Hardslimer Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Smarja Joooozef. Ona ma fakt koule venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Koupil jsem si nové naslouchátko.Jo? A kolik stálo? Jojo, modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 trochu suchý humor aneb kouzlo nechtěného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 To mi připomnělo to americký fitko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Luxusni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Ze života ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Luxusni :D Mi připomnělo jeden, co mám rád: Jarda pracuje na dvoře a manželka na něj volá: "Jardo pojď domů." Jarda na to: " Co je, mám hlad?" "Ne, je Ti zima." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Mi připomnělo jeden, co mám rád: Jarda pracuje na dvoře a manželka na něj volá: "Jardo pojď domů." Jarda na to: " Co je, mám hlad?" "Ne, je Ti zima."ten jsem s obliblu praktikoval když jsme byli někde s dětma který si vesele pobíhaly až do té doby než jsem zahulákal : Děcka pojďte se oblíct mamince je zima......... Upraveno 28. září 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Mi připomnělo jeden, co mám rád: Jarda pracuje na dvoře a manželka na něj volá: "Jardo pojď domů." Jarda na to: " Co je, mám hlad?" "Ne, je Ti zima." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Přemysl Oráč by se rád oženil. Přeje si ale pojmout za manželku jen nezkaženou pannu. Jde tedy zta knížetem Krokem, knížecí dcery by mohly být slušné. Krok mu dovolí vybrat si kteroukoliv z jeho dcer. Přemysl jde za Kazi, zvedne si roucho a ptá se: "Kazi, co vidíš?" "Ču..ka!" řekne Kazi. Přemysl usoudí, že je zkažená a jde za Tetou. Zase si zvedne roucho a ptá se: "Teto, co vidíš?" "Ču..ka!" řekne Teta a Přemysl zase usoudí, že je zkažená. Jde teda za Libuší. Zase zvedne roucho a: "Libuše, co vidíš?" "Provázek!" vypískne Libuše. Přemysl si pomyslí, že Libuše je nezkažená a koná se svatba. Svatební noc nic moc, Libuše jen leží a nic s ní nehne. Přemysl to přičítá její nezkušenosti, ale když netečně leží i druhou a třetí noc, ať se Přemysl snaží jak chce, usoudí, že musí Libuši trochu přivzdělat. Takže si zvedne roucho a ptá se: "Libuše, co vidíš?" "Provázek." "Nene, Libuše, to ču..ák." Libuše se zasměje a dí: "Tohle teda není ču..ák, to je provázek. Bivoj, ten má ču..áka." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 "Máte špatnou karmu. Jestli s ní něco neuděláte, vy i vaši blízcí brzy tragicky zemřete." "Jé, vy jste esoterik?" "Ne, revizák plynových zařízení." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 "Miláčku, za chvíli budeme tři!" "To je úžasná novina!" "Taky si myslím? rodiče se rozvádějí a maminka se stěhuje k nám." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Potkají se dvě myši a dají se do řeči. ?Hele,? řekne jedna, ?mám nového přítele!? a vytáhne fotku.?To si děláš srandu?!? vyvalí oči druhá myš, ?vždyť je to netopýr!??Cože?! Ten hajzl mi tvrdil, že je pilot!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Můj pes pořád honil lidi na kole. Nakonec už to zašlo tak daleko, že jsme mu to kolo museli vzít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Moje holka ráno vstala, postarala se o dítě, šla do práce, pak se zase starala o dítě, uklidila, dojela nakoupit a teď vaří večeři. A to všechno za situace, kdy ji bolí v krku a něco na ni leze. Člověku je až blbý se s tou slíbenou kuřbou připomínat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Můj pes pořád honil lidi na kole. Nakonec už to zašlo tak daleko, že jsme mu to kolo museli vzít.Ty jsi dobrej borec, to už tu bylo. Od Tebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Ty jsi dobrej borec, to už tu bylo. Od Tebe :-)Sem blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky