mondeo2 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 to nebude v pipiněneee ta je níže.....
Micey Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Co já vim, už je to dlouho.. Upraveno 31. května 2018 uživatelem Micey
luka Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 ad pipina- známý je ženský lékař, pravil, že tam jednou našel i hodinky- ale značku nevěděl, hodinky ho nezajímají :-(
Pavelpu27 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 ad pipina- známý je ženský lékař, pravil, že tam jednou našel i hodinky- ale značku nevěděl, hodinky ho nezajímají :-(...a pak si uvědomil, že je měl ráno na ruce...
OndraTce Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 a nebolí Tě ruka ?Ruka by byla to poslední, na co bych po těch 4 kilákách myslel...
leebauer Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 aktuální k maturitám... Bohužel to bude asi pravda. To je ale fakt hrůza.
Návštěvník tolja Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 aktuální k maturitám... to nebude v pipině to je hodně v pipině...
leebauer Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Ty vole, je tady něco v pipině??? Teď jsem asi trochu zaspal a nevim vocode...Ale jinak dobrý.Nebo ne????
leebauer Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Jinak v Indii suschi kundu každej druhej.Jestli ne každej první.Sice jsem v Indii ještě nebyl, ale za Točníkem to podle mě bude skoro to samý,
Návštěvník tolja Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Ty vole, je tady něco v pipině??? Teď jsem asi trochu zaspal a nevim vocode...Ale jinak dobrý.Nebo ne???? obecně úroveň vzdělávání, devalvace maturitní zkoušky a vysokoškolského vzdělání tím, že se přizpůsobila náročnost sš a vš vzdělání tomu, aby na něj dosáhlo větší procento populace se bohužel nedosáhne větší vzdělanosti populace, pouze bude mít víc blbců bakalářský titul
leebauer Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Bohužel tady asi něco v pipině je.Dvě z mých dětí už střední školu absolvovalo,jeden absolvuje,a ten nejmladší asi absolvovat bude.Rodičák - je za ty roky už pro mě sprostý slovo.Podle učitelů se nároky na děti zvyšují - ale podle mě - pouze na úrovni přežití.Na úrovni vědomostí to bude ale slabý.Nebo teda slabší , než by si jeden myslel.Vypadá to že z nich kosmonauti budou do jednoho, ale Wiggum jim tam bude šéfovat.
Radek124 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Nároky skutečně "papírově" rostou - teď jsem se díval holce na iškolu a v 8. třídě pojebané základky má neskutečných 18(!) předmětů - takže má 4 dny v týdnu (včetně pátku) i odpolední vyučování. Jiná věc je že na hodinách kvůli nesmyslnému přidání 9. třídy (a vyvažování zátěže pro "blbější/inkluzivní kusy") dělají celkem prd, takže se slečna většinu času nudí (právě teď je na konverzaci z angličtiny, kde si zcela oficiálně dává dvacet) a úkoly stíhá dodělat dřív než přijde domů... Výsledek je že přežívající učitelé jsou přetížení (taky kdo by to za ty prachy chtěl dělat), předposraní (protože jsou furt jednou nohou v kriminále) - a nemožnost/neschopnost tu bandu bezstresově odchovávaných spratků něco naučit radši "politicky korektně" svádějí na "rostoucí nároky".Takže opravdu není co závidět učitelům, žákům ani rodičům...
JaRooN Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 (upraveno) Nějak mi z těch posledních příspěvků zůstalo smutno. Až jsem se musel podívat, zda jsem skutečně otevřel vlákno Humor (to není útok, jen pokračování toho smutku, že z některých vtipů je člověku fakt opravdově nevesele na duši, když si uvědomí tu realitu, ze které ty vtipy vznikají...) Upraveno 1. června 2018 uživatelem JaRooN
Radek124 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 2Jaroon: Taky mi až s křížkem po funuse došlo že odpověd šla do nemístného vlákna, omlouvám se za nehumorný offtopic
leebauer Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Radek124. Absolutně mi mluvíš z duše.Rozhodně tady nebudu plkat jak SME to my měli těžký a podobný hemzy.Ale ty naše děti tím teď nějak proplouvají a konkrétně můj kluk mi říká -tati di to tam ňák urovnat.Si dělá prdel???Loni byl v Anglii 6 měsíců a letos 7.Minulý týden šel na ziskové pro mlíko a říkám mu, přines mi Axe deodorant.Přinesl,Axe a prej je to super,jak říkal,vyloženě FOR MEn. Hovno.Sakra.Bylo tam napsáno: For Her.Tak tohle si hřejem na prsou.No, rád ho mám.
Doporučené příspěvky