skalis Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Moc dobry piti v letech na gymplu byla kofola s fernetem 1:1 chlemtana z pullitru . Sent from my iPhone using Tapatalk
financ Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 tohle bude taky asi dobrota Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 No mě když bylo kolem 15 tak strašně va zábavách frčel polejvák - červenej krabičák s kofolou. To byl taky instantní bolehlav...
financ Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Husty, kde to maji? slovenský Makro (Metro)
cali Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Použít dnešní "Alpu Francovku" vnitřně už bych asi neriskoval. Nevím jestli se do toho od 90. let kvůli spotřební dani nepřimíchává nějakej denaturační "houmless repelent", ale od jisté doby to má prostě už po čuchu nějakej ocas - a pajšl mám fakt jen jeden...Je to tak, alpa je dnes naozaj denaturovana, inak by to bol liter relativne slusneho bylinneho likeru za 150kc ktory by si nezavdal s vselijakymi vysokooktanovymi tatranskymi cajmi a podobnymi srackami.
martinzberatel Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 To uz neni ani humor predavat 40percentny alkohol v plastovych kanistroch :-/ hanba a hnus!
martinzberatel Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 V zmysle alkohol = rozpustadlo. Plast=ftalaty a ine... Nie v zmysle hanba ze je to lowcost obal...
milomac Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Na vojně jsem jednu dobu pobýval i ve skladu PHM, skladník byl suprák Fero, byl někde od Michalovců. Ten do lahví od limonády dal dílek ovocné trestě a dolil vojenským lihem ze sudu, zazátkoval, přepravku šoupnul do véesky a na cvičení měl po večerech co cucat. Neochutnal jsem bo jsem byl citlivka .
bohus76 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Je to tak, alpa je dnes naozaj denaturovana, inak by to bol liter relativne slusneho bylinneho likeru za 150kc ktory by si nezavdal s vselijakymi vysokooktanovymi tatranskymi cajmi a podobnymi srackami.Ano Alpa je denaturovaná,ale prý větší riziko je ten mentol viz.zde https://www.vitalia.cz/clanky/nebojte-se-pit-alpu/
Gustaf Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 tohle bude taky asi dobrotato je do ostřikovačů, ne...? :D
Radek124 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 (upraveno) Když vidím ty kanistry, hned si vzpomenu na podobná průmyslová balení od Likérky Drak, co svého času kdekomu vytřela zrak... A ať neměníme téma alko-hjúmoru, už čtení samohonkového recepisu z bohušova linku mě naprosto skolilo... ?nabízím vám koktejl Čubčí pajšl, nápoj, před nímž vše bledne:Pivo žigulovské 100 mlŠampon Kupec Sadko 30 mlŽelé proti lupům 70 mlLepidlo BF 15 mlBrzdová kapalina 30 mlDesintekticid na hubení drobného hmyzu 30 mlV tomto roztoku týden louhujeme listy tabáku cigaretových sort a podáváme?Takže, podává se Čubčí pajšl. Až se na obloze objeví první hvězda, začněte jej pít, a to velkými loky.(Benedikt Jerofejev: Moskva Petuški zpáteční, Pragma, Praha 1992) Upraveno 30. září 2017 uživatelem Radek124
Socom Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 To snad néééé. Lepidlo a brzdová kapalina? Hustý.
Roland Sands Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PepaSFI Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Na vojně jsem jednu dobu pobýval i ve skladu PHM, skladník byl suprák Fero, byl někde od Michalovců. Ten do lahví od limonády dal dílek ovocné trestě a dolil vojenským lihem ze sudu, zazátkoval, přepravku šoupnul do véesky a na cvičení měl po večerech co cucat. Neochutnal jsem bo jsem byl citlivka .říkali jsme tomu Deny walker a kupodivu to nechutnalo až tak hrozně. Dá se říct že tehdy oblíbené kořalky jako Výčepní lihovina, Hanácká vodka nebo Meruňka chutnaly hůř než denaturák se sirupem. U zdatnějších konzumentů nastával pozoruhodný jev. Vojenský denaturák byl vylepšený benzinem. Alkohol se v organismu odbourává, benzin ne. Takže když na vás takový piják dýchl tak to bylo jak když otevřete v garáži kanystr.
instant Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 slovenský Makro (Metro)A tie family multipaky borovickovych jogurtikov si videl? (Plastove panaky so strhavacim vieckom ako jogurty).
milomac Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 říkali jsme tomu Deny walker a kupodivu to nechutnalo až tak hrozně. Dá se říct že tehdy oblíbené kořalky jako Výčepní lihovina, Hanácká vodka nebo Meruňka chutnaly hůř než denaturák se sirupem. U zdatnějších konzumentů nastával pozoruhodný jev. Vojenský denaturák byl vylepšený benzinem. Alkohol se v organismu odbourává, benzin ne. Takže když na vás takový piják dýchl tak to bylo jak když otevřete v garáži kanystr. Jo, to máš pravdu, mělo to takový efekt. Na vojně se překonalo leccos. Pro pivo jsme chodili dírou v plotu do hospody vedle kasáren s kanystry a na tu "plechovou" pachuť si člověk časem taky zvykl. Dobrou domácí kořalu vozili chlapci ze Slovenska, tam jsem ochutnal i peckovici, ta byla hodně silná. Jako cigarety Ligeros, myslím, že se tak jmenovaly . Taky jsem na netu náhodou narazil na sympaťáka mlékaře - jen mi tak napadlo, že by docela sedělo, kdyby ho osud zavál místo studia veteriny na medicínu a skončil by jako gynekolog.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 (upraveno) He, tak to je ta ten poslední Kunda v republice....http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Kunda/hustota/ Edit: zájmeno Upraveno 1. října 2017 uživatelem Lamiczka
Radek124 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Kunda se síťkou i reportáž od milomac pocházejí ze Slovenska, takže ve statistice příjmení nemusí figurovat (formulovat větu aby nebyl zjevný rod je někdy fuška) Ad Borovičkové jogurtíky: Žádná novinka - tyhle "dietní balení" nejprofláklejších patoků mají i u nás v Albertu. A svého času je páchal i ten Drak
Doporučené příspěvky