Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ad pipina- známý je ženský lékař, pravil, že tam jednou našel i hodinky- ale značku nevěděl, hodinky ho nezajímají :-(

Odesláno

ad pipina- známý je ženský lékař, pravil, že tam jednou našel i hodinky- ale značku nevěděl, hodinky ho nezajímají :-(

...a pak si uvědomil, že je měl ráno na ruce...

Návštěvník tolja
Odesláno

aktuální k maturitám...

to nebude v pipině

to je hodně v pipině...

Odesláno

Jinak v Indii suschi kundu každej druhej.Jestli ne každej první.

Sice jsem v Indii ještě nebyl,  ale za Točníkem to podle mě bude skoro to samý,

Návštěvník tolja
Odesláno

Ty vole, je tady něco v pipině???  

Teď jsem asi trochu zaspal a nevim vocode...

Ale jinak dobrý.

Nebo ne????

obecně úroveň vzdělávání, devalvace maturitní zkoušky a vysokoškolského vzdělání

tím, že se přizpůsobila náročnost sš a vš vzdělání tomu, aby na něj dosáhlo větší procento populace se bohužel nedosáhne větší vzdělanosti populace, pouze bude mít víc blbců bakalářský titul

Odesláno

Bohužel tady asi něco v pipině je.

Dvě z mých dětí už střední školu absolvovalo,

jeden absolvuje,

a ten nejmladší asi absolvovat bude.

Rodičák -  je za ty roky už pro mě sprostý slovo.

Podle učitelů se nároky na děti zvyšují - ale podle mě - pouze na úrovni přežití.

Na úrovni vědomostí to bude ale slabý.

Nebo teda slabší , než by si jeden myslel.

Vypadá to že z nich kosmonauti budou do jednoho, ale Wiggum jim tam bude šéfovat.

Odesláno

Nároky skutečně "papírově" rostou - teď jsem se díval holce na iškolu a v 8. třídě pojebané základky má neskutečných 18(!) předmětů - takže má 4 dny v týdnu (včetně pátku) i odpolední vyučování. Jiná věc je že na hodinách kvůli nesmyslnému přidání 9. třídy (a vyvažování zátěže pro "blbější/inkluzivní kusy") dělají celkem prd, takže se slečna většinu času nudí (právě teď je na konverzaci z angličtiny, kde si zcela oficiálně dává dvacet) a úkoly stíhá dodělat dřív než přijde domů...  <_<

Výsledek je že přežívající učitelé jsou přetížení (taky kdo by to za ty prachy chtěl dělat), předposraní (protože jsou furt jednou nohou v kriminále) - a nemožnost/neschopnost tu bandu bezstresově odchovávaných spratků něco naučit radši "politicky korektně" svádějí na "rostoucí nároky".

Takže opravdu není co závidět učitelům, žákům ani rodičům...   :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)

Nějak mi z těch posledních příspěvků zůstalo smutno.

Až jsem se musel podívat, zda jsem skutečně otevřel vlákno Humor (to není útok, jen pokračování toho smutku, že z některých vtipů je člověku fakt opravdově nevesele na duši, když si uvědomí tu realitu, ze které ty vtipy vznikají...)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Radek124. Absolutně mi mluvíš z duše.

Rozhodně tady nebudu plkat jak SME to my měli těžký a podobný hemzy.

Ale ty naše děti tím teď nějak proplouvají a konkrétně můj kluk mi říká -tati di to tam ňák urovnat.Si dělá prdel???

Loni byl v Anglii 6 měsíců a letos 7.

Minulý týden šel na ziskové pro mlíko a říkám mu, přines mi Axe deodorant.

Přinesl,Axe a prej je to super,jak říkal,vyloženě FOR MEn.

Hovno.Sakra.Bylo tam napsáno: For Her.

Tak tohle si hřejem na prsou.

No, rád ho mám.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...