Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Jsem se sejmul lahví Bruichladdich. Sorry. Jdu na to kouknout. Jinak Sibiř má super barák i interiér, aby jako bylo jasno jako! Že jsem se mu smál, bo dal fotky do prodejního inzerátu, jak pojď na mě z boku, nic neznamená. Aby bylo jasno! I když má teda bohužel hrozné boty, to se už nedá nic dělat.

Kvíz: V Kill Bill je pri předávání meče hraje skladba na panovu flétnu. Co je to zač? Bo to právě jede..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fake? Hm, asi nám nezbyde, než požádat Sibiře o ukázku funkčnosti..... Vytržením toho bazmeku pod cifrem :-)

Co by to v našich končinách mohlo reálně způsobit? Od včera to hledám, věděl by někdo znalejší?  .. https://www.vutbr.cz/www_base/zav_prace_soubor_verejne.php?file_id=174994

"Frekvence 406 MHz využívá zejména systém COSPAS-SARSAT.Ten byl dříve navržen tak, aby detekoval signály vysílané při kmitočtech 406 MHz, 121,5 MHz a 243,0 MHz. Vzhledem k velkému počtu falešných poplachů a ztíženou možností jednoznačně identifikovat tyto majáky kvůli staré analogové technologii, přestal výstrahy z majáků pracujících na frekvencích 121,5 MHz a 243,0 MHz přijímat. V současné době přijímá signály pouze z digitální frekvence 406 MHz."

Odkaz ke komentáři

Koho to nechytnete za srdce a nevymačká ho jako citrón, tak je cynická kunda. S těmahle zásadníma postojema já jsem vyrůstal. Byl to chaos, Hendrix, Zeppelin, Hladík, Simon, Nohavica, ale taky třeba Romanian Wedding Song. Svět je plný barev. Ať žijem!

No jasný a jak ti je dneska ty kundo? :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři

Koho to nechytnete za srdce a nevymačká ho jako citrón, tak je cynická kunda. S těmahle zásadníma postojema já jsem vyrůstal. Byl to chaos, Hendrix, Zeppelin, Hladík, Simon, Nohavica, ale taky třeba Romanian Wedding Song. Svět je plný barev. Ať žijem!

Jee, az ted sem si vsim tohohle postu. Tak su cynicka kunda, protoze tenhle song je neco prisernyho :)

Odkaz ke komentáři

Čo je na tom strašného? Páčiť sa nemusí, ja tiež zrovna nemusím píšťalky, flauty a podobné nástroje, ale že by tá pieseň bola strašná? Alebo je zle odohratá a Zamfir to tentokrát nezvládol?

edit: sorry za OT, teraz som si všimol, že som v humore... Asi ste teda iba žartovali...

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Ráno na umření. Su kunda, co neví, kdy přestat pít. :-) Teď už valím do Bergenu, liják, řídké kafe z McDonalda, takže vlastně stále nic moc.

Tak to máme stejné :-) Dopadl si ještě relativně dobře, to mému tátovi včera na party zaskočil bonbon, začal se dusit a došlo to tak daleko že omdlel. Noc strávil v nemocnici, dnes je zpět v dobrém stavu a ještě jsme se tomu zasmáli. I takto párty může skončit, důchodci, mám dost... :-) Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Tak hlavne ze mu nic neni, nejak si nedokazu predstavit co bych delal s clovekem kterej omdlel a nema pruchozi dychaci cesty. Musel to byt dobrej sok, nechtel bych to zazit. Jediny co vim je ze pri vypadku srdce se ma resuscitovat aby se furt okyslicoval mozek. Heimlichuv chvat taky znam, ale umi to nekdo udelat poradne? Sem to kdysi zkousel sam o zidli (da se tak natrenovat takova sebepomoc) ale spis bych si zlamal zebra nez bych to udelal spravne. A ve chvili kdy se clovek nemuze nadechnout skakat opakovane na zidli, no nevim no.

Odkaz ke komentáři

Muzes mi rict, kde lije? Tady parak, koupacka&opalovacka, drinky tecou proudem :)

Tu v tom zpíčeném Norsku. Chčije tu a je tu poloviční prohibice. Na služebku si v kabeli vezu aspoň dva plechy piva, abych na hotelu propadl aspoň jen mírné depresi. Soukromě tu tomu říkám souostroví Gulag.
Odkaz ke komentáři

Tak to máme stejné :-) Dopadl si ještě relativně dobře, to mému tátovi včera na party zaskočil bonbon, začal se dusit a došlo to tak daleko že omdlel. Noc strávil v nemocnici, dnes je zpět v dobrém stavu a ještě jsme se tomu zasmáli. I takto párty může skončit, důchodci, mám dost... :-)

tvl tomu rozumím ...... když mám ve dvě ráno spolknout prášek na tlak, C a B tak mi to trvá asi štvrt hodiny ...... a malou bramboru spolknu klidně celou

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...