám,že jsem tě neurazil. to bych si vyčítal.Dlouho.Tak to je tak asi všechno, co jsem ti chtěl napsat. Od včera slavíme (ve Frankfurtu ) a už fakt nevím, jak bych někoho urazil.a ty ses naskyt. Tak sorry, Nebylo to proti tobě.Nebo ???víš ty co?nauč se vstřebat smysl napsaného, podle mě máš v této disciplíně zřetelné mezery Upraveno 27. září 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Cedulka na aute:Oznameni pro zlodeje - radio je schovane, motor je zadreny, prevodovka blbne a kufr je prazdny...Dalsi den prijde chlapek k autu a cte si papirek :Oznameni od zlodeje - tak uz aji kola jsou ti na hovno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Tak jak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Dnes mě u snídaně pobavil Walker Texas Ranger v českém dabingu. Členové mexického kartelu si zde slušností nezadali s Foglarovými Rychlými šípy. Zatímco Mirkovi Dušínovi občas ujel jako nejhrubší výraz nějaký ten "plantážník", tak mexičtí zabijáci se zde častovali hláškami jako "táhněte vy syslové" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Dnes mě u snídaně pobavil Walker Texas Ranger v českém dabingu. Členové mexického kartelu si zde slušností nezadali s Foglarovými Rychlými šípy. Zatímco Mirkovi Dušínovi občas ujel jako nejhrubší výraz nějaký ten "plantážník", tak mexičtí zabijáci se zde častovali hláškami jako "táhněte vy syslové" :-) To mi připomíná zavedení 3. programu, na kterém vysílala televize Moskva. Dávali tam americký western, cowboy rozkopnul dveře do saloonu, zařval "Hello boys!" a pod tím v titulcích "Zdravstvujtě tovaryšči!". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Moc rozdílů jsem nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Já jo - ty rolexy mu tak nějak na ruce chyběj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky