Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otec pozval klauna na oslavu narozenin svého syna. Klaun se postaví před děcka, strčí ruce do kapes a povídá:

"Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane."

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

- Můj čurák.

V tom přiběhne otec a tahá klauna za límec do kuchyně a řve na nej: "Co to má znamenat? Těm dětem je 7 let."

"Je mi to moc líto. Občas dělávám i představení pro dospělé. Mám dnes kocovinu a nějak se mi to pomotalo. Už se to nestane."

"To doufám, jinak zavolám policii."

Tak se klaun vrátí k dětem do pokoje a začne znovu. Strčí ruce do kapes a povídá:

- Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane.

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

"Klaun se podívá na otce a povídá. Radši zavolejte policii, je to zase můj čurák."

Takže, ta moje to sice pochopila(aspoň to tvrdí) ale, já bych se prý s těma mejma(a to čumim , že to už pochopila) chronomagorama měl léčit.Pokud se teda směju takovejm ftipům. No vypadá to tedy na ftip roku.

Odesláno

Takže, ta moje to sice pochopila(aspoň to tvrdí) ale, já bych se prý s těma mejma(a to čumim , že to už pochopila) chronomagorama měl léčit.Pokud se teda směju takovejm ftipům. No vypadá to tedy na ftip roku.

jo, vyvolal spoustu zajímavých reakcí :D
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

To je vtip jak vod Nahlovskyho nebo jak se menuje ten clovek s legracnim ksiftem.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Je to vlastně něco jak ten ftip co už tady byl stokrát???    :       V tramvaji: Mamí, tady prcá pes.   Tak si ho nevšímej!     Ale mě to bolí!!!

Návštěvník tolja
Odesláno

Je to vlastně něco jak ten ftip co už tady byl stokrát???    :       V tramvaji: Mamí, tady prcá pes.   Tak si ho nevšímej!     Ale mě to bolí!!!

jenže tohle je alespoň vtipný, u klauna je z mého pohledu k pousmání pouze hláška "raději zavolejte policii", ale třeba už jsem starej a vopotřebovanej

Odesláno

jenže tohle je alespoň vtipný, u klauna je z mého pohledu k pousmání pouze hláška "raději zavolejte policii", ale třeba už jsem starej a vopotřebovanej

Máš pravdu. Klaun - rovná se - sranda.     Moje ftipy jsou vždycky úchylný,zvrhlý,pedofilní.zoofilní,nekrofilní,antisemitistické,antiarabistické,anti - ani nevim co anti,   no v každém případě vždycky blbé.    Tak taky něco napiš. A nebo to tady nečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                 Doufám,že jsem tě neurazil. to bych si vyčítal.Dlouho.Tak to je tak asi všechno, co jsem ti chtěl napsat. Od včera slavíme (ve Frankfurtu ) a už fakt nevím, jak bych někoho urazil.a ty ses naskyt. Tak sorry, Nebylo to proti tobě.Nebo ???

Odesláno

Rabín a kněz koukají na nástup mladých noviců.

Kněz: "Hned bych je všechny ojebal."

Rabín: "A o co, když nic nemaj?"

Tak ten se poved. Já už jsem se smát přestal, ale ta moje ještě ten oběd v takových malých dávkách vykašlává. Super.

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Máš pravdu. Klaun - rovná se - sranda.     Moje ftipy jsou vždycky úchylný,zvrhlý,pedofilní.zoofilní,nekrofilní,antisemitistické,antiarabistické,anti - ani nevim co anti,   no v každém případě vždycky blbé.    Tak taky něco napiš. A nebo to tady nečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                 Doufám,že jsem tě neurazil. to bych si vyčítal.Dlouho.Tak to je tak asi všechno, co jsem ti chtěl napsat. Od včera slavíme (ve Frankfurtu ) a už fakt nevím, jak bych někoho urazil.a ty ses naskyt. Tak sorry, Nebylo to proti tobě.Nebo ???

víš ty co?

nauč se vstřebat smysl napsaného, podle mě máš v této disciplíně zřetelné mezery 

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Dnes mě u snídaně pobavil Walker Texas Ranger v českém dabingu. Členové mexického kartelu si zde slušností nezadali s Foglarovými Rychlými šípy. Zatímco Mirkovi Dušínovi občas ujel jako nejhrubší výraz nějaký ten "plantážník", tak mexičtí zabijáci se zde častovali hláškami jako "táhněte vy syslové" :-) 

Odesláno

Dnes mě u snídaně pobavil Walker Texas Ranger v českém dabingu. Členové mexického kartelu si zde slušností nezadali s Foglarovými Rychlými šípy. Zatímco Mirkovi Dušínovi občas ujel jako nejhrubší výraz nějaký ten "plantážník", tak mexičtí zabijáci se zde častovali hláškami jako "táhněte vy syslové" :-) 

To mi připomíná zavedení 3. programu, na kterém vysílala televize Moskva. Dávali tam americký western, cowboy rozkopnul dveře do saloonu, zařval "Hello boys!" a pod tím v titulcích "Zdravstvujtě tovaryšči!".

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...