McStinger Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Čo je na tom strašného? Páčiť sa nemusí, ja tiež zrovna nemusím píšťalky, flauty a podobné nástroje, ale že by tá pieseň bola strašná? Alebo je zle odohratá a Zamfir to tentokrát nezvládol? edit: sorry za OT, teraz som si všimol, že som v humore... Asi ste teda iba žartovali... Upraveno 16. září 2018 uživatelem McStinger
Hasňa Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Jee, az ted sem si vsim tohohle postu. Tak su cynicka kunda, protoze tenhle song je neco prisernyho
Hasňa Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 No jasný a jak ti je dneska ty kundo? :-) :-) :-)Ráno na umření. Su kunda, co neví, kdy přestat pít. :-) Teď už valím do Bergenu, liják, řídké kafe z McDonalda, takže vlastně stále nic moc.
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Muzes mi rict, kde lije? Tady parak, koupacka&opalovacka, drinky tecou proudem
African Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Ráno na umření. Su kunda, co neví, kdy přestat pít. :-) Teď už valím do Bergenu, liják, řídké kafe z McDonalda, takže vlastně stále nic moc. Tak to máme stejné :-) Dopadl si ještě relativně dobře, to mému tátovi včera na party zaskočil bonbon, začal se dusit a došlo to tak daleko že omdlel. Noc strávil v nemocnici, dnes je zpět v dobrém stavu a ještě jsme se tomu zasmáli. I takto párty může skončit, důchodci, mám dost... :-) Upraveno 16. září 2018 uživatelem African
Hasňa Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 No, hlavně, že to dobře dopadlo. Bych ani nevěděl, co v takové situaci dělat.
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Tak hlavne ze mu nic neni, nejak si nedokazu predstavit co bych delal s clovekem kterej omdlel a nema pruchozi dychaci cesty. Musel to byt dobrej sok, nechtel bych to zazit. Jediny co vim je ze pri vypadku srdce se ma resuscitovat aby se furt okyslicoval mozek. Heimlichuv chvat taky znam, ale umi to nekdo udelat poradne? Sem to kdysi zkousel sam o zidli (da se tak natrenovat takova sebepomoc) ale spis bych si zlamal zebra nez bych to udelal spravne. A ve chvili kdy se clovek nemuze nadechnout skakat opakovane na zidli, no nevim no.
Hasňa Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Muzes mi rict, kde lije? Tady parak, koupacka&opalovacka, drinky tecou proudem Tu v tom zpíčeném Norsku. Chčije tu a je tu poloviční prohibice. Na služebku si v kabeli vezu aspoň dva plechy piva, abych na hotelu propadl aspoň jen mírné depresi. Soukromě tu tomu říkám souostroví Gulag.
Hasňa Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Heimlich, ne ?A umíš ho? Dělals ho? Já jsem to jenom viděl v televizi a nevím, jestli bych ji v tom stresu vůbec uměl udělat.
YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Tak to máme stejné :-) Dopadl si ještě relativně dobře, to mému tátovi včera na party zaskočil bonbon, začal se dusit a došlo to tak daleko že omdlel. Noc strávil v nemocnici, dnes je zpět v dobrém stavu a ještě jsme se tomu zasmáli. I takto párty může skončit, důchodci, mám dost... :-)tvl tomu rozumím ...... když mám ve dvě ráno spolknout prášek na tlak, C a B tak mi to trvá asi štvrt hodiny ...... a malou bramboru spolknu klidně celou
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 ivan zna teoreticky vsechno, to sis este nevsim?
African Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Tak hlavne ze mu nic neni, nejak si nedokazu predstavit co bych delal s clovekem kterej omdlel a nema pruchozi dychaci cesty. Musel to byt dobrej sok, nechtel bych to zazit. Jediny co vim je ze pri vypadku srdce se ma resuscitovat aby se furt okyslicoval mozek. Heimlichuv chvat taky znam, ale umi to nekdo udelat poradne? Sem to kdysi zkousel sam o zidli (da se tak natrenovat takova sebepomoc) ale spis bych si zlamal zebra nez bych to udelal spravne. A ve chvili kdy se clovek nemuze nadechnout skakat opakovane na zidli, no nevim no.Já taky ne, u táty jsem nebyl, ale měl jsem tu čest dva týdny zpátky pomáhat chlapikovi, kterého jsem našel v koma ležet před barákem. Srdce běželo, ale jinak jsme vůbec nevěděl která bije a můžu říct že ty ženský na 155 jsou fantastický, radí co dělat až do příjezdu sanity takže to šlo vcelku dobře.
ivan_989 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 ivan zna teoreticky vsechno, to sis este nevsim? vsechno ne, neprehanaj...
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Já taky ne, u táty jsem nebyl, ale měl jsem tu čest dva týdny zpátky pomáhat chlapikovy, kterého jsem našel v koma ležet před barákem. Srdce běželo, ale jinak jsme vůbec nevěděl která bije a můžu říct že ty ženský na 155 jsou fantastický, radí co dělat až do příjezdu sanity takže to šlo vcelku dobře.Ja bych ve stresu ani nepoznal jestli mu bezi srdce. Neni na to nejakej tester? Ze bych si tim doplnil lekarnicku treba.
African Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Ja bych ve stresu ani nepoznal jestli mu bezi srdce. Neni na to nejakej tester? Ze bych si tim doplnil lekarnicku treba.Pokud člověk dýchá, srdce tluče, takže já se zaměřuji hlavně na dech...
M.K. Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Tester na běžící srdce? Dejme tomu pulsní oxymetr, ale taky má své limity... https://cs.wikipedia.org/wiki/Pulsn%C3%AD_oxymetrie
Doporučené příspěvky