Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Otec pozval klauna na oslavu narozenin svého syna. Klaun se postaví před děcka, strčí ruce do kapes a povídá:

"Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane."

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

- Můj čurák.

V tom přiběhne otec a tahá klauna za límec do kuchyně a řve na nej: "Co to má znamenat? Těm dětem je 7 let."

"Je mi to moc líto. Občas dělávám i představení pro dospělé. Mám dnes kocovinu a nějak se mi to pomotalo. Už se to nestane."

"To doufám, jinak zavolám policii."

Tak se klaun vrátí k dětem do pokoje a začne znovu. Strčí ruce do kapes a povídá:

- Kdo uhodne co držím v ruce, ten to dostane.

- Je to bonbón?

- Není to bonbón.

- Je to hračka?

- Ne, není to hračka.

- Jsou to peníze?

- Nejsou to peníze.

- Tak co to tedy je?

"Klaun se podívá na otce a povídá. Radši zavolejte policii, je to zase můj čurák."

Takže, ta moje to sice pochopila(aspoň to tvrdí) ale, já bych se prý s těma mejma(a to čumim , že to už pochopila) chronomagorama měl léčit.Pokud se teda směju takovejm ftipům. No vypadá to tedy na ftip roku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

Je to vlastně něco jak ten ftip co už tady byl stokrát???    :       V tramvaji: Mamí, tady prcá pes.   Tak si ho nevšímej!     Ale mě to bolí!!!

jenže tohle je alespoň vtipný, u klauna je z mého pohledu k pousmání pouze hláška "raději zavolejte policii", ale třeba už jsem starej a vopotřebovanej

Odkaz ke komentáři

jenže tohle je alespoň vtipný, u klauna je z mého pohledu k pousmání pouze hláška "raději zavolejte policii", ale třeba už jsem starej a vopotřebovanej

Máš pravdu. Klaun - rovná se - sranda.     Moje ftipy jsou vždycky úchylný,zvrhlý,pedofilní.zoofilní,nekrofilní,antisemitistické,antiarabistické,anti - ani nevim co anti,   no v každém případě vždycky blbé.    Tak taky něco napiš. A nebo to tady nečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                 Doufám,že jsem tě neurazil. to bych si vyčítal.Dlouho.Tak to je tak asi všechno, co jsem ti chtěl napsat. Od včera slavíme (ve Frankfurtu ) a už fakt nevím, jak bych někoho urazil.a ty ses naskyt. Tak sorry, Nebylo to proti tobě.Nebo ???

Odkaz ke komentáři

Rabín a kněz koukají na nástup mladých noviců.

Kněz: "Hned bych je všechny ojebal."

Rabín: "A o co, když nic nemaj?"

Tak ten se poved. Já už jsem se smát přestal, ale ta moje ještě ten oběd v takových malých dávkách vykašlává. Super.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Máš pravdu. Klaun - rovná se - sranda.     Moje ftipy jsou vždycky úchylný,zvrhlý,pedofilní.zoofilní,nekrofilní,antisemitistické,antiarabistické,anti - ani nevim co anti,   no v každém případě vždycky blbé.    Tak taky něco napiš. A nebo to tady nečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                 Doufám,že jsem tě neurazil. to bych si vyčítal.Dlouho.Tak to je tak asi všechno, co jsem ti chtěl napsat. Od včera slavíme (ve Frankfurtu ) a už fakt nevím, jak bych někoho urazil.a ty ses naskyt. Tak sorry, Nebylo to proti tobě.Nebo ???

víš ty co?

nauč se vstřebat smysl napsaného, podle mě máš v této disciplíně zřetelné mezery 

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Dnes mě u snídaně pobavil Walker Texas Ranger v českém dabingu. Členové mexického kartelu si zde slušností nezadali s Foglarovými Rychlými šípy. Zatímco Mirkovi Dušínovi občas ujel jako nejhrubší výraz nějaký ten "plantážník", tak mexičtí zabijáci se zde častovali hláškami jako "táhněte vy syslové" :-) 

Odkaz ke komentáři

Dnes mě u snídaně pobavil Walker Texas Ranger v českém dabingu. Členové mexického kartelu si zde slušností nezadali s Foglarovými Rychlými šípy. Zatímco Mirkovi Dušínovi občas ujel jako nejhrubší výraz nějaký ten "plantážník", tak mexičtí zabijáci se zde častovali hláškami jako "táhněte vy syslové" :-) 

To mi připomíná zavedení 3. programu, na kterém vysílala televize Moskva. Dávali tam americký western, cowboy rozkopnul dveře do saloonu, zařval "Hello boys!" a pod tím v titulcích "Zdravstvujtě tovaryšči!".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...